Şimdi Ara

Altin Elbiseli Adam hayatini Kaybetti :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Altın Elbiseli Adam" olarak da bilinen Barkın Bayoğlu, dün akşam geçirdiği motosiklet kazasının ardından hayatını kaybetti.

Cok garip oldum mekani cennet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ALLAH rahmet eylesin motorsiklet tutkunu bi abimizdi kaza nasıl oldu haberleri okudum 15 temmuz şehitler köprüsünde olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Motoru sevdiren takip ettiğim bir isimdi. Ölümüne dair benimde bilgim yok, duyunca gerçekten şaşırdım ve üzüldüm, mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin abime. Mekanı cennet olsun. bizlere motosikleti sevdirdi ve hayati bilgileriyle bilgilendirip daha bilgili ve güvenli sürüşü öğretti.

Hıyarın biri köprüde ya yürüşe çıkmış yada sevgilisiyle kavga edip arabadan inmiş. rivayetler bu şekilde.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Hayatımda motora binmedim yine de izliyordum kanalını. Böyle hayat dolu bir adamdı. Mekanı cennet olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zengin Koca arayan kizin drami
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkeye bu işi öğreten adam!
    Ayrıca genel kültürü ve tarih bilgiside insanı afallatır derecede iyi ve zeki bir adamdı.
    Şimdi facebook sayfasında paylaşıldı cenazesine katılmak isteyen varsa ;
    Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu, yarın çengelköy mezarlığı içindeki Kerem aydınlar Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecektir.
  • Ne diyorsunuz ya çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

• Gerçekten çok üzüldüm. Bana motoru öğreten ve beni bilinçlendiren adamdı. Allah rahmet eylesin.
  • motorlardan nefret ederdim. AEA bir tane videosu vardı motor tanıtım diye. onu izleyince nedense motor alasım geldi ve geçen ayda motor almıştım. eğer o videoyu izlemesem hala motor kullanmazdım. Allah Rahmet Eylesin!
  • Altın gibi adam gitti çok içime oturdu sosyal medyadada benimle aynı hissi yaşayan birçok kişiyi görüyorum.Ktm 200 ile yayaya çarpıp full korumaya rağmen ölmeside enteresan gerçekten çok talihisiz bir kaza.Birde youtubede bu olayın üsünden prim yapmaya çalışan bazı insan müsvetteleri var onlarada söyleyecek söz yok.
  • Ben ve Motosiklet ile ilgisi bilgisi hevesi olan herkese espirili şekilde birşeyler anlatan öğreten kişiydi kendisi..

Allah rahmet eylesin arkasında soru işaretleri bıraktı da gitti..

1)acaba hız sınırından hızlı mıydı? Limit ne? Kimisi limit 90 rahmetli 110km ile kaza yaptı demiş!!

2)fren yapmaya fırsat bulmuş mu?

3)kadın bir ceza aldımı? Ölen 2.kişi (koca) annesi herşey göründüğü gibi değil dedi (karı koca kavgası değil mi)?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Ben ve Motosiklet ile ilgisi bilgisi hevesi olan herkese espirili şekilde birşeyler anlatan öğreten kişiydi kendisi..

Allah rahmet eylesin arkasında soru işaretleri bıraktı da gitti..

1)acaba hız sınırından hızlı mıydı? Limit ne? Kimisi limit 90 rahmetli 110km ile kaza yaptı demiş!!

2)fren yapmaya fırsat bulmuş mu?

3)kadın bir ceza aldımı? Ölen 2.kişi (koca) annesi herşey göründüğü gibi değil dedi (karı koca kavgası değil mi)?

Hız sınırını aşmış olsa bile, orada bir yayanın olmaması gerekirdi. Karı koca kavgası yüzünden iki kişi hayatını kaybetti. Kavganın sebebi aileymiş. İki kişinin ölümüne sebep oldu bu kavga.Kavga ettiler kaldımı acaba ortada aile falan ? 2 aileyi birden yokettiler. Birde bazı siteler "motor yine can aldı,aşırı hız can aldı" gibi Altın Elibesi Adamı suçlayan haberler yapmışlar, burdaki suçlu arabayı durdurup,kapısını açıp yayaların girmesi yasak olan yere giren kişidir, Barkın Bayoğlu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 27 Temmuz 2017; 17:31:15 >

• Tabiki Barkın hatalı değil ama haberlerde bile

Motosiklet güvenli sürüş uzmanı motosiklet kazasında hayatını kaybetti diyor..

Bazı kişiler bile korkmaya motor bırakmaya almamaya hatta satmaya kalkmışlar yanlış yazık..

Ben 11 senedir ufak cc (100-110-125-150cc) kullanıyorum maddi olarak 180-200-250cc motor alamadım neyse 4 kaza yaptım 1 tek i benim hta (sol dönüşü dar yaptım ) bazılarında hastanelik oldum sonuc; Şuan MNG kargo da motokurye'yim!!

• Allah rahmet eylesin motoru sevdiren abimizdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.