Şimdi Ara

alternatifkitap.com güvenilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
14.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kitapları ordan almayı düşünüyorum arkadaşlar alan sorun yaşayan varmı

• Mukemmel bir kitap evi kardesim zaten erdogankitap.com ile ayni sahip sahibi omer dogan hem ucuz hem guvenilir 200 tl ye yakin kitap aldim ordan ben :)
  • nasıl alışveriş yapılıyo peki bilgilendirirmisin biraz
  • Usta bunlar babadan oğula nesil sanırım

http://www.ucuzkitapal.com/ bu da aynı site
  • Oncelikle odemeyi neyle yapacagina bagli kredi karti post Ceki vs ben posta ceki ile yaptim ilk basta bir uyelik aciyorsun sonra o uyeligi bilgileri eksiksiz ve dogru yaziyorsun ardindan alacagin kitaplari belirliyorsun yani sepete atiyorsun sonra odeme yap butonu olur zaten tikladiktan sonrao hangisi ile yapacaksan kredi kartlari var onlari bilmiyorum ama posta ceki isaretini isaretle ornegin.sonra siparislerim menusune girdigin zaman beklemede olur o siparisin gidersin postaneye parayi yatiritsin 2 tl de postane aliyor ... sonra yatirdiktan sonra ariyorsun adamlari diyorsun ben suyum yatirdim su isimle onlarda tamam diyor sonra siparisin isleme aliniyor fatura kesiliyor ve kargoya veriliyor
  • beyler hangisinden alışveriş yapmalıyım ?
  • Usta hepsi aynı site sayılır yap birinden gitsin

Bir tane daha buldum

http://www.enucuzkitapal.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bitmeyenkartus.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingsley

Usta hepsi aynı site sayılır yap birinden gitsin

Bir tane daha buldum

http://www.enucuzkitapal.com/

Toplu alıcam da ygs için :)
  • Arkadaşlar ben buradan yaklaşık 6 gün önce toplam 70 tl'lik bir sipariş verdim fakat hala kargoya vermediler. Telefon yolu ile 2 defa da aramama rağmen ''mail adresinizi kontrol edin kargoya verilince mail gelir'' demekten başka bir açıklama yapamadılar.
    Kısacası bir daha buradan alışveriş yapmam ilk alışverişimden sınıfta kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgasmic

Arkadaşlar ben buradan yaklaşık 6 gün önce toplam 70 tl'lik bir sipariş verdim fakat hala kargoya vermediler. Telefon yolu ile 2 defa da aramama rağmen ''mail adresinizi kontrol edin kargoya verilince mail gelir'' demekten başka bir açıklama yapamadılar.
    Kısacası bir daha buradan alışveriş yapmam ilk alışverişimden sınıfta kaldı.

Bende gecen hafta carsamba siparis verdim. Dun aradigilar, siparis ettiginiz kitaplardan birini bulamadik diye. Bende o kalsin gerisini yolliyin dedim. Aksamina kargoya verildi diye mail geldi. Seninde oyle bir sorun olmus olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salı günü sipariş verdim kitapların hepsi hızlı gönderide olmasına ragmen yani çarşamba elime ulaşması gerekirken cuma oldu hala kitaplar yok bu önemlide değil hergün mail atıyorum aciliyeti var diye cevap vermiyolar arıyorum açmıyorlar yani tercih sizin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.