Şimdi Ara

ALTEC LANSING VS4121 mi FX4021 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BU İKİ SES SİSTEMİNDEN HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ?

2.1 DÜŞÜNÜYORUM. ÖZELLİKLE MÜZİK İÇİN. VE BİRAZ DA FİLM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spica -- 11 Aralık 2008; 3:51:26 >

AOPEN G325 CASE
    NEC DVD WRITER
    SAPPHIRE HD 7770 1 GB DDR 5
    SILICON POWER 120 GB SSD SATA3
  • quote:

Orjinalden alıntı: akoz66

ben vs4121 kullanıyorum kuvvetli bası var tizler yeterli tavsiye ederim.teknolojix de 113 ytl.

ben bir mp3 player takıp sadece müzük için kullanmak istiyorum(kafede). 30m2 açık alnda yeterli olacaktır diye düşünüyorum ne dersiniz..? Bir de, hoparlörlerden subwofera olan kablo uzunlukları ne kadar, umarım çok kısa değildir.. mp3 player olarak ucuz 30-40 tl lik birşey alsam işimi görürmüki..?? pilli değil de, direk elektrik beslemeli olması çok iyi olur, böyle çalışan marka/model de tavsiye eden olursa çok iyi olur..teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 25 Ocak 2009; 13:22:08 >
  • altec almamanı tavsiye ediyorum.Alacaksan ve stero ses istiyorsan 2.0 alAçık alanda bu seti duyman performans alman zor.Mp3 ün ses kalitesi önemlidir.Bir iriver imp700 discman alırsanız oldukça kaliteli ses alabilirsiniz.

Bir de bu 2.0 dan kasıt nedir anlayamadım kusura bakmayın.. subwofersız mı demek yoksa model mi oluyor..? Cehaletimizi mazur görün..
  • Yanıt verildi.Discman iyidir.Pro 1 tavsiye ederim 2.0 set olarak.Eğer heryerde ses almak istiyorsanız 4+1 set alarak 4 uydusunu yayarsınız bu da güzel olur.Bunun için creative tavsiye ederim.

Orjinalden alıntı: ilyada
    Bir de bu 2.0 dan kasıt nedir anlayamadım kusura bakmayın.. subwofersız mı demek yoksa model mi oluyor..? Cehaletimizi mazur görün..

Aynen dediğiniz gibi oluyor. Sub ünitesi yok demek. Stereo yani 2.0
  • microlab pro 1 yok yok yok.. bulamadım bir türlü, piyasada yok..sahibindende vardı o da satılmış.. subsız olarak bu model çok işimi görecekti, solo 6 ve 7 ler hem pahalı hem de büyük.. iriver imp 700 de yok.. bunun muadili elektrik beslemeli başka ne olabilr acaba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z906 ve stereo amfi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360714&CS_Category=_SBA_714_1662_649_1864&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714&ref=akakce&v=1.26
    http://www.mavibilgisayar.com/?p=DetayliBilgi&No=4153

Philips mp3 çalar aaa tarz pil ile 30 saat çalıyor pil değişikliği yaparak oldukça kullanışlı olabilir.M820 yi de uydularını kablo ile uzatarak oldukça iyi stero ses almaya çalışabilirsin.Şarjlı pil ve şarj aleti ile oldukça hesaplı olabilir.Kolay gelsin.

• Bugün bimekse gitmiştik baktım ogatech dx-102 varhttp://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1089&uid=102283 47 tl ye mp3 player olarak aldım. Yanına da Logitech x230 aldım. Bilmem iyi mi yaptım.. Hatta 2 tane aldım, birini 106 datrona, diğerini de logitech x230 a bağlıcam..

bdivxplayer ın arka resmini cep ile çektim arabadayken pek iyi çıkmadı,ama bilenler anlayacaktır sanırım. İçinden 3 lü sarı-kırmızı-beyaz olan bir kablo çıktı(yuv diyorlar sanırım). Şimdi bununla x230 bağlantısını nasıl en iyi şekilde yaparım..? Uyduların arası 4 m kadar olacağından, uzatma kablosu almam gerekecek, tam olarak ne kablosu almam gerekiyor söylerseniz sevinirim. Bu tür malzemelerin satıldığı yerler var izmirde alabilirim..

Umarım tercihim çok yanlış olmamıştır..

ALTEC LANSING VS4121 mi FX4021 Mİ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.