Şimdi Ara

ALTEC LANSİNG FX4021-----MÜTHİŞ SES DENEYİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    freedom36 nickli arkadaşda 1 ay önce satın almış olduğum sistemi satıyorum.satma sebebime gelince 2.0 hoparlör sistemlerine yönelmektir.ürünün açıklamaları aşağıda mevcuttur...(Aciklamalar freedom36 dan alinmistir)

Şu sıralar daha üst bir sisteme geçmek istediğimden ötürü, gözüm gibi baktığım ve dinlemekten çok büyük keyif aldığım Altec Lansing marka FX4021 model 2.1 ses sistemimi satıyorum.

Sistem hakkında biraz bilgi vermek gerekirse; şu an Türkiye'de ve yurtdışında satışı yoktur ve hatta ikinci elini de bulmak neredeyse imkansızdır. Zaten bu fiyat aralığında performans olarak muadili de yok diyebilirim. Ürünü 5 ay kadar kullandım, benden önce de 1 sene dolayında kullanımışlığı var. Uydular ve subwoofer kozmetik olarak çok temizdir. Kablolarında ve aletin çalışmasında-sesinde kesinlikle bir problem söz konusu değildir. Yalnızca subwoofer'ın üzerinde ancak ışık yansıdığında ve dikkatle bakıldığında görülebilecek ufak 2 adet çizik bulunmaktadır. Bu konuda oldukça titizimdir, keza ben de alırken bu çizikler mevcuttu. Bunları da fotoğrafları yüklediğimde gösterebilmek için elimden geleni yapacağım. Odanıza sistemi kurup subwoofer'ı doğru bir köşeye yerleştirdikten sonra aklınıza bile gelmeyecektir, emin olabilirsiniz. Bunun dışında bu kadar süre geçmesine rağmen sıfır gibi bir ürüne sahip olacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

performansa gelecek olursak; tiz ve midleri muhteşemdir. Oldukça temiz bir ses alacağınıza emin olabilirsiniz. Mid-tiz-bass dengesi oldukça iyidir. Bass, miktar olarak kesinlikle yeterlidir. Gerçek, doğal ve kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız 30 m2 ve daha altındaki bir alan için gayet yeterli ve 25 watt'lık izobarik yapıdaki bir subwoofer'ın ürettiği kaliteli basslara sahip olacaksınız. Logitech gibi bir markanın vurduğu kuru ve yalnızca miktar olarak fazla olup, kalitesiz basslarına hayransanız ve derdiniz temiz sesten çok içinizin ne kadar titreyeceği ise bu ilandan lütfen uzak durunuz. Kıyas yapacak olursak Z2300'ün altındaki tüm modellerden üstün olup, Z2300'ün ses netliği, temizliği ve doğallığı açısından işe yaramaz uydularından çok daha kaliteli uydulara sahiptir; ancak Z2300'ün bassları kesinlikle hem miktar olarak hem de kalite olarak daha yüksektir. Dolayısıyla dileyen arkadaşlar bu sistemi araştırabilir.

Ürünün kullanım kitapçığı, duvara monte için gerekli aparatları, masa ayaklıkları, uzaktan kumandası ve pili, masa kumandası eksiksiz olarak mevcuttur. Masa ve uzaktan kumandasından dilediğiniz şekilde ses yüksekliği, bass ve tiz ayarlarını yapabilir, hoparlörünüzü tamamen açıp kayabilirsiniz. Ayrıca masa üzeri kumandasında kulaklık ve Auxiliary In girişi mevcut olup, 3,5 mm jack ile her türlü kulaklık ve medya oynatıcınızı da bağlamanız mümkündür.

Ürün, alacak olan kişiye kendi kutusu ile birlikte özenli bir şekilde paketlenerek, varsa tercih ettiği bir kargo firması aracılığıyla, önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderilecektir.

Ürün için istediğim fiyat 120 TL + kargo ücretidir.

İlan fiyat konusunda yorumlara kapalıdır, ancak bu sistem hakkında ve başka her türlü konuda bilgi isteyecek olan arkadaşların mesajlarına özenle cevap vereceğimden hiç şüpheniz olmasın.

Ürünün kendi fotoları eklenmiştir. Daha fazla resim için lütfen tıklayınız:

http://img692.imageshack.us/gal.php?g=fotoraf182.jpg

ALTEC LANSING FX4021

PC, NOTEBOOK ve MP3 ÇALARLARINIZ İÇİN 2.1 SES SİSTEMİ

Sesin Anlamının Gerçek İfadesi…

# Berrak ses
    # İsobarik subwoofer ile ses derinliği
    # Kablosuz uzaktan kumanda ve kontol pad
    # iPod / MP3 oynatıcı girişi
    # Kulaklık girişi

Estetik ve Ses Kalitesi Bir Arada

# Tek sistemde estetik ve ses kalitesi bir arada. Altec Lansing FX4021 . Evinizdeki diğer elektronik ürünlerle kullanabileceğiniz kadar şık masaüstünüze sığacak kadar kompakt.Çift 5.25-inch sürücü ve isobarik subwoofer özellikleri. İsobarik subwoofer teknolojisi daha derin bass için alışılmışın yarısı kadar yerde tek bir kabin içine yerleştirilmiş çift subwooferdan oluşan yapı ALTEC LANSING FX4021'de bulunan en önemli özellikdir.

# Uydu hoparlörlerin duvara rahatça monte edilebilmesi için çıkabilen taban sayesinde kullanım kolaylığı sağlanmaktadır. Tüm Sistemi kablosuz kumanda ile rahatlıkla uzaktan kontrol etme imkanınızda bulunmaktadır.

FX4021 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Berrak Ses
    # Mükemmel performans için çift yönlü hoparlörler..

Bass'ı Hissedin
    # Kendi büyüklüğünün iki katı performans sağlayan Isobarik 5.25" çift woofer..

Kablosuz Uzaktan Kumanda ve Kontol Pad
    # Ses, bass, tiz , ses yükseklik ayarları parmaklarınızın ucunda. Sadece arkanıza yaslanın ve eğlenin !

PC'niz Eğlencenizin Odağı Olsun
    # PC'nizi eğlenecenizin odağında güçlü bir müzik sistemine dönüştürün.

MP3 Oynatıcınızı Bağlayın Eğlenceye Başlayın
    # Özel girişi ile PC'niz ile bağlantıyı kesmeden direk hoparlör sistemine bağlayabilirsiniz ayrıca ürünle beraber her MP3 oynatıcıya uyabilen bir stand da gelmektedir.

Yerleşik Kontroller
    # Power, ses, bass ve tiz kontrolleri parmağınızın ucunda.

Kulaklık Girişi
    # Kişisel dinleme için..

Şık Tasarım
    # Çağdaş dizaynı ile flat panel TV'nizin yanında veya duvara monte edildiğin de çok şık duracağı kesin. (Hoparlörler manyetik korumaya sahiptir)..

SFX Teknolojisi
    # Sound Field Xpander teknolojisi ile tek bir butonla daha büyük ses ve daha geniş stereo özelliği..

iPod/MP3 Oynatıcı Girişi
    # iPod, MP3 veya CD oynatıcınızı direk bağlayabileceğiniz giriş...

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

# Toplam Sürekli Güç: 46 Watt RMS
    # Ön Hoparlörler : 11 Watt
    # Subwoofer: 24 Watt
    # Sistem Erişimi: 32 Hz - 20 kHz (-10dB)

UYDU HOPARLÖRLERİ

# Sürücüler (Her Uydu İçin): 1 adet 40mm orta seviye sürücü ve 1 adet 18mm yüksek seviye tiz ses için hoparlör
    # Ölçüler:3.2" x 2.3" x 7"
    # Boyutlar: 80 x 58 x 177 mm

SUBWOOFER

# Sürücü: Isobarik konfigürasyonda 2 adet uzun mesafeli 5.25" woofer
    # Ölçüler:8.6" x 8.6" x 13.6"
    # Boyutlar: 215 x 215 x 345 mm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 10 Nisan 2010; 20:49:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sisteme de arkadaşa da kefilim, dileyenler benimle irtibata geçebilir.
  • teşekür ederim değerli arkadaşım.satılacak sistem değil aslında ama bu iş de virüs gibi hep daha iyisinin peşinde insan
    konuyla ilgili freedom36 nın değerli bilgilerinden çok istifade ediyorum....kendisine buradan tekrar teşekür ederim.....

• İlanda anlamadığım bir nokta var 5 ay kadar kullandım demişsiniz. Ancak freedoom36 adlı üyeden 1 ay önce alındı diye bir ibare var.
  • Ben yanıtlayayım o soruyu müsadenizle.

moon74, benim satış ilanımda ürünün özelliklerini tanıttığım yazıyı aynen kopyalamış. Dolayısıyla ben 5 ay, kendisi de 1 ay kadar kullanmış oluyor. Hem kendisi tekrardan detaylı bilgi verme çabasına girmek istemediğinden hem de belki benim kadar hoparlör konusunda ayrıntılı bilgiye sahip olmadığından yazıyı değiştirmek istememiş olabilir.

Bir de ekleme yapayım, ürünün garantisi Ağustos 2010'a kadar mevcut.
  • Bu forumdan hakikatten bisey kacmiyor...)evet yeteri detay icerdiginden satin aldigim freedom36 nickli arkadasin ilanini buraya kopyaladim.kim yakaliyacak diye merak ediyordum bende...)

• şu an mersinde askerim fakat nilüferde oturuyor ve bu ürüne talibim eğer satılmazsa kısa sürede alırım ama askerliğin bitmesine daha 30 gün var o kdar kalırmı bilmiyorum neyse kolay gelsin güzel bi ses sistemi gerçekten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende niluferdeyim arkadasim.acelemiz de yok zaten...) satilmazsa senindir.hayirli teskereler...

• Daha önceden kullandığım bir sistem.Tavsiye edebilirim.Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
  • güzel yorumlarınız için tşkler.alan arkadaş teşekür edecektir

• PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.