Bildirim
ALTEA STYLANCE-CİTROEN C4 HDİ HANGİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
citroen c4 çok ekonomik bir araba, asfaltta konforlu ancak bozuk zeminlerde megandan farkı yok beşik gibi sallıyor insanı
içeriye hem çok ses alıyor hemde özellikle arkadan muhtemelen süspansiyon kaynaklı sesler geliyor
yol tutuşunu da sevmiyorum
aracı çok iyi tanıyorum çünkü kız arkadaşımın arabası
hata yapmaman dileğiyle -
Çok yol yapacaksan dizel al... -
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
citroen c4 çok ekonomik bir araba, asfaltta konforlu ancak bozuk zeminlerde megandan farkı yok beşik gibi sallıyor insanı
içeriye hem çok ses alıyor hemde özellikle arkadan muhtemelen süspansiyon kaynaklı sesler geliyor
hata yapmaman dileğiyle
2008 c4 sahibiyim , arac hakkındakı vermis oldugunuz bilgiler genel anlamda dogru , ancak c4'u kullanıpta yol tutusunu begenmeyen ilk defa sıze denk geldim , ki arabanın en onemlı sılahı yol tutusudur , segmentınde referans olabilecek yol tutus ozellıklerıne sahıptır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: hunter26
quote:
hata yapmaman dileğiyle
2008 c4 sahibiyim , arac hakkındakı vermis oldugunuz bilgiler genel anlamda dogru , ancak c4'u kullanıpta yol tutusunu begenmeyen ilk defa sıze denk geldim , ki arabanın en onemlı sılahı yol tutusudur , segmentınde referans olabilecek yol tutus ozellıklerıne sahıptır.
ben kendi fikrimi belirttim dostum bunda kızacak birşey yok
benim gibi düşünenlerde var sonuçta
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/grouptests/203640/citroen_c4.html
it can’t match the Civic for handling involvement. The steering is sharp, but the assistance is artificial and feedback suffers as a result. And over rough surfaces, there’s some nasty kickback through the column.
Body control is good and grip levels are high, but while it’s undoubtedly safe, the handling is a little uninspiring
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 1 Nisan 2008; 11:18:49 >
-
Kardeşimin C4'u var bende o arabayı iyi tanırım. Over and under'ın yazdıkları buyuk oranda doğru artı olarak ben içi diyaznını ve direksiyonunu sevmiyorum. Yol tutuş konusunda 307'e benzer ama Focusdan geride ama bence Alteadan yinede iyi bir araç
quote:
Orjinalden alıntı: hunter26
quote:
hata yapmaman dileğiyle
-
eski citroen kullanıcısı olarak citroeni tavsiye ederim.özellikle ekonomi açısından.bir depoyla 1000 km yi rahat görürsün.
bu benim kişisel görüşümdür.xsaradan çok çok memnun kalmıştım. -
Altea + Sıralı Lpg -
Sıralı Lpg+Altea mantıklı gorunmekte. Fıyat konsunda ve gorunuste hangısı zevklerınıze uyrsa onu tercıh edebılırsınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: irf@n
Çok yol yapacaksan dizel al...
-
bence C4 derim , araba hem dış görünüş hem sıradışı iç tasarımı ve birde sizin dediğiniz dizel versiyonu bunda cezbedici faktör bence -
Birde c4 ün 1.6 hdi 92 hp ve 1.6 hdi 110 hp modelleri var çok fark edermi ikisi arada 1000-2000 ytl oynuyo 2. elde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X