Şimdi Ara

###ALTAY### (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
27.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaris

ALTAY ULAN ALTAY

###ALTAY###

orda davulu kaldıran yüzde 90 benle arkadaşımdır bizim grubun davulu :D
  • Süper lige çıkarsınız umarım. Gel artık büyük Altay
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencFB35!

Süper lige çıkarsınız umarım. Gel artık büyük Altay

daha 3-4 yıl bizim beklemeyin dostum. belki yüzüncü yılda oda zor bu zihniyetle. başkan trübünü istemiyor maça gelmiyelim diye herşeyi yapıyor. her oyuncuyu satıp yerine en dandik oyuncuları alıyor. yenilince çaycı dahil herkeste suç bulup kendinde suç aramıyor. adam öldürüp içeri giriyor. olaylar konusunda st.pauliyi geçtik yani anlıcağın sizin takım bankasyaya düşmeden karşılaşamayız. neyse burasıda kötü değil hiç değilse kimseyi yenemesek karşıyakayı yenip eğlenebiliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

daha 3-4 yıl bizim beklemeyin dostum. belki yüzüncü yılda oda zor bu zihniyetle. başkan trübünü istemiyor maça gelmiyelim diye herşeyi yapıyor. her oyuncuyu satıp yerine en dandik oyuncuları alıyor. yenilince çaycı dahil herkeste suç bulup kendinde suç aramıyor. adam öldürüp içeri giriyor. olaylar konusunda st.pauliyi geçtik yani anlıcağın sizin takım bankasyaya düşmeden karşılaşamayız. neyse burasıda kötü değil hiç değilse kimseyi yenemesek karşıyakayı yenip eğlenebiliyoruz...

Haberim var olaylardan,maçlara geliyorum zaman buldukça.Özellikle ksk maçlarına,maç öncesi sonrası baya eğlendiriyor ksklılar sağolsunlar 2 kere deplasmanınıza gelmişliğim var arkadaş sağolsun Başkan gitti diyelim,yerine gelecek adam ne yapabilirki ? Klüp borç içinde,transfer yasağınız var bildiğim kadarıyla. Ahmet taşpınarda süper lig vaadiyle gelmemişti.Amacımız ilk sene bank asyada kalıp mali durumu düzeltmek gibisinden birşeyler söylemişti. Neyse,siz daha iyi bilirsiniz sonuçta. Başarılar tekrardan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

Haberim var olaylardan,maçlara geliyorum zaman buldukça.Özellikle ksk maçlarına,maç öncesi sonrası baya eğlendiriyor ksklılar sağolsunlar 2 kere deplasmanınıza gelmişliğim var arkadaş sağolsun Başkan gitti diyelim,yerine gelecek adam ne yapabilirki ? Klüp borç içinde,transfer yasağınız var bildiğim kadarıyla. Ahmet taşpınarda süper lig vaadiyle gelmemişti.Amacımız ilk sene bank asyada kalıp mali durumu düzeltmek gibisinden birşeyler söylemişti. Neyse,siz daha iyi bilirsiniz sonuçta. Başarılar tekrardan

Teşekkürler. Ahmet Taşpınarda sene başında sorun yoktu. Sonuçta adam bir sürü sponsor bulup maliyeyi düzeltti. Ama taraftarla kavga etmesi filan kötü. Sonuçta Altayı biz temsil ediyoruz. Heryerde. Sayımız son yılda düşmüş olabilir ama geçmişi hatırlayan varsa Atatürk Stadını bile dolduruyorduk. Ahmet Taşpınarın politikası hoşuma gidiyor ama bize yaklaşamı kötü. Zaten bu hafta kombineleri ve bedava biletleri iptal etti. Bakalım trübün kötü olcak. Bide şöyle bir durum var bu kadar güzel bir geçmişi olan bir takımın başkanı olcaksan daha sezon başlamadan bu yıl şansımız yok işte sadece maliyeyi düzeltcez gibi bir açıklama yapma hakkın pek yok bana göre. Tamam en iyi başkan gelse bile takımı şu durumdan kurtarması zor ama yaptığı açıklamalarla taraftarı takımdan soğutuyor. Açık trübündede kapalı trübündede bir sürü tanıdığım var zaten bende ALsancakTAYfadanım ne insanlar gördüm cebimdeki son parasıyla soğukta yağmurda çağmurda maça gelen. Sonuçta bu insanlar galibiyeti hakediyor. Bu arada tabi tüm suç başkanda değil oyuncular ve teknik direktördede var. Maçtan önce alkol alan bir teknik direktörümüz var. Ama içten biri. Oyuncularımız iyi insanlar ama hiçbiri yürekten oynamıyor. Neyse çok konuştum galiba ama içimden geçenler bunlar. Napalım biz ALTAYlı doğduk ALTAYlı ölcez. Ne demişler sokakta maç yapsan seni kaldırımdan desteklemeyen namerttir...

• çok sakata geldik bu sezon allah yardım ederde düşmeyiz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

çok sakata geldik bu sezon allah yardım ederde düşmeyiz inşallah

Düşelim amatöre vuralım en dibe terkeden k.dir :D bu arada benim grup(ALsancakTAYfa) gitti giresuna ben gidemedim. sınav var diye. haftayada gidemicem. sonra adanaya gitcem. haftaya ksk-Giresun maçında giresun tarafındayım .
  • dostça güzel bir maç olacak bugün inşallah.Geçen hafta Altay Akhisarı yenseydi keşke.Biraz daha rahat olurlardı.Şimdi biz yenersek Altaya Altay yenerse bize yazık olacak
    İyi olan kazansın diyelim.Altay Giresun düşmez diyarla beraber Akhisar veya Kartal gider diye düşünüyorum.
  • BÜYÜK ALTAYI haftaya MERSİN e bekleriz
  • http://www.buyukaltay.org/home.php?page=haberler&haberId=1159

Sıkı tutunun, düşüyoruz!!!! Giresunspor 1-0 Altay

Sözün bittiği yerdeyiz... 70. dakikada 10 kişi kaldığımız maçta, yine kaybettik.

GİRESUNSPOR: 1 - ALTAY: 0

Stat: Atatürk Hakemler: Kuddisi Müftüoğlu xxx, Baki Yiğit xxx, Erdem Gökalp xxx

Giresunspor: Mehmet Ali xxx, Onur xx, Fatih xx, Ömer xxx, Adem xxx, Cihan xx (Dk. 69 Ali xx), Mesut xxx, Ramazan xx (Dk. 81 Şenol xx), Volkan xx, Aydın xx, Dos Santos xx (Dk. 90 Cem ?)

Altay: Ali Şaşal xx, Özkan xx, Yiğitcan xx, Hassan Wasswa xx, Mehmet xx (Dk. 80 Ergun ?), Murat xx, Ufukhan xx, Evren xx, Thernad xx (Dk. 61 Okay x), Yüksel xx (Dk. 80 Sadık ?), Eyüp xx Gol: Dk. 20 Mesut (Penaltıdan)

Sarı kartlar: Dk.71 Ramazan,Dk.90 Mehmet Ali (Giresunspor), Dk.44 Hassan Wasswa, Dk.62 Ufukhan (Altay)

Kırmızı kart: Dk.70 Evren (Altay)

• valla ne desek boş.Çok kötü bir oyunla 3 puan aldık ama oyunun hakkı özellikle ikinci yarı 1 puandı.

Büyük Altay kesinlikle düşmeyecektir.Burak Çalık döndüğünde Altay kalan maçlarda toparlanabilir.Kartal,Akhisar varken Altay düşmez.

Bu arada Elbryan ceza almışsın pm e burdan cevap vereyim.Maalesef ksk maçına gelemeyeceğim.Vizeler başladı başımı kaşıyacak vakit yok.Ve maalesef maç haftaiçi.İnşallah başka bir maçta görüşürüz.
  • akhisar ve kartalın sürekli malübiyet alması işimize geliyor yoksa çokdan dibi boylamıştık.
  •  ###ALTAY###

Bank Asya 1. Lig’inde zorlu bir dönem yaşayan ve lige tutunmaya çalışan takımımız, Mersin İdman Yurdu’nu deplasmanda mağlup etti: 2-3

Yeni teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak’ın ilk sınavı olarak nitelendirilen karşılaşmanın 22. dakikasında Mehmet Şen’in golüyle öne geçen ekibimiz maçın ilerleyen dakikalarında 2-1 yenik duruma düşse de galip gelmesini bildi.

Murat Hacıoğlu maçın 68. ve 79. dakikalarında kaydettiği gollerle Altay’ımızı galibiyete taşıyan isim oldu.

Maçtan Dakikalar:

18. dakikada Ufukhan-Nduka mücadelesinde Mersinli oyuncu yerde kaldı. Hakem Bünyamin Gezer penaltı noktasını gösterdi. Fatih Şen’in vuruşunu kalecimiz Ali Şaşal kurtardı.

22. dakikada Thernand’tan önce yayın üzerine çıkan kaleci Kerem topu uzaklaştırdı, Mehmet Şen muazzam bir vuruşla 30 metreden topu filelere yolladı: 0-1.

25. dakikada Faruk’un pasında soldan sıfıra kadar inen Şehmus içeriye çevirdi, karambolde Nduka vurdu: 1-1.

42. dakikada Nduka sağdan penaltı noktasına kesti, kalecimizAli Şaşal’ın boşa çıktığı pozisyonda Erdal Güneş arka tarafta kafayı vurdu: 2-1.

68. dakikada Cenk Ahmet sağdan sıfıra inip ceza sahasının uzak köşesine çıkardı, Murat Hacıoğlu gelişine müthiş vurdu: 2-2.

http://www.altaysk.com/1914/index.php/2011/04/17/mersin-i-y-2-3-altay/

79. dakikada Fatih Egedik ceza sahasında topu elle kesti, kazanılan penaltı atışını Murat Hacıoğlu gole çevirdi: 2-3.

• Mersin maçı sonrası soyunma odası

• şu futbol bölümüne edit yetkisi vermeyen dh yönetimini tebrik ederim ayrıca

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=711MwZ-nYx]
  • kartal beraberliğinin ardından akhisarın ve güngören belediyesinin 3 puan alması işleri çok zor duruma soktu.

allah sonumuzu hayır etsin.her ne olursa olsun biz izmirliyiz biz büyük altaylıyız.
  • Büyük Altay'ı bu duruma düşürenler utansın. Herkes unutur BİZ unutmayız. Bu yıl ligde kalıp seneye de kafaya oynarsınız inşallah.
  • 5 yaşından beri yani 14 yıldır maçlara gidiyorum. son 5 yıldır nerdeyse maç kaçırmadım. böyle rezillik görmedim. ne yapalım biz BÜYÜK ALTAYlıyız. bu değişmeyecek...
  • gelebilecek en kötü senaryo bu hafta başımıza geldi

bay takım olduğumuz hafta tüm rakiplerimiz galibiyet aldı.işler sakatlaştı.artık herşey şansa kaldı.
  • Akhisar kartal güngören hepsi yendi altay 16.sıraya geriledi. Haftaya adana maçı ölüm kalım maçı artık.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.