Sen İzmir'de oturuyorsun ve Altay takımını tutuyorsun ve memleketin Konya diyelim.
Play-off finalinde de Konyaspor ile Adanaspor ( veya başka bi takım ) karşılaşıyor diyelim. Acaba sen kimi tutarsın ve kimi savunursun bu final maçında sorarım sana ?
Sanki çok abes bişey yapıyormuşum gibi konuştun dellendirdin beni
Haydi Altaylılar! Bugün 19:52 Biz de bıyık bırakıyoruz.
Süper Lig'e çıkma uğuru olarak Yiğitcan'ın başlattığı kampanyaya biz de destek veriyoruz. Kulübümüzde yöneticisinden futbolcusuna, personelinde masörüne herkes bıyık bırakmış durumda.
tamam bende senin durun köşede demene laf atıyorum sen zaten galatasaraylısın.sana konyayı destekleme diyen olmadı ama gs li olup hadi çekil tarzı yazıyosun buna itafta bulundum.
////////////////////
neyse arkadaşlar otobüsler sabah 6 da yola çıkacakmış.6 çok erken değilmi yahu 5 de nerden otobüs bulacaz biz
bu ne yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
nolamaz
tamam bende senin durun köşede demene laf atıyorum sen zaten galatasaraylısın.sana konyayı destekleme diyen olmadı ama gs li olup hadi çekil tarzı yazıyosun buna itafta bulundum.
////////////////////
neyse arkadaşlar otobüsler sabah 6 da yola çıkacakmış.6 çok erken değilmi yahu 5 de nerden otobüs bulacaz biz
bu ne yahu
taksi denilen bişey var şahin abi
olum ömer senmisin len olum taksiye vercek parammı var düdük
yarın 6.30 da yola çıkıyoruz.
gazamız mübarek olsun hakkınızı helal edin.
Konya'mı Altaymı derseniz, ligde mutlaka bir izmir takımı bulunmalı derim.Hele renkleri siyah beyaz ise mutlaka konyayı yenmeliler..
altay maçını veren bir kanal varmı acaba bazı sorunlar nedeniyle ne maça gidebildim ne bi cafeye izlemeye
İzmir'den hangi takım gelecekse gelsin. Altay-Karşıyaka-Göztepe hiç farketmez. İnşallah Altay'ı seneye süper ligte göreceğiz.
Söyler misiniz hangi Altay'lı şaşırdı bu skora bu sonuca? Ben şahsen hiç şaşırmadım , takım her sene ömrümüzü çürütmekten başka bir b*k yapmıyor. Bu sene de aynısını yaptı , hep yaşlı gözler başka hiçbirşey yok.
haklısın
yazık oldu altaya, hiç sevmediğim bir ilin takımı 1.lige çıktı..
Mücadelenizden dolayı tebrik ediyorum arkadaşlar. Umarım ilerki sezonlarda gelirsiniz Süper Lige...
izmir takımlar süper lige çıkmak hiç birşey yapmıyorki yıllardır çalışan çabalayan takım yok bunun için göztepe gitti amatöre kadar düştü büyük takım olsa amatör kümeye kadar düşebilirmi? izmirde rantçı kulüp başkanları var takımlar için bir şey yapan yok kendi cepleri için yapanlar var izmir taraftarı ayakta uyuyor bir buca çıktı iyi bir hava oluşturdu ama bucaspora inancımın pek olduğunu söyleyemem son derece deneyimsiz bir takım ve malesef seneye küme düşmesi sürpriz olmaz
Bu yol çekilmez şimdi ta istanbuldan buraya.Kendimden biliyorum konya maçı dönüşü. Otobüsler dandik moraller bozuk. cam kenarında oturanlar üşümekten uyuyamıcaklar.
adana ve karşıyaka elenince altay çıksın istiyordum ama o da olmadı.
yalnız bu bank asya'nın statüsü de saçmalığın daniskası. 3. olan takımın 6. olan takıma karşı tek avantajı; attıkları gol, birbiri ile oynadıkları maçın skoru, genel averaj, ikili averaj, geldikleri uçak sefer sayısı ve aldıkları kişibaşı nefes sayısı da eşit olursa üst sıraya çıkma hakkı. yuh ki ne yuh!
bu nedir ya bu ne ya 22 yaşında adamım ben :D yeter artık çıkın
quote:
Orijinalden alıntı: aliss
bu nedir ya bu ne ya 22 yaşında adamım ben :D yeter artık çıkın
Sen göztepe fanıydın onlar 2. ligten çıkamayınca altay ve ksk ye mi sardın
millet geçmiş olsun, buraya kadar gelmeniz de büyük bir tebrik hakediyor.
size Musa Çağıran'ı sorsam tarif edebilir misiniz? videosu bile yok elemanın. yorumlarınız ve günümüz kadrosunda kime benzediğini falan yazabilirseniz sevinirim. saygılar
Arkadaşlar sakin lütfen diğer takımdan olan arkadaşlarada söylüyorum , gereksiz boşu boşuna tartışıyorsunuz.