@nolamaz Öh diyorum yani o kadar hasara , burdan bunları yapan tribün apaçilerine selam olsun diyorum.
Demiştin ben geçen gün. Bazıları tepkivari sözler sarfetmişti maçta. Benim gözümün önünde oldu olaylar. Yaralanan polisler hasar tutanağında yok tabi daha ;)
3 - 0
berbat bir maçtı takım berbat bu şekilde oynamaya devam ederse süper lig imkansız.
Yarın oynanacak olan Altay-Göztepe u18 karşılaşmasını izlemek istiyorum maç yeri VALİ KUTLU AKTAŞ tesisleri olarak gözüküyor bu tesisin yerini bilmiyorum.İzmir Hatay'dan bu tesise nasıl ulaşabileceğimi birisi söylerse çok iyi olur.
Genç Fenerliyiz biz türk kız sevmeyiz, Kızlar bize hasta biz yüz vermeyiz, Bu dünyada 3 tane sevdiğimiz var, Bir Allah bir Fener bir de rus kızlar
quote:
Orijinalden alıntı: fivemymoon
Arkadaşlar merhabalar.
Yarın oynanacak olan Altay-Göztepe u18 karşılaşmasını izlemek istiyorum maç yeri VALİ KUTLU AKTAŞ tesisleri olarak gözüküyor bu tesisin yerini bilmiyorum.İzmir Hatay'dan bu tesise nasıl ulaşabileceğimi birisi söylerse çok iyi olur.
gaziemir- balçova otobüsü işini görücektir zaten gaziemire girince kocaman altay tesis tabelasını görebilirsiniz.
veya o otobüsü bulamazsınız herhangi bir gaziemir dolmuş - otobüs işinizi görücektir.
Bu ne yav bi maç gitmedim 5 tane yemişiz. Takım en berbat oyununu oynamış falan. Neyse sağlık olsun kupa Allah'tan.
ben maçtaydım berbattı takım eskişehir hiç sıkmadan saldırmadan 5 gol attı
golleri göreceksiniz yani 2 pas gol 2 pas gol ne biçim takım bu ya zaten sezon başından beri beğenmiyorum nasıl çıkacaz süper lige.
hakettiğimiz bir galibiyet almadık ama bizimde bu aralar böyle farklı bir galibiyete inanın ihtiyacımız vardı
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
hakettiğimiz bir galibiyet almadık ama bizimde bu aralar böyle farklı bir galibiyete inanın ihtiyacımız vardı
rövanşını süperligde alcaz bekleyin bizi
quote:
Orijinalden alıntı: DarknessAngel
quote:
quote:
quote:
[sm =zuhaha.gif]
biz bekliyoruz ama gelen giden yok izmirden
1 - 2
Bakalım darısı Kartalspor maçına inşallah.
1 - 1
Berbat bir hafta daha 3-0 yenildik.
Beyler kusura bakmayın ama bu oynayışla biz süperlige çıkamayız. Çıksak bile tutunamayız. ALTAYda ters giden birşeyler var. Sanki oyuncular o ilk haftalardaki hırslarını kaybettiler gibi. Zaten kaybetmektede haklılar. Ne İzmirliler istiyor çıkmamızı ne belediye istiyor. ALTAY-Ksk o kadar borç altındayken herkes uyuyor. Sonra ALTAY yada Ksk çıkamadı suçlusu takım. 3 maç oynayıp hiç bir işe yaramayan sadece bjknin başından atmak için kiraladığı adam TFFye paramı alamadım diye gidiyor. Transfer yasağı geliyor. Sadece 400bin lira yüzünden ALTAY belki bu yıl çıkamaz. Belediye istese ALTAYa bu parayı veremezmiydi? Verirde zaten ALTAYa sezon başından 800bin tl kadar para verme sözü var. Tabi ALTAY kimin umrunda. ALTAYın bu dertleri bitmeden ALTAY çıkamaz. Artık ben umudu kestim. Diceksiniz nasıl ALTAYlısın ALTAYın çıkmasını istemiyormusun diye. Kimse alınmasın ALTAY bu oynayış ve sorunlarla çıkcaksa hiç çıkmasın gerekirse 50 yıl beklerim eski herkesin korkulu rüyası ALTAY'ı.
quote:
Beyler kusura bakmayın ama bu oynayışla biz süperlige çıkamayız. Çıksak bile tutunamayız. ALTAYda ters giden birşeyler var. Sanki oyuncular o ilk haftalardaki hırslarını kaybettiler gibi. Zaten kaybetmektede haklılar. Ne İzmirliler istiyor çıkmamızı ne belediye istiyor. ALTAY-Ksk o kadar borç altındayken herkes uyuyor. Sonra ALTAY yada Ksk çıkamadı suçlusu takım. 3 maç oynayıp hiç bir işe yaramayan sadece bjknin başından atmak için kiraladığı adam TFFye paramı alamadım diye gidiyor. Transfer yasağı geliyor. Sadece 400bin lira yüzünden ALTAY belki bu yıl çıkamaz. Belediye istese ALTAYa bu parayı veremezmiydi? Verirde zaten ALTAYa sezon başından 800bin tl kadar para verme sözü var. Tabi ALTAY kimin umrunda. ALTAYın bu dertleri bitmeden ALTAY çıkamaz. Artık ben umudu kestim. Diceksiniz nasıl ALTAYlısın ALTAYın çıkmasını istemiyormusun diye. Kimse alınmasın ALTAY bu oynayış ve sorunlarla çıkcaksa hiç çıkmasın gerekirse 50 yıl beklerim eski herkesin korkulu rüyası ALTAY'ı.