Taraftar dün gene olay çıkartmış. Kesin gene çıkartanlar apachilerdir. biri şu apachileri durdurması lazım. kazansak kaybetsek her yerde olay çıkartıyolar. geçen buca yenilgisinden sonra kıbrıs şehitlerinde gs atkısı takan kıza saldırmışlardı. şu gaziemirli apachiler dağılana kadar altaya çıkmak haram. bunalr bu yıl bankasyada böyle yapıyorlarsa. bir dahaki süperligde sahayı yıkarlar.
Dün maçtaydım. Gayet güzel bi maç oldu. Altay'lı taraftarların yaptığı şeyler dışında...
Maça Konyaspor iyi başladı ve bikaç atak geliştirdi sonrasında güzel bi ortada Poljac topu kafayla ağlara gönderdi. Herşey güzel gidiyordu Altay atak bile geliştirmekte zorlandı. Sonrasında ilk yarıyı kontrollü bi oyunla Konyaspor'um 1-0 önde kapattı...
İkinci yarıda skordan dolayı Konya biraz çekildi ve Altay Konya'nın üstüne gelmeye başladı ve bir toplarıda direkten döndü. Atamayana atarlar hesabı Konyaspor karşı atakta 2'yi buldu ve rahatladı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Ne güzel takımının arkasından İzmir'den tam 15 otobüs gelmişler.Ama 2-0'dan sonra bi anda ALtay'lı kendini taraftar zannedenler koltukları söküp polise ve Konyalı taraftara atmaya çalıştılar ve bunuda başardılar. Gözümüzün önünde onlarca koltuğu kırıp polise sağa sola her tarafa attılar. Sonra polis barikatını geçip konyalı taraftarlara saldırdılar ki iyiki de arada tel vardı. Yoksa bu vahşi yaratıklar çok daha fazla olay çıkaracaktı. Attıkları koltuklar polislerin kafasında patlıyordu gözümüzün önünde. 10 bin dolaylarında Konyalı taraftar olayları şaşkınlık içerisinde ve takviye polisin gelmesiyle olaylar biraz duruldu. Allah'tan çok büyük yaralanmalar olmadı. Burdan hepsine selamlarımı iletiyorum o kendini bilmezlerin...
Ayrıca pankartları da kendi taraflarına değil üstelik konya tarafına asmaya çalışıyorlar. İzmir'in yüz karası bunlar arkadaşlar. Ben izmir'li taraftarları böyle bilmezdim. Yazık yazık kırmadık yer koymadılar...
@DarknessAngel
Hep Karşıyaka taraftarını holiganlıkla suçluyordun ne oldu şimdi ?
Onun için sakın bir daha bizim taraftarımızı suçlama.Bütün izmir takımları aynı sadece biz değiliz.
Göztepe gider alanyada esnafın camını arabasını indirir. Altay gider konyada olay çıkartır.Polislerin kafasını gözünü yarar, bıcaklanır gelir. Karşıyaka Ankarada kasımpaşa maçında sahaya atlar, ortalığı birbirine verir.
Tüm izmir takımlarında bir takım apaçi diye nitelendirdiğimiz gruplar mevcut ve herkes bir kaç kendini bilmez yüzünden genelleme yaparak tüm taraftarları suçluyorlar.Bu durumunda malesef bir çaresi yok..
@|_ÖmeR_| Güzel noktalara deyinmişsiniz. Sadece İzmir takımlarında olduğunu düşünmüyorum bu "apaçi"lerin , her takımda vardır böyle tipler.
@nolamaz İzmir'in yüz karası dediklerin umarım sadece olay çıkaran taraftardır , tüm takıma söylüyorsan da birşey demiyorum artık.
quote:
Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Göztepe gider alanyada esnafın camını arabasını indirir. Altay gider konyada olay çıkartır.Polislerin kafasını gözünü yarar, bıcaklanır gelir. Karşıyaka Ankarada kasımpaşa maçında sahaya atlar, ortalığı birbirine verir.
Hey allahım mevzusuna göre sınıflandırma yapmış birde. Helal ömer en büyük sizsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Triple H
@nolamaz İzmir'in yüz karası dediklerin umarım sadece olay çıkaran taraftardır , tüm takıma söylüyorsan da birşey demiyorum artık.
Ordan nasıl tüm takıma dediğimi çıkardın ?
Ben ne demişim orda...
Dedim ki, "bunlar" yani bu olayları çıkaranlar izmir'in yüz karasıdır, dedim. Öylede zaten...
quote:
@DarknessAngel
Onun için sakın bir daha bizim taraftarımızı suçlama.Bütün izmir takımları aynı sadece biz değiliz.
Tüm izmir takımlarında bir takım apaçi diye nitelendirdiğimiz gruplar mevcut ve herkes bir kaç kendini bilmez yüzünden genelleme yaparak tüm taraftarları suçluyorlar.Bu durumunda malesef bir çaresi yok..
ben sizin takıma holigan mı dedim? bana sizin takıma holigan dediğim bir mesajımı gösterirmisin? gösterirsen bir daha karşıyaka hakkında birşey yazmıyacağım. ama getiremezsen karşıyaka konusunda benden özür dilicen.
quote:
Orijinalden alıntı: DarknessAngel
quote:
@DarknessAngel
ben sizin takıma holigan mı dedim? bana sizin takıma holigan dediğim bir mesajımı gösterirmisin? gösterirsen bir daha karşıyaka hakkında birşey yazmıyacağım. ama getiremezsen karşıyaka konusunda benden özür dilicen.
İnan göstermeyi çok isterdim ama malesef konu silinmiş.''izmir takımları geliyorr '' başlıklı konuda Akçalı arkadaş bir fotoğraf yüklemişti.Karşıyakalı taraftarlar sahaya indiğinde Kasımpaşalılar yukarı doğru kaçıyordu.Sende ''noldu bunu yapınca 5 maç ceza aldınız, holiganlıkla bir yere varamazsınız'' gibi birşey yazmıştın.Dediğim gibi konuyu silmişler bulamadım.
Özür dilemekmiş güldürmeyin adamı
quote:
quote:
quote:
@DarknessAngel
İnan göstermeyi çok isterdim ama malesef konu silinmiş.''izmir takımları geliyorr '' başlıklı konuda Akçalı arkadaş bir fotoğraf yüklemişti.Karşıyakalı taraftarlar sahaya indiğinde Kasımpaşalılar yukarı doğru kaçıyordu.Sende ''noldu bunu yapınca 5 maç ceza aldınız, holiganlıkla bir yere varamazsınız'' gibi birşey yazmıştın.Dediğim gibi konuyu silmişler bulamadım.
Özür dilemekmiş güldürmeyin adamı
tamamda orda yazdım holiganlıkla bir yere varamazsınız diye. orda ama harbi holiganlığınıza yazdım. başka bir yerde yazdımmı onu söyle? tartışırken filan size holigansınız şöylesiniz böylesiniz dedim mi? orda dicem tabi adamalrın sahasını yıktınız ödülmü veriyim.
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orijinalden alıntı: Triple H
Ordan nasıl tüm takıma dediğimi çıkardın ?
Ben ne demişim orda...
Dedim ki, "bunlar" yani bu olayları çıkaranlar izmir'in yüz karasıdır, dedim. Öylede zaten...
apaçileri tribünden temizleyin artık ya! işi gücü olmayan boş beleş it kopuk maçlara gidiyor olay çıkarıyor. bu altayın için de öyle göztepe için de öyle.. ksk için de.
quote:
Orijinalden alıntı: hamilton_palace
apaçileri tribünden temizleyin artık ya! işi gücü olmayan boş beleş it kopuk maçlara gidiyor olay çıkarıyor. bu altayın için de öyle göztepe için de öyle.. ksk için de.
gaziemirli apachiler dağılsa trübün güzelleşcek ama aşırı çok bir grup dağıtılması zor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hamilton_palace
gaziemirli apachiler dağılsa trübün güzelleşcek ama aşırı çok bir grup dağıtılması zor.
Burda da yamanlar, gümüşpala, örnekköy, güzeltepe...
Tabi içinde adam akıllı insanlarda var ama sınırlı sayıda..
yenilgi üzücüydü ama olaylar daha çok üzdü beni
basının kulaktan dolam bilgilerle verdiği bilgileri işte burda gelip malzeme yapmışsınız.
konyada çıkan olaylar konyalıların otobüsleri yolda taşlaması ve altaylıların otobüsten inip konyalıları kovalamasıyla başladı.
ve devreye posli girdi.ayrıca stadda izmire ana avrat sövüldü keza altaylılara ana avrat sövdü konya sporlular.
yukarıdaki konyalı hangi ahlakla gelip buraya yüz karası lafını kullanabiliyor.sen kendi taraftarına bak önce maçın başından sonuna senin halkın taraftarın rakip türübüne küfür yağdırdı tahrik etti.
şu televizyonlardada gözüken olayları hepimiz seyrettik , polisler sürekli jobluyor elemanları en son bizimkilerde karşılık verdi tabi hangi canlı dayağa boyun eğer ulan iti bağlasan koparır zincirini kaçar.
hem otobüsü taşı yiyen biziz hem polisin saldırdığı yine biziz.keza bu sahneler buca - altay maçı çıkışı bucalıların bp ve otobüs duraklarında bizi durduk yere taşlamalarından sonra taşları bitince dayak yedikleri zaman polisin yine bize saldırması olayı ile aynı.
olay konya polisi izmir polisi değil bu polislerin hepsi man kafalı.haklıyı haksızı ayırt edemiyorlar vermişler ellerine copu biber gazını önüne gelene vuruyorlar.
burda çok fazla ahkam kesmeyin olayları görmeden etmeden.konyada altay taraftarı tahrik edildi taş yedi cop yedi biber yedi küfür yedi.durduk yere hiç birşey olmadı.
O önceki olayları ben bilemem. Çünkü ben aklı başında birisiyim. Kalkıpta gidip Altay taraftarını taşlayacak, kovalayacak kadar cahil bi insan değilim. Polisleri bende sevmem ve hiçde masum görmem polisleri...
Ama şu detayı unutuyorsun. Maçta maratondaydım. Hemde tam Altay taraftarının karşısına denk geliyordum ve çıkardıkları sese hayran kaldım. Orda ki herkeste vay be helal olsun ne destekliyorlar bizimkilerden iyi dediler bende buna katıldım zaten. Ama hiç bi sorun yoktu çok sakindiler. Taaa ki 2. golü yiyesiye kadar. Yani önceki olaylarla alakası çok ama çok az. Yenilgiyi hazmedemediler olay bu kadar basit...
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
olay konya polisi izmir polisi değil bu polislerin hepsi man kafalı.haklıyı haksızı ayırt edemiyorlar vermişler ellerine copu biber gazını önüne gelene vuruyorlar.
İzmir polisi yine diğer illere göre bir kaç gömlek üstündür her zaman için. Son yıllarda kendilerini taraftarın yerine koymaya çalışıyorlar. Ki İzmirde son yıllarda büyük bir olayda yaşanmıyor artık. Diğer illerdeki görmemiş polisler stres atma veya staj yapma amaçlı büyütüyor çoğu olayı. Konu tribün terörü olduğu için böyle kıyaslama yaptım. Normal şartlarda tabi ki herkes biliyor polisleri ne mal olduklarını.
quote:
Orijinalden alıntı: kktn1925
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
İzmir polisi yine diğer illere göre bir kaç gömlek üstündür her zaman için. Son yıllarda kendilerini taraftarın yerine koymaya çalışıyorlar. Ki İzmirde son yıllarda büyük bir olayda yaşanmıyor artık. Diğer illerdeki görmemiş polisler stres atma veya staj yapma amaçlı büyütüyor çoğu olayı. Konu tribün terörü olduğu için böyle kıyaslama yaptım. Normal şartlarda tabi ki herkes biliyor polisleri ne mal olduklarını.
Harfiyen katılıyorum.
Altay maçı hasar tespit tutanağı
Konyaspor’umuzun 2-0 galibiyetiyle sona eren Altay karşılaşmasının sırasında ve sonrasında misafir takım tribünlerinde çıkan olaylar sonucunda meydana gelen hasar tespit edilerek tutanak ile Türkiye Futbol Federasyonuna gönderildi.
19 Aralık Cumartesi günü oynadığımız ve 2-0 üstünlüğümüzle tamamlanan maç sırasında ve sonrasında misafir Altay tribünlerinde çıkan olaylar sonucunda 385 adet koltuğun kırıldığı ve kullanılamaz hale getirildiği, ayrıca 2 adet pisuvar, 5 adet pisuvar ara mermeri ve 7 adet çeşme musluğunun kırıldığı tespit edilirken, Stad Müdürü Ahmet Eser, FGAT Akın Kılavuz ve ÜKT Aydın Özbek imzalı konuya ilişkin tutanak Türkiye Futbol Federasyonuna gönderildi.