Şimdi Ara

Alt + Tab yapınca görünen hata [ Çözüldü ! ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler dh ailesi.Alt tab yapınca pc'ye reset dahi atsam asagıda resmini vereceğim şey gorunuyor. Altına da görev yöneticisinin ss sini koyuyorum.

İşlemler :

Uygulamalarda calısır durumda her hangı program yok.Reset atılmıs halde.

[size=2]ÇÖZÜM:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Şifayı kapmışın, Ağ desteği ile güvenli modda Combofix ile temizle, ardından Malwarebytes kur bir de onunla tara.

FacbookUpdate.exe ve w32NlsLexi.exe bu 2 işlem %99 trojan... Daha fazla trojan da olabilir. İlk gözüme o ikisi çarptı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 28 Eylül 2012; 14:18:47 >

• Bir de BAŞLAT menusune tıklayamadıgımı fark ettım , başlat klavye tusuna basınca acıyor ama.

svschost - client yazan 2 dosya kapattım işlemlerden , o gorunenlerden 1-2 tanesı kaldı gerıye. yanında client yazan bırsey kapattıgıma eminim ama svschost yazıyormuydu unuttum
  • Sanırım başlat menusuyle alakalı bır sey bu ya , yok mu yardımcı olacak üstad Bıseye yanlıslıkla gorev cubugundan ayır demıstım ondan sonra mı oldu anlamadım durduk yere sacma sapan olaylar benı buluyor , hadi bı el atın suna
  • yok mu usta bir bilen
  • hay aksi
  • baba bırısı su konuya el atsın format atmak ıstemıyorum yok yere
  • 72 işlem ne yuh !!
    arka plan uygulamalarına göz at.. gereksizleri devre dışı bırak.. (msconfig) her hangi bir arka plan uygulamaıs bunu yapıyor olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıklamaları okuyunca saçma işlem yok gıbı gorunuyor gozume :/ şu an resmen cıvıttı daha fazla şey gorunuyor alt - tab yapınc aancak gorunenler bırbırlerının aynısı ve su sıralar durduk yere ekrana hatalarda cıkmaya basladı durduk yere format atıcam harici diskte yok bı suru sey var her diskte hepsı bosa gıdıcek , bı cozum bulsam kına yakıcam
  • Şifayı kapmışın, Ağ desteği ile güvenli modda Combofix ile temizle, ardından Malwarebytes kur bir de onunla tara.

FacbookUpdate.exe ve w32NlsLexi.exe bu 2 işlem %99 trojan... Daha fazla trojan da olabilir. İlk gözüme o ikisi çarptı...
  • quote:

Şifayı kapmışın, Ağ desteği ile güvenli modda Combofix ile temizle, ardından Malwarebytes kur bir de onunla tara.

Hay şansıma ya :) hemen dedıklerınızı yapıyorum
  • quote:

Hocam çok tesekkur ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.