Şimdi Ara

Alt Tab sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunlarda falan alt tab yapamıyorum pencere modu yapmaz isem, ki şöyle birşey var her oyunda pencere modu özelliğini bulamıyorum. Bazılarında olsa da, mesela oyun içinden görüntü ayarını değiştirince hani bi masaüstüne döner gibi oluyor ayarlanıyor işte masaüstüne döner gibi olduğu için oyuna geri dönmüyor. Yani alt tab yapamıyorum oyunlarda yaptımmı CTRL ALT DEL den oyunu kapatmak zorunda kalıyorum.

• O bazı oyunlarda olan birşey mesela masaüstüne dönüp oyuna geri döndüğünde siyah ekranda kalması falan.
    Benim bildiğim Crack'lı oyunlarda oluyor bu. Yada uyumluluk sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerkit

O bazı oyunlarda olan birşey mesela masaüstüne dönüp oyuna geri döndüğünde siyah ekranda kalması falan.
    Benim bildiğim Crack'lı oyunlarda oluyor bu. Yada uyumluluk sorunu.

yok hocam steamden oynuyorum crackli değil yani, uyumluluk sorunu olabilir bilmiyorum ki
  • yani alt tab yapınca pencere degistiremiyosun sıkıntı bu demi dogru anladım
  • Steam'de oynadığın oyunlar : Half-Life serisi'ni ve motorunu kapsıyorsa (Goldsrc ve Source) çok eminimki uyumluluk sorunu.
    Oynadığın oyunu söyler misin?
  • Arkadaşlar alt tab yapıyorum mesela oyun gidiyor bir daha açılmıyor aşağıda kalıyor öyle, bazen de bilgisayar tamamen birşey yapılmaz hal alıyor. Her zaman ctrl alt del yapıp oyunu kapatıp çözüyorum sorunu. Her oyunda oluyor nerdeyse. Borderless yaptımmı oynanıyor sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Macbook'larda Alt-Tab
    10 yıl önce açıldı
    FM - 17 Alt Tab Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.