Şimdi Ara

FM - 17 Alt Tab Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu nasıl bir problemdir anlamadım. Oyun içerisinde Alt Tab yaptığım an oyuna tekrar geri giremiyorum.

Genel olarak bir çok kişi bu sorunu yaşıyormuş fakat çoğu kişi pencereli moda alarak çözebiliyorlar.

Ben ise pencereli moda aldığım an masaüstüne atıyor ve geri giremiyorum. Oyun tamamen orijinal.

• Alt+Esc dene ya da pencere modunda aç oyunu
  • pencere modunun dışında bir mod daaha vardı onuda dene
  • "Kenarsız En Büyük Boyutlu Pencere Modu" 'nu denediniz mi?
  • Ekran siyahmı oluyor hocam yada kasıyormu ?
  • Hocam bu sorun FM 15'den beri var. Bende alt tab yaptığımda oyun kitleniyor, donuyor, açılmıyordu..

Pencere modunda oynayın oyununuzu sık sık alt tab yapıyorsanız. Bende bu şekilde oynuyorum. Hiç kapanma, siyah ekran, donma sorunu yaşamadım.
  • Bende de bu sorun vardi ama sonra guncellemeyle bu sorunu duzelttiler, steam den en son guncellemeyi indirip bi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    EA FC 24 menü problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pencere modu dahil bir çok şeyi denedim olmamıştı. Sorunu çözdüm arkadaşlar. MSI Afterburner | Riva Tunner ikilisini kapatınca Alt Tab problemi çözülüyor oyun içerisinde.
  • oyunu ilk açtığımda aynı sıkıntı bendede oldu. alt tab yerine başlat tuşunu kullanıyorum problem yok. oyuna tekrar tıkladığımda bazen siyah ekran geliyor ama tekrar başlat yapıp tekrar oyuna giriyorum siyah ekran problemide ortadan kalkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.