Şimdi Ara

Alt Tab atınca internet kesiliyor ve oyundan atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili dostlar, önceki internet sağlayıcım Türk Telekom'du. Bu hatayı yaklaşık 6 aydır alıyorum ama artık bıkma noktasına getirdi, ne yapacağımı bilemiyorum. Size konuyu baştan açıklayayım. Oyuna giriliyor, hiçbir problem yok fakat girince arada 2 saniyelik internet kopuyor, beni atıyor oyundan. Ve çoğu zaman da internet şu şekil gidiyor: Oyundayken Alt Tab attığımda, Spotify'a müzik değiştirmeye falan girdiğimde o aralıkta internet gidiyor. Yine 2-3 saniyelik, bazen oyundayken de gidiyor, hiç gelmiyor. Ethernet kablosunu tak çıkar yaparak geçici çözümle 6 aydır ilerliyorum ama artık yapamıyorum. O kadar çok sıkıldım ki bilgisayarı satma düşüncesi bile geldi, arızanın nerede olduğunu anlayamadım. 6 ay önce Türk Telekom kullandım, sorun bunda başlayınca 3 ay önce Turkcell'e geçtim. Turkcell'de aynı sıkıntı. 2 hafta önce TurkNet'e geçtim, gene aynı sorun. Ben de bunun sağlayıcılarda olmadığını düşünmeye başladım. Ethernet kablosu 7/24 takılı. Sürekli internet kesiliyor ama %90 2-3 saniyelik kesinti oluyor. Bu da tüm maçın gidişine sebep oluyor. Eğer bir çözüm bulamazsak bu hafta bu bilgisayarı satacağım, umarım bana yardımcı olursunuz çünkü artık bıktım. Sağ olun, teşekkürler şimdiden.

Siz bir ikinci pc ile deneme yapın şayet ondanda sonuç aynı ise suçlu pc değil hat onda olmuyor ise pcı ethernet kartı ile çözüm yolunu deneyebilirsiniz...

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.