Şimdi Ara

Alt komşuyu vurucam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim bir alt komşu var yaklaşık 2 yıldır bize takık psikopatın teki. Babamla yaşıyorum 19 yaşındayım. En son geldi herif saydı sövdü o gün babam evde yok gecenin saat 5'i karakolluk olmayalım diye alttan aldık sonra polis çağırdılar, polise durumu anlattık falan olay kapandı. Şimdi bugün yönetici geldi herif yine şikayet ediyormuş evde her gün içiyorlar diyormuş arkamızdan, karısı apartman'da dedikodu yapmaya başlamış hakkımızda.

Her evde olduğu gibi normal bir yaşantımız var. Televizyon açık normal sesle, müzik zaten kulaklıkla dinliyorum. Bizim yukarı katı biz her gün dinliyoruz ama hiç bir zaman şikayet etmedik çünkü isteyerek yapmıyorlar normal muhabbet ediyorlar ses hafif geliyor bu çok doğal apartmanda.

Ama bu bizim şerefsiz alt komşu beynini yaktığı için haftada 3-4 kez bizi şikayet ediyor. Beyler artık gözüm döndü ne babamı tutabiliyorum ne kendime hakim olabiliyorum. Herifi dövsek bin tane iş çıkıcak başımıza.

Özet: Evde ekstra hiç bir ses yok, normal ev yaşantısı ama bu herif haftada 3-4 kez şikayete geliyor veya yöneticiye şikayet ediyor. En sonunda delirdim evde konuşsak bile şikayet ediyor ulan.

Bir yardımcı olun şu kardeşinize akıl verin ne yapmalıyız?

• Ona patronun kim oldugunu goster.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Red Planet''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars.

Ona patronun kim oldugunu goster.

Dostum benim bir iki dava var. Herife patronun kim olduğunu göstermekte problem yok. Bir kere dövücektik karısının arkasına saklandı herif.
    Ama şimdi hal böyle olunca dövsek bir tane daha dosya gelicek bu yüzden başka bir yol çare lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizzie Wizzie -- 12 Kasım 2014; 15:24:41 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizzie Wizzie

Böyle konulara komşuyuda foruma davet edicen,bir de ondan dinlememiz lazım tek yönlü düşününce olmuyor.

Hocam, şikayet 1 kere edersin tamam ama bu herif haftada 3-4 kez şikayet ediyor. Üstüne birde gece yarısı kapımızı çalıp küfür ediyor yine dövmüyoruz. Sırf gecenin bir yarısı başımıza iş almayalım diye bu herifi dövmüyoruz ama artık tahammül edebilecek güç kalmadı.

• Çok var öyle kaşınan tipler alakasız alakasız işlere maydanoz olan moruklar geçen bende arkadaşı bekliyordum apartmanın önünde moruğun biri indi aşşğı kimi bekliyon sen niye bekliyon napıcaksın diye bağırıyordu bende hayırdır sana diye girince millet ayırdı

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rangle -- 12 Kasım 2014; 15:30:23 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekir21 -- 12 Kasım 2014; 15:30:22 >

Orijinalden alıntı: Sverdlovs

Ahali selam olsun size.

Bizim bir alt komşu var yaklaşık 2 yıldır bize takık psikopatın teki. Babamla yaşıyorum 19 yaşındayım. En son geldi herif saydı sövdü o gün babam evde yok gecenin saat 5'i karakolluk olmayalım diye alttan aldık sonra polis çağırdılar, polise durumu anlattık falan olay kapandı. Şimdi bugün yönetici geldi herif yine şikayet ediyormuş evde her gün içiyorlar diyormuş arkamızdan, karısı apartman'da dedikodu yapmaya başlamış hakkımızda.

Her evde olduğu gibi normal bir yaşantımız var. Televizyon açık normal sesle, müzik zaten kulaklıkla dinliyorum. Bizim yukarı katı biz her gün dinliyoruz ama hiç bir zaman şikayet etmedik çünkü isteyerek yapmıyorlar normal muhabbet ediyorlar ses hafif geliyor bu çok doğal apartmanda.

Ama bu bizim şerefsiz alt komşu beynini yaktığı için haftada 3-4 kez bizi şikayet ediyor. Beyler artık gözüm döndü ne babamı tutabiliyorum ne kendime hakim olabiliyorum. Herifi dövsek bin tane iş çıkıcak başımıza.

Özet: Evde ekstra hiç bir ses yok, normal ev yaşantısı ama bu herif haftada 3-4 kez şikayete geliyor veya yöneticiye şikayet ediyor. En sonunda delirdim evde konuşsak bile şikayet ediyor ulan.

Bir yardımcı olun şu kardeşinize akıl verin ne yapmalıyız?

Sizde aynısını ona yapın gidin yöneticiye alttan çok ses geliyor de kapısına dayan gece çok ses yapıyorsunuz diye

• Sverdlovs kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten dediğin gibi %100 siz haklıysanız ücra bir köşede sıkıştırıp dövün ama tek tarafı düşünmeyin hiçbir zaman
    Bir daha gelip küfür ederse bağırarak, tut kolundan Çek içeri evde döv. Kapıma geldi saldırdı dersin nefsi müdafadan yırtarsın. Gidip öldürme ama patakla biraz Kapıdan at sonra.

Audio is objective. Your hearing and opinion is subjective.
  • Gecenin bir yarısı bu adam yatağından kalkıp size gelip sövüp sayıyorsa suç sizdedir. Kimse durduk yere böyle bir şey yapmaz. Demek ki fazla gürültü yapmışsınız ki adam cıkmış yukarı. Tabi alt komşunda da suç var. Haftada uç dört kez size şikayete geleceğine zabıtaya şikayet etsin. Onlar gelip ses ölçüm cihazı takıyorlar eve. Eğer ses belli bir desibeli geçerse ceza yiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.