Merhaba forum üyeleri . Benim adım Fatih. 2013de üye olmuş ama 12 senedir hiçbir paylaşım yapmamışım. Yıllar içinde hayatın akışında iyice sürüklenince DH forum'u da kullanmadığımdan unutmuşum gitmiş. Şimdi bir IP tv box aldım. Yeni aldım ama eski model olabilir. O yüzden internette araştırmaya başladım. Nasıl kullanılır, neler yüklemek gerekir, vs. Gözüme domanımhaber ilişince, " ben buraya üyeydim" diye hatırladım. en eski e-postamı girdim şifre güncellemeye ve oldu. Hotmail ile üye olmuşum. Bilmeyen yeni nesil gençlere anlatmanın en kısa yolu bugünün G-Maili ne ise onun aynısı idi Microsoft hizmeti 20-30 sene önce. MirC , Messenger görmemiş nesile bu kadar yeterli gelir. Lafı boşa uzatmayayım. Cihaz , dediğim gibi yeni aldım. AlpSmart Ultra 4K As514 Android TV Box . Perpa'daki ithalatcı ve oradaki bir bayisinden aldım. Bundan 20 sene evvel orada 5 yıl çalıştım bina yönetiminde. Neyse konudan sapmadan devam edeyim ürün özelliklerini yazmaya.. Televizyon eski Regal 80 ekran HD Led Tv olduğundan çalışayabilir korkum vardı ama güzel gösteriyor. 4 GB RAM / 32 GB ROM bellek 4K çıkışlı (3840x2160) HDMI v.2.0 Blootooth 5 , 2.4ghz & 5.8Ghz WIFI ile 10/100Mbps Ethernet bağlantısı mevcut. 2 adet Usb 2.0 soketi girişi var. Kutusundan çıkanlar Adaptörü, hdmi kablosu, Air sesli bir kumandası var. İçinde pek çok uygulama hazır yüklü geldi. Yeni kurdum. Yarın ilk fırsatta yeni ekran görüntüleri de bu başlığa eklerim. Max free ip tv diye yüklü bir uygulama ile geldi ama memnun değilim. Beğenmedim. İçi de boş sayılır. 2018-2019 sonrasına dair film yok. 10-15 yerli dizi var. Yabancı kanalların hepsini tek tek denemedim ama €U bölgesi kanalları izlemekte sorun yaşadım. tekrar tekrar bağlanmayı deniyor ama sunucudan gelen yayın bulunamıyor. Velhasıl 1 sene hediye de olsa , "Max free ip tv" uygulaması içerik olarak tırt. 2 de resim ekleyeyim şimdi , devamını da yarın eklerim. Yardımlarınızla bu cihazı iyi çalışır bir hale getirmeye niyetliyim. Her türlü tavsiye ve görüşünüze açığım. Sevgiler saygılar... ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkesova -- 29 Temmuz 2025; 0:35:20 > |
Bildirim