Şimdi Ara

Alpine UTE-72BT Yeni Teyp alacak herkese tavsiye edilir... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
19.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alın hocam pişman olmazsınız kumandasını bende aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesi açısından kesinlikle pişman olmazsınız. Ben daha önce Sony CDX-GT424U kullanmıştım. ses kalitesi açısından sony'den (sony orijinal 17cm hoparlör ile) resmen tenekeden ses geliyor gibi ses çıkıyor idi. ama usb'den mp3 çalma şarkılara erişme ve kullanışlılık açısından kesinlikle SONY iyi idi.

    Amaa... ses kalitesi dersen kesinlikle Alpine UTE-72BT(aracım ASTRA G 2004, orijinal hoparlörlerine bağladım). Ama gel gelelim ki kulanışlılık, USB'de gezinme istediğin şarkıyı, şarkıcıyı bulma işte o biraz problem. Hele benim gibi 32GB USB belleke MP3 doldurursan.Çünkü mp3'leri bulunduğu klasörleri alfabetik olarak sıralamıyor. Şarkıların bulunduğu klasörleri istediğiniz sırada bulabilmek istiyorsanız eğer ortalama bi pc kullanıcısını biraz uğraştıracak cinsten aracı bir kaç program kullanmanız gerekiyor.
    Ben de henüz deneyemedim ama FAT dosya sistemine istediğiniz sırada yazım yapabilen Drivesort programı öneriliyor.

    Bluetooth'tan iphone ile çok pratik bir şekilde müzik dinlemeniz listelere ulaşmanız, istediğiniz artist/albümden çalmanız çok pratik. ama kendi usb çaları biraz uğraştırıcı.

    ayrıca internet radyosunu da bluetooth'tan dinlemek çok keyifli.

    Ben de kesinlikle tavsiye ederim bu cihazı.

    Uzaktan kumanda ayrıca temin edilip kullanılabiliyor. Edinen arkadaş olur ise burdan nereden/ne kadara temin ettiklerini paylaşırsa sevinirim.




  • Bende bu teyp ten satın aldım çözemediğim şey isimler düzgün olmasına rağmen tek tek ya da karışık çalmada tüm şarkılar çalıyor ama search yapınca tüm şarkıları göremiyorum doğal olarak istediğim şarkıya geçiş yapamıyorum başına gelen varmı bu problem
  • iPhone'dan kablosuz olarak müzik dinletebiliyor mu bu ürün?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanriseven

    iPhone'dan kablosuz olarak müzik dinletebiliyor mu bu ürün?

    Evet hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler...
  • Yaklaşık bir buçuk sene oluyor alalı.
    Babamı Pioneer ve KENWOOD`dan güç bela vazgeçirip Alpine almaya ikna ettim. İlk günlerde sürekli kusur aradı cihazda klasik Türk babası işte onun bildiği marka her zaman en iyi markadır mantığıyla yaklaşmıştı. Fakat durumun öyle olmadığını oda kısa sürede anladı cihaz gerçekten çok başarılıydı. 2 3 ay sonra arkadaşına zorla bu cihazı aldırdı o da çok memnun kaldı.
    Bluetooth tan telefondaki müzikleri gayet başarılı bir şekilde çalabiliyor. Görüşme kalitesi olarak da herhangi bir sorun yaşamadık bu güne kadar.
    Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın Pioneer ve KENWOOD da en az Alpine kadar kaliteli firmalar tabi.Fakat artık biraz değişiklik gerekiyordu ve kalite konusunda da Pioneer ve KENWOOD seviyesinde bir ürün arıyorduk bunda karar kıldık. Tereddüt etmeden alıcabilecek bir cihaz ben tavsiye ediyorum.
    İyi Forumlar..




  • Aynen hocam iyi günlerde kullanın f/p ürünü diyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar samsung tab4 tabletimi aracima uygulayacagim.ornek vermek gerekirse tabletten klip yada film izlemek istedigimde Alpine ute72bt blueetooth uzerinden bagli iken ses alabilecekmiyim?yani bluetootht dan baglayinca tabletten cikan her ses teyp e aktarilacak mi acaba bunu merak ediyorum..aux ve kablolarla ugrasmayacaksam hemen almayi dusunuyorumda.tesekkurler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonla bağlı iken ben youtube dan klipler izleyip ses alıyorum hemde kalite kaybetmeden. Tabletinizi bu teyple istediğiniz şekilde çok rahat kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkancool F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kumandasını teypi aldığım yerden almıştım 30 ya da 40 tldi tam hatırlamıyorm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok tesekkurler..ugrastirmazsam benim ici tablet baglayip klip acarak ufak capli bir video cekme sansiniz varmidir acaba?alpine kalitesinden vaz gecemiyorum..araci sattim ustunde gitti bizim yadigar:)olmusken yeni olsun isimi gorsun istiyorum.sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tabletim yok telefondan izlediğim için tablete gerek duymadım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani telefondan da olsa video klip oynatabiliyorsaniz o zaman tablet icinde gecerlidir demek oluyor bu:) anladim aux girisine ihtiyacimiz yok artk oyleyse tesekkurler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam kendim iphone kullanıyorum. Arkadaşların android cihazlarınıda bir kaç kez bağladım uyum sorunu yaşamadım. Sorun olacağınıda sanmam. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada urun ozelliklerini detayli inceleyince bluetooth platformu olan AVRCP, “Audio/Video Remote Control Profile“ kısaltmasiymis..yani herseyi oynat diyor alet..adamlar yapmis super :) cok sagol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaslar teyp alindi ve araca takildi.kusursuz ve muhtesem.ayrica teyp henuz kargodayken izmit ici arastirm yaptigimda cok komik seylerle karsilastim..oncelikle baktigim dukkanlarin bir tanesinde dahi alpine teyp yoktu..sirf pioner satmak icin abi gel pionerr al bak tuner pioneerda daha iyi diyenler dahi oldu..fakat pioneerden gecis yaptigim bu yeni teybimde pioneer in bulamadigi ekstra belki 20 kanal daha dinleyebiliyorum..suanda tabletimi telefonumu muzikleri videolari kusursuz sekilde dinleyebiliyorum.. Hersey icin yine tesekkurker alpine :) emegi gecenlere saygilar ..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın
    Şüphesiz f/p ürünü diyebiliriz. Emsal fiyatlardaki teypler içinde en iyisi Tartışılmaz Alpine :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba jameson teyp kullaniyordum modeli aklimda degil usb li sesler bir sure sonra bayiyor dinliyesim gelmiyor robotik ses gibi ve 1000lik jbl bass var amfinin markasida jameson acaba bu teypi alsam sorunu cozulurmu ve auxtan mp3 dinlesem veya bt ile kiyasla ses kaybi nedir bt mi auxmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Hocam jameson ile alpine arasında dağlar kadar fark var diyebilirim. Bence mukayese bile edilemez. Aux ve bt arasında bir fark yok ikisinde de kalite kaybı olmadan dinleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.