Şimdi Ara

Alpine Sxe-1725S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce kulaklığımdaki basların bunun baslarından daha iyi olduğuğunu farkettim. Aldığıma pişman oldum.

• Doğrudur,, ben pioner 6976 yı korkarak aldım fakat memnun kaldım,, tizz konusunda soğuk geldi, 20 yıllık 6985 lerin tizlerini bağladım, şuan iyi...

Benim arkadaşımda 16 cm lik pioner aldı, modeli 80tl lik olan heralde,, bass gelmiyor dedi ve yerine jameson js 60 oval aldı, çok memnun,, bende dinledim, set varmış gibi bass veriyor.

Hangisinin iyi bass vereceğini denemek gerekir, piyasada okadar çok çeşit hoparlör varki...
    Hoparlörleri bağlarken ++ ve eksilerinin doğru olduğuna dikkat ettinizmi, birisi teybe ters bağlı ise bass sesi keser.
    Pioner oval alacaklara 6976 öneririm, fakat 16cm için denemedim fikrim yok

16cm olupta, kayık hoparlör gibi bass veren model Alpine-Pioneer- varmıdır (genel olarak soruyorum)

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 1 Aralık 2016; 19:54:26 >

• Haklısınız ++ -- lere dikkat edilmesi gerektiğini okumuştum, hoparlörde +- yazıyor ama kapı iç döşeme içinde bulunan kablonun hangisi + hangisi - olduğunu nasıl anlarım ? (takarken +- değişikliği yaparak , sesi dinleyerek + ve - ye karar vermiştim).
  • wayfarer2140 kullanıcısına yanıt
    teybi çıkartın, teybin ordaki hoparlör kablolarına ,, küçük kalem pil yardımı ile (sıradan bakkal pili olsun), çünkü 2000mA veya 2200mA piller hoparlöre zarar verir...
    Pili hoparlörün kablosuna bir saniyeliğine deydirip geri çekin,,, bu deyirme anında hoparlör konisi dışarı hareket ederse, pilin artısı, hoparlör artıdır. o kabloyu teybin artı çıkışına bağlayın.... arkadaki hoparlöre bakmak için bir kişi daha gerek olabilir,,, veya + ve eksisi belli olan, 3-5 metre kablo....
    Benim öndeki hoparlör kablosundan tiwitır bağlamıştım, bizimkiler kaputu açacam diye, tiwitır kablosunu koparmışlar..
    neyse bağlarken klemens vidalarını söktüm, tiwitırı hoparlörü geri taktım, basta bir geri plana kaçma sezdim.. vaktim yoktu bakamadım,, şuan hala beynimde meşgul (acaba tersmi bağlı), kontrol etmezsem rahat edemem.
    Mesela arabanın döşemesinin altından arkaya kablo çekmeyi yapamıyorum, setçiye gittim çeksin diye,, + -- dikkat ediyormu diye nasıl bakıyorum , nerdeyse bağladıktan sonra ben geri inceyeyecem falan... baktım seste sorun yok, hinede vaktim olunca bakacağım onada..

• bu yöntemi yeni duydum. Anlattıkların için teşekkürler. Havalar güzel olunca bunları yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.