Şimdi Ara

/ALPİNE CDA-9885R/ Mİ? YOKSA /PIONEER DEH-600 BT/ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupadan getirticem ikisi arasında kaldım,acaba hangisi beni ses olarak ve ileriye dönük olarak tatmin eder? i-pod yada bluetooth ile işim yok

ikisinin fiyatı fiyatları aşağı yukarı aynı!

http://www.alpine-electronics.com.tr/index.php?id=cda-9885r0

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-600BT/index.html

ALPİNE CDA-9886R kullanan varmı? IMPRINT ses özelliği gerçekten çokmu iyi?fiyatını hakediyormu acaba?

Alpine firmasının yeni inanılmaz IMPRINT ses teknolojisi tüm kabin içindeki ses problemlerinin üstünden geldi – kabin içindeki tüm akustik problemlerinden arınmış olarak sanatçının kendisini dinliyor gibi.

IMPRINT ses yeni bir ses teknolojisi olup, sizin üreticinin sandalyesinde oturupta tam olarak müziği duymanızı sağlamaya yönelik teknolojik yenilikler içerir. Bu size daha önce hiç karşılaşmadığınız bir ses sunar, ayrıca size bilimsel olarak arabanızın içindeki akustiği ayarlama gibi profesyonel kolaylıklar sunar ki buna MultEQ teknolojisi dahildir! The CDA-9886R ve CDA-9884R IMPRINT hazırdır ve basit bir şekilde PXA-H100 işlemcisine bağlanabilir, böylece arabanızda pahalı olmayacak bir şekilde tam olarak IMPRINT sesi alabilirsiniz. Bir tane dizüstü bilgisayar ile montajcınız arabanızı sadece birkaç dakika içinde akustiğini ayarlayabilir ve en iyi sonucu garanti eder.

• Pioneer..
  • p.m. attım forbest görmedin mi dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

p.m. attım forbest görmedin mi dostum

p.m cevaplandı satışa devam
  • bikere pioneer ın ekranı eski sistem yazı karakterlerini içeriyo alpine bu modelinde animasyonlu likit ekran kullanmış ses kalitesi için bişey diyemicem ama bende 9857 var cok memnunum,aracının ekran ışıklarına göre de renklerini ayarlayabilirsin ayrıca çok kullandığım uyku modu var tamamen kapalıyken de teyp gizli bi şekilde çalmaya devam ediyor bildiğim kadarıyla pioneer da bunlar yok

benim cihazı sahibinden com da 8139603 bu ilan numarasında görebilirsin (satma nedenim ipod classic almak isteyişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vray -- 31 Mayıs 2008; 1:20:41 >
  • arkadaşalar pıoneer deh p600 bt üründen bende aldım almanyadan kargo ile gelecek 20 gün oldu gelmedi halen. bu chaz pıonerin en kalitesiz ürünümüdür, birde eski serimi ??
  • Tabi ki ALPINE...!

LAMBORGHINI DIABLO'da bile sadece ALPINE kullanılıyordu, fabrika çıkışı.
    WHAT IS THE SPEED OF SOUND? 200 MPH IN A LAMBORGHINI DIABLO WITH THE ALIPNE SOUND SYSTEM ON!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pioneer in bu teybine bi türlü alışamadım menüdeki ayarları yapmak gereksiz şekilde uzun ve zor eski teybim bundan binkat pratikti
  • Hazır konusu da açılmışken bende var Alpine CDE-9881RB. Çok az kullanıldı eski Astra'mda, şimdi ibiza aldıgımdan dolayı gerek kalmadı.
    İsteyen olursa satılık

Tuşların rengi mavi veya kırmızı olabiliyo, çıkardıgı sesin kalitesi de 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 9 Şubat 2009; 13:08:50 >
  • ///ALPINE tabiiki pıoneer de iyi ama arkadaşın dediği gibi ekran basit aynı 3050 gibi.
    fakat ses olarak aşşğı yukarı aynılar.sub çıkışı 4 kanal rca 4.50 watt
  • bana yardım edecek biri varsa sevinirim DEH P600 BT Pioneer nasıl bir üründür
    nette açıklayıcı bir bilgi bulamadım. sizlerin yardımına ihtiyacım var
    bu cihaz hangi yılda üretildi trde satılıyormu
    şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irem_cafe -- 9 Şubat 2009; 21:43:01 >
  • tr de satılıyor mu bilmiyorum ama ankarada isen bir şekilde yardimci olmaya çalişiriz. Şöle diyim 6000ub lerle aynı zamanda piyasaya sürüldü yani 2008 serisi zaten pioneer pek 2009 da bomba ürünler çikarmicak..
  • ankaradayım 6000 ub lar da animasyon varmı. sanırım bana gelecek olan ürünün kumandası yok pioner gibi bir firma kumnda kıstlaması neden yapmış acaba.
  • 6000ub de animasyon var. Müzik sistemleri konusunda yardımcı oluruz. Ankarada alicak oldugunuz zaman size 1 adres bildirirm size fazlasi ile yardimci olurlar. Ankara nin 1 numarasi olma yolunda bir yer..

Kumandaya gelince pioneer bağzi ünitelerde öle bir acayiplik yapmiş ki. Eski bir çok ünitelerini bilrisiniz 3900 lerden tutun 6900 lere kadar aynı kumanda direksiyon yada joyistic olsa bile hepsinde çalişiyor bende bunun sebebini anliyamadim.

6000ub çok güzel animasyonlara sahip bir ürün o yüzden severim o ana üniteyide 2009 da 1 model ile giriş yapti zaten pioneer.
  • yani şu anlamamı geliyor başka model kumanda uyarmı birde vereceğiniz adres montaj yapıyomu yarına yada birgüne gelecek ürün..
  • Vereceğim adres her türlü montaj yapiyor. Eternal Sound Garage dir. Ankarada bilinir oldukca adresi p.mden atiyorum. Ürün neydi size gelicek? 6000ub den kumanda çikiyor zaten..
  • pioneer deh p600 bt 6000ub değil
  • pm aldım sizin yolladığınız sölyecem teşekkürler
    halen gelmedi kargodan trye ulaşmış ürün yarın yada bir güne elimde olması
    gerek .. teşekkürler yardımların için..
  • Bir konuya daha şaşirdim.http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-P700BT/index.html 700bt de kumanda var 600bt den çikmiyor. Ama kumanda destekliyor olması lazım kumanda satılıyor zaten Eternalde gidince siz konusursunuz bende geldiğinizde orada olursam cayimizi içersiniz her zaman bekleriz. saygilar...
  • inaşşallah tanışmış oluruz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.