Şimdi Ara

Alper Potuk zu Galatasaray?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitterdahttps://twitter.com/#!/efe1965 adlı kişi ciddi bir şekilde %70 Galatasaray'da gibi laflar söylüyor hayırdır inş, Eskişehirspor'a yakın birisi gibi duruyor.

• Alper Potuk iyi bir oyuncuya benziyor.

Ünal Aysal Mode Off.
  • Fenere gider bence.Gelmesin Galatasaraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Fenere gider bence.Gelmesin Galatasaraya.

onun için paradan sonra Fener geldi, aykutun dediği gibi o Fener trenini kaçırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalamış rotasyon oyuncusuna 5 milyon mu vereceğiz ? Ondan alacağımız verimden biraz daha az alırız Okan'ı A takıma çıkarırız veya Emre'ye asıl yerinde şans veririz 5 m az para mı ?
  • Bide taurasiden sonra 2. çalımı atmış oldu yazar mısın başlığa ?
  • gelmesin abi melo selcuk varken yedek kalacak kendisini bitirecek oynayabilecegi bir takıma gitsin milli takım içinde iyi bir yetenek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Bide taurasiden sonra 2. çalımı atmış oldu yazar mısın başlığa ?

Taurasiye çalım demezlermi bide
  • Ben bu oyuncuyu pek izlemedim ama Selçuk-Ceyhun-Yekta varken bu adam neden alınır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Şu lafı anlamayanlarda yorum yapmaz mı bide
  • yıllardan beri su adamı neden kimse transfer etmiyor şaşırıyorum. Mehmet topuzun 8 milyon ettigi ülkede bu adama 4-5 milyon lira neden verilmesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

yıllardan beri su adamı neden kimse transfer etmiyor şaşırıyorum. Mehmet topuzun 8 milyon ettigi ülkede bu adama 4-5 milyon lira neden verilmesin?

verildi, sorun o yaşıyla alex emre vari paralar istemesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Şu lafı anlamayanlarda yorum yapmaz mı bide

adamlar havadan nem kapıyo, iyice şizofren oldular, neyin gerçek neyin gerçek olmadığının farkına varamıyorlar bursadan gol haberi var desen ilk gün ki gibi timsaha yatarlar

• Bu adam kim 5 m kim beyler bırakın allah aşkına. Onun yerine Emre oynasın asıl mevkisinde daha fazla katkı verir veya Okan oynasın alternatif değil mi sonuçta biraz daha az katkı verir.5 m az para mı ya insaf. 5 buna vereceğimize istediğim kanat oyuncusunun bonservisi 12 biz 8 mi veriyoruz üstüne ekle parayı.
  • Kasabın önde gideni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Bu adam kim 5 m kim beyler bırakın allah aşkına. Onun yerine Emre oynasın asıl mevkisinde daha fazla katkı verir veya Okan oynasın alternatif değil mi sonuçta biraz daha az katkı verir.5 m az para mı ya insaf. 5 buna vereceğimize istediğim kanat oyuncusunun bonservisi 12 biz 8 mi veriyoruz üstüne ekle parayı.

Katılıyorum takımın Real Madrid gibi orta saha çöplüğüne dönmesine gerek yok M.Suarez falan adı geçiyordu şubatta onların ücretine ekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

quote:

yıllardan beri su adamı neden kimse transfer etmiyor şaşırıyorum. Mehmet topuzun 8 milyon ettigi ülkede bu adama 4-5 milyon lira neden verilmesin?

Ayrintilari bilmiyorum ama 5 yillik sozlesme teklif edildiyse yuksek ucret istemesi normal. 5 yil sonra futbolcu icin en verimli donemide oluyor, altyapi oyuncusu ucreti almak istemez.
  • quote:

quote:

quote:

Ayrintilari bilmiyorum ama 5 yillik sozlesme teklif edildiyse yuksek ucret istemesi normal. 5 yil sonra futbolcu icin en verimli donemide oluyor, altyapi oyuncusu ucreti almak istemez.

Onun çözüm yolu da senelik maaş arttırımı şeklinde madde eklenmesi.Örneğin yıllık 1,5 milyon euro alacaksa, her sezon için oyuncunun ücretine %20 zam yapılır maddesini eklediğin zaman oyuncu da en verimli döneminde hak ettiği parayı almış oluyor.Tabi bizim yönetim ne yapıyor, 30 yaşındaki rieraya yıllık zam tarifesini uyguluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

quote:

quote:

Onun çözüm yolu da senelik maaş arttırımı şeklinde madde eklenmesi.Örneğin yıllık 1,5 milyon euro alacaksa, her sezon için oyuncunun ücretine %20 zam yapılır maddesini eklediğin zaman oyuncu da en verimli döneminde hak ettiği parayı almış oluyor.Tabi bizim yönetim ne yapıyor, 30 yaşındaki rieraya yıllık zam tarifesini uyguluyor

Fenerbahce'nin boyle bir teklif verdigini sanmiyorum. Adamlar Sow'u transfer ederken tam tersini yaptilar, adam oynadikca maasi dusuyor.

• Türkiye'den alınabilecek iki yerli futbolcu var Galatasaray'da oynamayı hak eden. Burak ve Serdar Aziz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.