Bildirim
Alper potuk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bu soruyu şimdi değil de 4-5 ay sonra sorman lazım hocam.Şu an iyi de desek kötü de desek Alper'e haksızlık etmiş oluruz. _____________________________ -
Kesinlikle değmiştir. Bugün takımda topla ileriye gitmeyi düşünen tek oyuncuydu.
Oyundan çıkması çok kötü bir teknik direktör hatasıydı ve oyunu Konyaya veren en büyük nokta oldu. Webo değişikliği ile birlikte._____________________________
Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
-
o çıktıktan sonra orta saha düştü gerçeken çok kıskandığım bir transfer çok mu müthiş değil fakat oyuna etkisini hissettiriyordu
hamitin yerinde olsa şimdi off off ama kendi akılsız başının cezasını çekecek ersun yanal fenerbehçeye gitti diye oraya geldi_____________________________ 
We Know -
-
Ekstra bir adam değil şuanda ama olabilir _____________________________ 
-
Alper yerine Baroni çıksaydı böyle olmazdı _____________________________ -
Takımın en iyisiydi neden çıktı anlamadım ben... Cristian'ın olayı nedir yahu... _____________________________ 
-
Melo varken kim ne yapsin alperi _____________________________ 
-
iyi ki bize gelmemiş. _____________________________
Management İnformation System -
Şu kaos dolu ortamda bile sırıtmadı,çıktığında etkisi hissedildi.
Ama beklemek lazım._____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
Kesinlikle değmiştir. Bugün takımda topla ileriye gitmeyi düşünen tek oyuncuydu.
Oyundan çıkması çok kötü bir teknik direktör hatasıydı ve oyunu Konyaya veren en büyük nokta oldu. Webo değişikliği ile birlikte.
alper bu taktikte doğru mevkide miydi ben pek anlamadım ne oynadığını nasıl oynatılmak istendiğini_____________________________ -
Salihi kiralamak lazim adamda birseyler eksik liderlik vasfi yok oynayarak duzeltebilir mi bilemem ama bu sekilde zor hele hele yaninda ki adam Casperse
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Alper şuana kadar kalitesini iyi yada kötü göstermiştir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
Kimber Kable 12tc/8vs -
Ortasahanda Baroni varsa Alper = Xavi gibi geliyor.
Şaka bir yana değer, hem daha yaşı genç hemde oynadığı oyun onu gösteriyor.
Takımda Yoboyla birlikte ilkyarıda en iyi oynayan 2 adamdan biriyken oyundan çıkarıldı. Ama verilen paralara değecek gibi duruyor._____________________________ 
-
daha durun yahu. 1 maç oynadınız.
alper kalite ama salih in çok şişirildiğini düşünüyorum._____________________________ Kendimizde beslediğimiz, kendimizde büyüttüğümüz, kendimizde saklı duran bir şeydir sevmek. O hep bizdedir, bizledir, usul usul biriktiririz onu, içimizde yığılı durur.Ve günün birinde ansızın karşımıza biri çıktığında sanırız ki içimizden boşalıveren bu duyguları o taşımıştır bize. Sevmek, kendi kendimizi büyülemektir; kendi kendimize yaptığımız bir büyü. -
Bence kötü değildi. Baroni'nin çıkması gerekirdi Alper ileriye top sürmeyi amaçlıyordu. _____________________________ -
Galatasarayda olsaydı çok daha fazla katkı verirdi. Oturmuş, agresif oynayan takımlarda çok iş yapar bence. Bizde tek başına mücadele etti mesela bugün _____________________________ -
Alper bence cikmamaliydi baroni meireless topal emre baroni bence hepsinden iyidir bebe salihi saymiyorum bile oyundan ciikmasi maca maloldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CoMBaTTR
Melo varken kim ne yapsin alperi
Alper ile Melo'nun alakası yok ki._____________________________
Benzer içerikler
- flashscore oranı düşen maçlar
- fenerbahçe kombine fiyatları 2027
- fenerbahçe forvetleri son 20 yıl
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- dünyanın en büyük spor kulübü
- messi ronaldo satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler