Şimdi Ara

Alper için Fenerbahçe de devrede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle haber sahibinin GS silahşörü Kadir Çetinçalı olduğunu belirtmek isterim, fazla inandırıcı değil, sipariş haber olabilir ama yinede paylaşmak istedim

G.Saray, Alper için Eskişehirspor ile görüşmenin yanısıra oyuncu ile de anlaşmış ayrıca bonservis pazarlığında kırmızı siyahlı kulübe 4,5 milyon euro ve 2 oyuncu önermişti. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ise Alper G.Saray'ı istediği için bu teklifi düşünmeye başlamıştı. Ancak F.Bahçe'nin takas oyuncu değil gerekirse 10 milyon euro gibi bir rakamı Alper'in bonservisi için vereceği ileri sürülüyor. G.Saray'ın F.Bahçe'nin teklmifine karşı nasıl bir tepki vereceği kesinlik kazanmadı ancak sarı kırmızılı kulübün Türkiye'deki hiçbir oyuncu için 10 milyon euro civarında bonservis bedeli ödemeyeceği biliniyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23225638.asp

Eğer bu adama 10 verip hala 2.sınıf yabancılar transfer ederlerse Aziz gidene kadar FB'nin hiçbir maçını izlemem, yemin ederim..

• inşallah GS şampiyonluğunu unutturmaya çalışacaz diye araya falan girmezler, hiç kafası çalışmıyo 2. özer
  • 2. Özer değil de 2. Selçuk İnan vakası olursa o zaman görürüm ben sizi. Bizim şu an yerli oyuncuya Galatasaray'dan daha çok ihtiyacımız varken, Alper'i de Galatasaray alırsa vay halimize.
  • 5m'dan fazla verilecekse alınmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi'yi getirsen Aykut orada oldukça faydalı olamaz. 2 adam geçip şut çekince Aykut kulübeye oturtur hemen biz garanti top oynarız diye.
  • Büyük ihtimal el sıkıştık. Alper'de GS'a gelmek istediğini belirtmiş. Bu saatten sonra FB daha fazla para veriyor diye eğer oraya giderse zaten gelmemesi daha hayırlı bence.
  • Geçen sene devre arası 5milyona eskişehirle anlaşmışken Alperin menajerinin parayı Gs daha fazla veriyor demesiyle Ali yıldırım bir anda sonlandırmıştı.Ondan beri bir daha muhattap alınacağını zannetmiyorum.Kısaca yılan haber.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra Galatasaray ve Fenerbahce 10 tane bizim ligten futbolcuya teklif etse en fazla 2 si Fenerbahceyi secer.. bunu başaridan ziyade söylemiyorum..Fatih Terim faktörü ve şampiyonlar ligi cok etkili olur.
  • çok suyu çıktı gs ye gitsin gs nin genç semihi olsun gs nin suanki ortasahasında 11 oynıyamacagı cok bariz.
  • Alper den fener vazgeçmişti geçen dönem paradan dolayı tekrar teklifte bulunmaz fener bence

• Topuz gibi uöuk kaçık paralar vermeye Hiç gerek yok.Çok mühim bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.Ama Bekir Şam gibi oyuncuları takasta kullanıp bunlardan kurtulacaksak alınabilir.Fiyat artsın diye yaptırılmış bir haber gibi geldi bana
  • 3 aydır defalarca söyledim yine söylüyorum Alper artık Galatasaray'ın futbolcusudur. Fenerbahçe isterse 15 milyon Euro versin bu transfer olmaz. Verilmiş sözler var çünkü. Bu tip haberlere inanıp inanmamak tabi sizin elinizde ama bence he diyin geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

5m'dan fazla verilecekse alınmasın

Serdar Kesimala ne kadar vermiştiniz
  • Haber doğruysa tek amaç vardır, o da "Bakın Galatasaray'ın elinden aldık" diye taraftarı uyuşturmak. Bunun yanına eklenecek Galatasaray galibiyeti de Aziz için "pastadaki çilek" olacaktır...

Saçma sapan işler... Olan takımı gerçekten seven, etrafına küfürler savurmayan adamlara oluyor. Rakibin şampiyonluklarla sevinirken, sen böyle ufak oyunlarla göz boyamaya çalışıyorsun işte...
  • Ne cins yöneticilerimiz var arkadaş ya. Nerde boş boş işler var ordalar. Ne gerek var Alper 'e. Zaten Galatasaray ile anlaşıldığı ve oraya gitmek istediği belirtiliyor ne gündemi değiştirme politikalarına giriyon.
  • geleneksel transferde çalım haberleri yapmak lazım medyamız boş dururmu 1 hafta önce yazdım. bu transfer döneminde gs fbye fb gsye çalım attı haberlerine sık sık rastlarız artık...

Alper gs ile anlaşmış zaten fb yalandan teklif etmişlerdir. Eskişehirin ağzı sulansın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: scania1905

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

5m'dan fazla verilecekse alınmasın

Serdar Kesimala ne kadar vermiştiniz

4.7m gibi bir şey vermiştik herhalde de alaka?Ona bakılırsa Krasic'e 7 verdik Gs Amrabat'a 8 verdi.Geçmişte yapılan transfer yanlışlarını yine tekrarlayalım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

çok suyu çıktı gs ye gitsin gs nin genç semihi olsun gs nin suanki ortasahasında 11 oynıyamacagı cok bariz.

Hamit out
    Alper in

Sen önce kadroyu bil ondan sonra konus. Herkes sizin gibi değil salihleri özerleri harcasın bizde herkes şans bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Alper den fener vazgeçmişti geçen dönem paradan dolayı tekrar teklifte bulunmaz fener bence

alper gitmek istememişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

çok suyu çıktı gs ye gitsin gs nin genç semihi olsun gs nin suanki ortasahasında 11 oynıyamacagı cok bariz.

Hamit out
    Alper in

Sen önce kadroyu bil ondan sonra konus. Herkes sizin gibi değil salihleri özerleri harcasın bizde herkes şans bulur

hacı kusura bakma da furkanı aldınız kaç saniye oynadı adam?bence gereksiz bir transferdi mesela o,boşuna furkan da futboldan uzak kaldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.