Şimdi Ara

ALONSO'YA ŞOK HABER. FERRARİ RAIKKONEN İLE SÖZLEŞMEYİ UZATTI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari, Fin pilot Kimi Raikkonen ile sözleşmesini bir yıl daha uzattığını duyurdu. Buna göre Raikkonen 2010 yılı sonuna kadar İtalyan ekibiyle mücadele edecek. Kaynak yok ama haber doğrudur.

• bu haber bana göre massa yı şok etmeli.
  • Kiminin sözleşmesini ferrari uzatmasa kimi nereye gidebilir ki! onun ayarında bi takım yok şuan kalması onun için iyi olmuş.
  • Ferrari Massa yıda yollamaz gibi .. Alonso ya üzüldüm mü desem? Durun bi dakika Brezilyayı unutmadım ne hali varsa görsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 12 Eylül 2008; 18:27:58 >
  • Bi ferrarici olarak İyi oldu sevindim buna.Umarım hiçbir zaman Ferrari'nin koltuğuna oturmaz.
    Benim gözümde çok iyi bir sürücü ama karakter olarak aşağılarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 12 Eylül 2008; 18:41:11 >
  • Bence doğru bir karar ''sözleşmesini uzatmayacaklar'' diyenler şoktadır herhalde
  • valla ne yalan söyleyeyim şaşırdım.
    ama oldukça da sevindim.
    Balonzo gelseydi tutacak takım bulmak zorunda kalacaktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla harika oldu, Kimi'siz yarışlar nasıl olurdu düşünemiyorum, inşallah 2009 sonunda da, 2012'ye kadar uzatırlar.
  • scuderia toro rosso da ferrari motoruyla yarışıyor yöneticilerde iyi
    (motor geçen yılki motor)
    iyi bir pilotları olsa bir şeyler olabilir
  • Allah aşkına arkadaşlar kimse inanıyormuydu kimi nin yarışmayı bırakacağına .
    O kadar lüks içinde yaşayacaksın daha geçenlerde 8milyon euro ya yat alacaksın hemde devamlı kazanan bir takımda 30milyon maaş alacaksın sonrada bırakacaksın.
    Ne aracıyla mika gibi yarış kazanamayacağını biliyor nede yaşlandı nede formdan düştü yapması gereken sadece konsantre olmak ve gereksiz hırslara belçikadaki gibi kapılmamak.
    Alonsoda biraz konuşmayı bıraksın işine konsantre olsun fakat 4 yıl kadar şampiyonluğa yakın bir takım bulabileceğini sanmıyorum yakızk çok yazık!!!!!!!
  • ohhh güzel oldu bu! alonso hazretleri otursaydı ferrari koltuğuna tamamen soğuyacaktım takımdan! belki iyi pilot, güzel kullanıyo ama gerçekten üzülürdüm gelseydi. herşey iyi pilotajlıkla bitmiyo ferraride bana göre, takım ruhunu ön planda tutuyorlar ve aile gibi olmuş bir bütünlük içinde yürütüyorlar işlerini, yani kısacası bence alonso yakışmazdı ferrari koltuğuna iyide oldu böylece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr StEaLtH
    ohhh güzel oldu bu! alonso hazretleri otursaydı ferrari koltuğuna tamamen soğuyacaktım takımdan! belki iyi pilot, güzel kullanıyo ama gerçekten üzülürdüm gelseydi. herşey iyi pilotajlıkla bitmiyo ferraride bana göre, takım ruhunu ön planda tutuyorlar ve aile gibi olmuş bir bütünlük içinde yürütüyorlar işlerini, yani kısacası bence alonso yakışmazdı ferrari koltuğuna iyide oldu böylece.

sanırım aıle de kavga basladı.bakalım kımı gecen yıl kendısıne destek olan massa nın sampıyonlugu ıcın neler yapıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

Ferrari Massa yıda yollamaz gibi .. Alonso ya üzüldüm mü desem? Durun bi dakika Brezilyayı unutmadım ne hali varsa görsün..

Gibi mi? Gibisi fazla. Ferrari Massa ile olan sozlesmesini Raikkonen'den once uzatmisti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

Ferrari Massa yıda yollamaz gibi .. Alonso ya üzüldüm mü desem? Durun bi dakika Brezilyayı unutmadım ne hali varsa görsün..

Yoka artık daha neler adam şampiyonluğa oynuyor. Bu arada eskisi kadar sıralama turunun önemi olmasada hatırlatırım massa sırlama da 10-4 üstün puan zaten belli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

ohhh güzel oldu bu! alonso hazretleri otursaydı ferrari koltuğuna tamamen soğuyacaktım takımdan! belki iyi pilot, güzel kullanıyo ama gerçekten üzülürdüm gelseydi. herşey iyi pilotajlıkla bitmiyo ferraride bana göre, takım ruhunu ön planda tutuyorlar ve aile gibi olmuş bir bütünlük içinde yürütüyorlar işlerini, yani kısacası bence alonso yakışmazdı ferrari koltuğuna iyide oldu böylece.

sanırım aıle de kavga basladı.bakalım kımı gecen yıl kendısıne destek olan massa nın sampıyonlugu ıcın neler yapıcak

hiç bişey yapmiyacak... emin ol

edit ( dier arkadaşlara) : Fernando Alonso ferrari de olmiyacaksa buna en çok biz seviniriz..başka kimsenin sevinmesine gerek yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekeys -- 14 Eylül 2008; 1:30:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

hiç bişey yapmiyacak... emin ol

edit ( dier arkadaşlara) : Fernando Alonso ferrari de olmiyacaksa buna en çok biz seviniriz..başka kimsenin sevinmesine gerek yok....

Çoğu Ferrarici buna çok sevindi.
    Gridin en hızlı 2 takımının kapıları kapandı,daha uzunca bir süre arka sıralarda debelenecek anlaşılan
    reno gibi takımlar saman alevi gibi parlar sönerler öyle her yıl şampiyonluğa oynayacak kapasitede takımlar değiller.Buna Bmw'de dahil.

• eğer ferrariye gelse her sene şampiyon olur.bence raikonnenden ve massadan 2 gömlek üstündür alonso..
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

eğer ferrariye gelse her sene şampiyon olur.bence raikonnenden ve massadan 2 gömlek üstündür alonso..

bravo... kesinlikle katılıyorum bu görüşünüze... hatta 3 gömlek bile denilebilir....
  • zuhahehehe deli gömleği 3 kat itina ile alonso ya giydirilir.

edit: amma korkarız ki 2010 da Alonso Ferrari de. bana göre hava hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 25 Eylül 2008; 13:15:21 >

• Sanmiyorum geleceğini 2010'da kubica veya vettel gelir. Kendisi zamanında az sövmedi ferrariye ve schumiye şimdi kapısında ciğerci kedisi gibi beklesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.