Şimdi Ara

Alonso transferinin etkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alonso'nun mc laren'e transfer haberinin erken verilmesi sizce nasıl etki yapacak
    bence
    Alonso için fazla negatif etki yapacağını sanmıyorum
    Raikkonen ve montoya için negatif etki yapar en azından baskı altında kalırlar diyorum
    ama bir de aralarındaki rekabet'in artarak pozitif etki yapması da söz konusu
    Renault için negatif etki yapacaktır
    Mc laren için pozitif etki yapacaktır.Elini güçlendirecektir.
    hem mc laren hem Renault taraftarları için negatif etki yapacaktır.
    Fisichella için pozitif etki yapacaktır.
    medya için pozitif etki yapacaktır(haber bulma yönünden) artık ortalık kimin nereye transfer olacağı dedikodusundan geçilmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_i_t -- 22 Aralık 2005 10:34:55 >

• PadokF1.com

Haberler 22 Aralık 2005 Perşembe
    Dennis'e Bir Tepki de Bernie'den Geldi
    McLaren Patronu Ron Dennis'e tepkiler sürüyor. Niki Lauda'nın eleştirisinden sonra şimdi de sporun Patronu Bernie Ecclestone kükredi.

İtalyan La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, Ron Dennis'i özellikle Alonso transferinde izlediği yol ve yöntem nedeniyle eleştiren Ecclestone; "Bu bana Brabham F1 Takımını yönettiğim günleri anımsattı. 1977 yazında, İtalyan Grand Prix'si sırasında Niki Lauda ile görüşmüş ve bir sonraki sezon için transfer teklif etmiştim. O da bu teklifi kabul etmişti. Ancak Lauda'ya, Enzo Ferrari ile herhangi bir sorun yaşamak istemediğimi, kendisiyle konuyu görüşüp açıklamasını ve resmi duyuruyu daha sonra yapmamızı söylemiştim. Lauda da buna uymuş, hiçbir sorun yaşanmamıştı. Görüldüğü kadarıyla bu kez Alonso ile Ron görüşüp anlaşıyorlar ve Flavio'yu (Briatore) devre dışı bırakıyorlar. Bu işin nasıl kotarıldığını biliyorum ama ayrıntılarını açıklayamam. Bu arada Ron ile Flavio, Formula 1'de yaşayan en büyük düşmanlardır. Ve Ron bu transferi şimdiden açıklayarak Flavio'nun bir anlamda ve deyim yerindeyse yüzüne tükürdü. Birbirlerinden pilot çalmak sporda son derece doğal olsa da, bu hiç iyi bir davranış olmadı. Bence Ron ve Flavio oturup birlikte bir basın bülteni hazırlayabilirler ve böylece çok profesyonelce bir davranış sergilemiş olurlardı. Ron'un hareketi hiç akıllıca değildi" dedi.

Ecclestone: "Kimi Ferrari'ye gider"

La Gazzetta dello Sport Gazetesine yaptığı açıklamada McLaren pilotlarına da değinen Bernie Ecclestone, Michael Schumacher'in ayrılması halinde kesinlikle Kimi Raikkonen'in Ferrari'ye geçeceğini söyledi. Ecclestone bu konuda; "Evet, Montoya değil ama Raikkonen Ferrari'ye gider. Bu her iki tarafında çıkarlarına daha uygun. Ancak bunun gerçekleşmesi de tamamen Michael'ın ne yapacağına bağlı, dolayısıyla şu an yapılacak tüm yorumlar birer varsayımdan öteye geçmeyecektir. Michael'ın 2006'dan sonra devam etmesi halinde ne olur derseniz, Kimi Raikkonen kendisine başka bir yer arar ve hemen bulur. Gideceği yer de Renault olabilir" dedi. Ayrıca ben Schumacher'in bırakacağını da sanmıyorum, motivasyonu inanılmaz yüksek ve sporu çok seviyor" dedi.

buradan anlaşıldığı Briatore'nin transferden haberinin olmadığı yönünde

• Arkadaşlar bence günün hiyt haberi şuki
    super aguri takımlardan onay almış ve fia ya son başvurusunu yapaya hazırlanıyormuş yani fia kabul ederseki buyuk ihtimalle edecektir bu sene 22 araba yarışacak ve biride davidson olacak buyuk ihtimalle
  • [code][/code]
  •  Alonso transferinin etkileri
  • 2007 için tahminler açılmıştır.
    raikkonen - montoya - alonso
    bul karayı al parayı , evet hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northern -- 22 Aralık 2005 14:25:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northern

2007 için tahminler açılmıştır.
    raikkonen - montoya - alonso
    bul karayı al parayı , evet hangisi?

1. kara Alonso 2. kara belli değil
  • Fisi a winner in Alonso swap - Mansell

1992 world champion Nigel Mansell has added another dissenting voice to the controversy surrounding Fernando Alonso's '07 switch from Renault to McLaren. After Niki Lauda and Bernie Ecclestone chimed in with their qualms, the 53-year-old ex driver - who raced his last grand prix in a McLaren and soared to the title in a Renault-powered Williams - reckons the deal is bad news in the short term for Renault, McLaren, Alonso and Kimi Raikkonen.

advertisement

He thinks 24-year-old Spaniard Alonso did the deed for 'financial' ends. But Mansell warned: "To do a deal a whole year in advance could be very counter-productive, especially when he is defending ... a world championship. It is also a brave decision because I'm a big Adrian Newey fan and obviously he has just left McLaren," Nigel told nobok.com.

And the move will destabilise not only McLaren's main rival, Renault, but also the silver clad team itself, Mansell reckons.

Referring to McLaren, the '92 title winner wondered: "Is whoever will make way for Alonso going to be happy? I can tell you, no."

Perhaps the only short term winner in the deal is Giancarlo Fisichella, Renault's keen incumbent and no doubt desperate to keep up with Alonso next year.

If 'Fisi' and the reigning champion are neck and neck next season, 'don't be surprised if Fisichella gets the better engine and the better support,' Nigel thinks. "That's just common sense."

• quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

ARAÇ SÜPER GERİSİ YALAN

• renault şimdiye kadarki düzenli gelişlimini sürdürürse ve eğer bu senede ikleriye doğru bir adım atmayı başardıysa 2007 şampiyonu fisichella demektir
    alonso çok erken bir karar verdi ama renauultuın f1 de na kadar kalacağıda belli değil
  • Renodan ümitli değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Renodan ümitli değilim.

aynen şampiyon olmasına rağmen çekilmeyi düşünüyorsa uzun süre F1 de kalacağını hiç sanmıyorum en fazla motor üreticisi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.