Şimdi Ara

Alone in the Dark PS3'te Bambaşka !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atari firması oyunu Xbox360 için çıkardı malum herkesin bildiği gibi oynanabilirlik demiyorum Oynanamayabilirkik 100 Grafikler çok iyi ama TEARING sorunu vardı ekranda yırtılmalar ! Bende oyunun PS1'den hayranı olduğum için bırakıp oynamadım ! Şimdi gelen haber beni çok sevindirdi Atari firmasına malum PHIL HARRISON başkan olduktan sonra bazı kıyaklar bekliyordum Doğal olaraktan Ve beklenen gerçekleşti Oyunu baştan ele alıp köklü değişikliklere gitmişler ALLAH RAZI olsun diyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum VIVA LA PLAYSTATION 3

Alone in the Dark PLAYSTATION 3 'Vers Değişiklikleri :

quote:

Full 360 camera control: enhanced camera controls allows complete freedom of the camera and better handling of first person view camera movement for even more immersive gameplay;

Fine-tuned controls: quicker and smoother reactivity of the hero's movements in third person view make for more rapid movements in nail-biting situations;

Inventory system more accessible: more logical jacket inventory system with the ability to combine objects using only the D-pad, and more fluid hero movement makes item selection a breeze.

More tips: players will get all the help they need to get through every situation and get the most out of the game;

Spectral Vision tuning: a tutorial explains the need to burn roots in order to gain spectral vision and difficulty tuning means less spectral vision is required to reach the end of the game;

Improved car dynamics and handling: car handling has been tuned to make driving a car a walk in the park in every situation, including increased suspension and reduced drift;

59th Street level tuning: one of the game's most exciting sequences just got better. 59th Street has been tweaked for a more satisfying race against the fissure with difficulty tuning, an added checkpoint at Columbus Circle and clear voice directions given by Sarah;

Brand new thrilling action sequence: an exclusive new sequence has been added in Episode 6 for even more pace and variety of gameplay in the episode.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdload -- 5 Eylül 2008; 23:42:37 >

• o-o-ooo

360 derece dönen kamera .
    siz bu oyunu bitirene kadar kamera açısından çıldırcaksınız . asla almayacağım

emek için sağol .
  • kime fake dedin ?
  • bana fake dediysen kendine bak . ya da profilime ;)

Orjinalden alıntı: NoSt3am

bana fake dediysen kendine bak . ya da profilime ;)

Kardes sana niye fake desin sakin ol

Oyunun kontrol sistemini düzeltmisler sanirim.Xbox360 kullanicilarina betayi test ettirdiler ps3 e cikariyorlar oyunu

bana fake dediysen kendine bak . ya da profilime ;)

Kendime niye bakayım fake miyim ben

Eğer birtane sahte üyelik alıp 1 tane mesaj atmışsam sahuru görmek nasip olmasın :).

Neyse kardeşim konuyu açan şahsa fake dedim

Sana niye diyeyim birtane sebep göstersene bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Eylül 2008; 3:01:28 >
  • quote:

o-o-ooo

emek için sağol .

iyi de hemen hemen her oyunda karakter etrafında 360 derece dönüyor kamera zaten. sıkıntı çekmiyoruz. buna da alışırız biz neler oynadık. ayrıca alone in the dark yabana atılacak bir oyun değil. xbox ve pcde hezimete uğramış olabilir ama anavatanı ps3'te tekrar başarılı olacağını düşünüyorum.
    Merlinin kazanınada girilmiş haber;
    quote:

Eden stüdyoları tarafından geliştirilen; fakat oynanabilirliğindeki bazı hatalar yüzünden oldukça eleştirilen "Alone in the Dark'ın" son oyununun diğer platformlarda görülen aksaklıklarının PS3 sürümünde giderilmesi amacıyla yapılacak bazı düzenlemeler açıklandı. Buna göre oyunun PS3 versiyonunda; kamera kontrolü, FPS modda daha rahat kamera açısı, TPS modda daha hızlı hareket ve tepki, envanter sisteminin kullanımı, hayali görüş özelliğinin daha aza indirilmesi, araç kullanımında sürüş fiziğinin geliştirilmesi, 59. Cadde bölümünde checkpoint ve yönlendirme sistemi ve 6. bölüm için özel oynanış eklentisi gibi bir çok düzenleme ve eklenti yapımına gidilmiş. Diğer platformlarda çıktığı için şu an sadece PS3 için çıkarılması beklenen oyun, Kasım ayı içerisinde bizlerle buluşacak.

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=17547

• Bu oyunu çok yerden yere vurdular. Açıkçası son bölümün PC versiyonunu oynamadım ama PS3 versiyonunu almayı düşünüyorum çıktığında kim ne demiş olursa olsun. Alone serisi bilgisayar oyunları tarihinin kilometre taşlarından biridir. İlk oyun 1990'larda çıktığında bir ilkti ve atmosferi çok başkaydı. Devam oyunları da iyi gitti ama 4 diskette gelen ilk oyun gerçekten de bir şaheserdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 6 Eylül 2008; 10:11:05 >

Wassup homie!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Xbox 360 a çıksa bile almam zaten.

Zaten çıkmıştı.
    If I've got nowhere to go?
  • alone in the trash

Orjinalden alıntı: evo_4

alone in the trash

• quote:

o-o-ooo

emek için sağol .

Bir şey değil
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.