Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ark.daşlar bu arada pc ye format attım.. oyunun savesini kopyalamıştım.. ve save dosyasını C:\Documents and Settings\mrt\Local Settings\Application Data içine yapıştırıyorum fakat oyuna girdiğim vakit savelerim gözükmüor.episode 3 de kaldım şu yerde sıvı şey var adamı yutuyo hani. herneyse oyuna baştan başlamak istemiorum buraya gelene kadarda controller yüzünden canım çıktı zaten.. ne yapcass
  • ya beyler sanırım 7dinci bölümdeyim bi arac kulanıyorum hani malları indirip kaldıran bi arac lakin benbu arcın makinasını yukarı aşağı yapamaıyorum
    hiç bişekilde araca binerken mousela yukarı aşağı ypacağımı söylüyo ama hçbişekilde aletin önü kıpırdamıyo oyundamı bi hata var yoksa benim mouseda klawyedemi bölüm atlamak istimiyorum varmı bi bilgisi olan arkadaşşşş MAĞRADAYIM BU ARADA ARKADAŞLAR BÖLÜM OLRAK HELİKPTERDEN Bİ ÖNCEKİ
  • "Home" ve "end" ile kontrol ediliyor
  • Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

"Home" ve "end" ile kontrol ediliyor

teşekürler arkadaşım eve gidince denicem:)
  • Ben bu serinin sadece bu oyununu oynadım. Daha doğrusu hala oynuyorum, Çok zevkli bir oyun. Hele o ilk oyuna başladığınız zaman. Binanın dışında cebelleştiğiniz anlar çok heyecanlı olmuş
  • Oyunu edindim oynuyorum.Optimizasyon idare eder. Grafikler güzel , modelemeler gayet iyi , sesler müziklerde iyi. Fakat bende konuşma sesleri çıkmıyor onu anlayamadım Kontroller vasat . TPS açıdan oynamak işkence , fps açıdanda çok sorunlar var. Korku ve atmosfer gayet iyi düzeyde. Bir süre oynanabilir ama sırf kontrol sistemi yüzünden sıkılıp bırakılabilecek bir oyun.
  • Son zamanlarda bir Alone in the Dark bir de MGS4'den zevk aldım başkada hiçbir oyunu isteyerek can atarak oynamadım...
    Alone in the Dark'ın kontrolleri beni hiç zorlamadı gayet kaliteli bir oyun sadece kamera açıları sorunlu okadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Oyunu edindim oynuyorum.Optimizasyon idare eder. Grafikler güzel , modelemeler gayet iyi , sesler müziklerde iyi. Fakat bende konuşma sesleri çıkmıyor onu anlayamadım Kontroller vasat . TPS açıdan oynamak işkence , fps açıdanda çok sorunlar var. Korku ve atmosfer gayet iyi düzeyde. Bir süre oynanabilir ama sırf kontrol sistemi yüzünden sıkılıp bırakılabilecek bir oyun.

kontroller vasat değil aslında.oyun konsoldan geldiği için o şekilde olabilir. Bende Gamepad var. xbox da kullanılan gamepadmiş. Zaten oyunda da yardım kısmı çıkıyor aynı gamepad üzerinde yardım yazıyor. Gayet hoş kontroller
  • quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Oyunu edindim oynuyorum.Optimizasyon idare eder. Grafikler güzel , modelemeler gayet iyi , sesler müziklerde iyi. Fakat bende konuşma sesleri çıkmıyor onu anlayamadım Kontroller vasat . TPS açıdan oynamak işkence , fps açıdanda çok sorunlar var. Korku ve atmosfer gayet iyi düzeyde. Bir süre oynanabilir ama sırf kontrol sistemi yüzünden sıkılıp bırakılabilecek bir oyun.

kontroller vasat değil aslında.oyun konsoldan geldiği için o şekilde olabilir. Bende Gamepad var. xbox da kullanılan gamepadmiş. Zaten oyunda da yardım kısmı çıkıyor aynı gamepad üzerinde yardım yazıyor. Gayet hoş kontroller

bendede Logitech Rumblepad 2 var. Ama gamepad i tanımıyor direk. İlla ben custom olarak mı ayarlıcam nasıl olcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 11 Eylül 2008; 0:06:20 >

• kontrol berbat inatla ve ısrarla oynamak istedim ama olmadı...görüntü ve içerik tam bana göre kontrol o kadar canımı sıktı ki yeter lan artık deyip sildim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castorpollux -- 11 Eylül 2008; 2:56:08 >
  • Arkadaşlar ses sorunu olup'da çözen varsa yardım etsin lütfen. Bir arkadaş stereo yapıcan falan dedi bende yapdım ama olmadı Z-5500 VAR Valla arkadaşlar 3 bölümden beri sessiz oynuyorum. Oyun çok güzel onu söyliyim. Şimdiden tşk hadi ALLAHA EMANET
  • Arkadaşlar oyun çok güzel kim ne derse desin. Tamam kontroller adamı uyuz edio ama alışıosunuz zamanla. Genelde fps açısında oynamaya çalıştım tps de çok zor oluyor. Ama oyun içi videoları çok etkileyici. Tavsiye ederim...
  • Oyun kim ne derse desin konu olarak epik... kontrolden şikayetci olan arkadaslar sabredememişler anlaşılan zamanla kontroller çok kolay geliyor. Ben oyunu 1.5 hafta once bitirdim hala daha acıp tekrar bitirmeye atladıgım yer varsa gormeye hevesim var.
  • yav oyunun savelerini bulamadım formatı bascam ama bekleme konumuna geçtim bu yüzden
  • Bende oyunun savelerini nereye attığını bulamadım bilen varsa söylerse sevinirim.
  • save dosyası C:\Documents and Settings\pc adı\Local Settings\Application Data\atari
    arkadaşlar format atıcaklara duyurum var..bende attım formatı ama save dosyasını bu dizine kopyaladım fakat saveleri görnüo yeniden başlamak istemiorum oyuna sizde deneyin bakalım ne olacak bende mi sorun var benmi yanlış yapıorum
  • Arkadaşlar yardım edecek biri varsa çok sevinirim. Sıkıldım sessiz oynamakdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasap46

Arkadaşlar yardım edecek biri varsa çok sevinirim. Sıkıldım sessiz oynamakdan

windowns üzerinden direk ses ayarlarından stereo yaptıysan yaptıysan ses sorununun olmaması lazım
  • Soundmax control panel'den stereo yapıyorum sonra Z-5500 6 direct ve stereo var ben stereo seçiyorum olmuyor windows ayarlarıderken sağ altda ses ayarı simgesi var onu sağ tıklayıp ses özelliklerini ayarla var oysa ordaki ayarlarıda stereo yaptım yine olmadı ne iştir anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.