Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilksenhan

quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

quote:

Orjinalden alıntı: lewye

burayı nasıl geçicem

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)

Burayı geçmek için çok uğraştim....

İçerde biyerde bıçak va önce onu alıyorsun.
    Daha sonra bir pilastik şişeye çift taraflı bantı yapıştırıyorsun.
    Bıçakla Şişeyi deliyorsun. (yanlış hatırlamıyorsam bıçakla şişeyi eline alıp gözden göröe açısında E tuşuna basıyorduk)
    Daha sonra içeri girip çıkan böceğe bunu yapıştırıyoprsun.
    Böcek içeri gittimi benzini çakmakla ateşe veriyorsun...

Gördün mü ne kadar basit

Hadi kolay gelsin....

oneyaaaaa bende buralardayım buraya gelinceee işimiz war deseneee

eline molotof al ama plastik şişede
    sonra banla gelen böceğe yapıştır
    süreyi iyi ayarla yanına gidince patlar oyunu geçersin

• quote:

Orjinalden alıntı: çekirge1

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

arkadaşlar bi yerde tıkandım..yerde siyah sıvı var üzerinden geçerken yutuyo beni..ışık tutuyorum fakat bi yere kadar işliooo nasıl geçtiniz o yeri yha

aldın mı bilmiyorum hani flüt gibi birşey var ya mavi sopa gibi işte o neon ışığı galiba onu siyah sıvının içine at ondan sonra biraz ışık tuttunmu karşiki merdivenlredesin

flütü daha önce kullandım yha :(/
  • cevap vercek yokmu yha oyun açıkta kaldı geçemedim orayı hala
  • arkadaşlar Spectral vision 45 sembollerre baktım bakarken ayrıca bi şey de mi yapmamız lazım 6 tane sembol buldum geçemiyom en üst kata da çıktım hiç bi şey olmuyo yardımcı olursanız sevinirim.
  • Beyler oyunu bi şekilde açtım.Oyun açılıyor ama yukarda edengames diyor siyah bir ekran bekliyor öyle ne yapmalıyım?
  • ekran kartının driverini güncelledin mi
  • Tamamdır beyler yaptım
    1024X768(üstünü denemedim) Full High detail ayrıca nazar deymesin yükleme sürelerini 10-20 saniyede geçyor teşekkürelr :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: arthur20

arkadaşlar Spectral vision 45 sembollerre baktım bakarken ayrıca bi şey de mi yapmamız lazım 6 tane sembol buldum geçemiyom en üst kata da çıktım hiç bi şey olmuyo yardımcı olursanız sevinirim.

yardım edecek kimse yok mu
  • quote:

quote:

arkadaşlar Spectral vision 45 sembollerre baktım bakarken ayrıca bi şey de mi yapmamız lazım 6 tane sembol buldum geçemiyom en üst kata da çıktım hiç bi şey olmuyo yardımcı olursanız sevinirim.

yüzükle feneri o sembollerin üstüne tutman gerekir, sadece gözlerini kapatıp bakmakla olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

quote:

quote:

yüzükle feneri o sembollerin üstüne tutman gerekir, sadece gözlerini kapatıp bakmakla olmuyor

teşekkür ederim kardeş bana büyük iyilik yaptın bu oyun zaten bayağı sorunlu bi de geçemediğinde insan sinirleniyo

• Sonunda bitirdim, oynamaktan çekinenler mutlaka oynamalı !
    Güzel bir oyun, tek eksik yanı kontroller ama fps kamerasıyla oynadığınızda çok daha iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 9 Eylül 2008; 1:29:05 >
  • Valla ben hiç alışamadım ve ısınamadım oyuna direk sildim
  • @The Jolly Joker, biraz zaman tanı oyuna, sonra bırak silmeyi çıkmak bile istemeyeceksin

Oynamayı düşünürsen central park da arabaya düz kontak yaparken etrafında zombi olmamasına dikkat et, çok kötü şeyler olabiliyor
    Çok etkileyici bir ortam yaratmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 9 Eylül 2008; 1:48:20 >
  • süper yarın çıkayım alayım yaw
  • Arkadaşlar sizden çok önemli bir ricam var...

Lütfen bana biriniz acil olarak Alone int he dark oyunun bir dosyasını gönderebilirmi ?

C:\Users\......\AppData\Local\Atari\AITD klasörü içindeki ( res.aitd ) dosyasını biris bana upload ederse çok teşekkür edicem, çünkü bende o dosya oluşmuyor ve oluşmadığı içinde ekran ayarları bölümüne giremiyorum... bu dosya ile sorunum halolucak...
  • Benim sistemde full de oynarmı bu oyun? Recommended ta adamlar 1950XTX yazmışlar böle bir hayvanlık varmı yaw:)
  • kuşaların altındakii köprüde yuvaları var eline içki şisesi alıp onu moltof yapıp içeri atıcaksın 5.6 defadan sonaa kuşlar meftaaa:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmandemi2

arkadaslar ben 4-2 ci bölümde tıkandım.Han, şu arabayla ilerliyorsun kuşlar seni havaya kaldırmaya çalışıyor.Ondan sonraki bölüm araba kaza yapıyor.İçinden çıkınca ilerde dev kuş sürüsü var bunu nasıl geçecem?

kuşaların altındakii köprüde yuvaları var eline içki şisesi alıp onu moltof yapıp içeri atıcaksın 5.6 defadan sonaa kuşlar meftaaa:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperci

Arkadaşlar sizden çok önemli bir ricam var...

Lütfen bana biriniz acil olarak Alone int he dark oyunun bir dosyasını gönderebilirmi ?

C:\Users\......\AppData\Local\Atari\AITD klasörü içindeki ( res.aitd ) dosyasını biris bana upload ederse çok teşekkür edicem, çünkü bende o dosya oluşmuyor ve oluşmadığı içinde ekran ayarları bölümüne giremiyorum... bu dosya ile sorunum halolucak...

http://rapid-share.com/files/143894348/res.aitd.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windwalker -- 9 Eylül 2008; 19:05:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: windwalker

quote:

Orjinalden alıntı: alperci

Arkadaşlar sizden çok önemli bir ricam var...

http://rapid-share.com/files/143894348/res.aitd.html

teşekkür ederim arkadaşım, şu küçük dosya yüzünden ayar yapamıyordum, sağolasın ilgilendiğin için...

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.