Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sürü kişi söyledi anlattı forumlarda.Kontroller kötü oyun berbat diye.Ama illaki göz görecek ve gönül mutmain olacak ya.
    Mutmain de oldum.Kontroler yüzünden oyundan soğuyor dediğiniz gibi.Ha 5 Eylül e kadar (stalker) idare edermi dedim ama yok oyunu açasım gelmiyor.Şu sayfalara bakmak daha eğlenceli gibi...
    Ben başka sulara yelken açıyorum.Oyuna
  • dün akşam ilk defa oynadım, full ayarda 1440x900 çözünürlükte hiç bir sorun oluşmadı. ses ve görüntü sorunsuz.

fakat bu kontroller ile bu oyun bitmez bence

para veripte alan arkadaşlar adına üzüldüm inanın ( oyunu sevmiş olanlar hariç )

kardeşim ya fps yapın ya tps ! Resident Evil a benzetmeye çalışmışlar kontrolleri ama iğrenç ötesi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhandeep

arkadaşlar ben şimdi bu ceketimizdeki fazla eşyaları nasıl bırakacam bilen varmı

arkadaşlar biri cvp verirse sevinirim ceketim doldu fakat bi tane sargı bezi var onu almam lazım tuvalet gibi bir yerdeyim ve yaram kanıyor ceketimde dolu olduğundan almıyor sargı bezini ben bişeyleri bırakmak istiyorum bunu nasıl yapacaz. yada bu mümkün değilse ( o zaman oyunu silerim ) burayı nasıl geçicez..
  • arkadaşlar binadan çıkmak üzereyim kadınla adam geride bekliyor arabaların yanından geçiyorum dışarıda bir araba var farları yanık vaziyette duruyor kapuyı açmak için kalasları tutuşturuyorum sonra yerden bir yaratık geliyor ve beni yakalıyor ondan kurtulamıyorum yardımcı olabilecek varmı
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben şimdi bu ceketimizdeki fazla eşyaları nasıl bırakacam bilen varmı

arkadaşlar biri cvp verirse sevinirim ceketim doldu fakat bi tane sargı bezi var onu almam lazım tuvalet gibi bir yerdeyim ve yaram kanıyor ceketimde dolu olduğundan almıyor sargı bezini ben bişeyleri bırakmak istiyorum bunu nasıl yapacaz. yada bu mümkün değilse ( o zaman oyunu silerim ) burayı nasıl geçicez..

bırakacağın herhangibir eşyanın üzerine gel yalnız sol taraftan olsun mouseun orta tekerlek tuşuna tıkla eşya cepten çıkıp havada duracak o zamanda yine mousea sol tıkla bu kadar eşyayı atacak... Yalnız bunu o sargı bezini alacağın yerden uzak bir yerde yap yoksa yine o eşyayı görürsün ekranda almak için...

• quote:

quote:

o zaman oyunu silerim

buna koptum yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

quote:

bırakacağın herhangibir eşyanın üzerine gel yalnız sol taraftan olsun mouseun orta tekerlek tuşuna tıkla eşya cepten çıkıp havada duracak o zamanda yine mousea sol tıkla bu kadar eşyayı atacak... Yalnız bunu o sargı bezini alacağın yerden uzak bir yerde yap yoksa yine o eşyayı görürsün ekranda almak için...

dediğini yaptım drop yazıyor hatta ama olmuyor hiç bişey soldaki ceplere geliyorum ama olmuyor ya ben bişeyimi eksik yapamıyorum yada benim mouse mi kafayı yedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandeep -- 29 Ağustos 2008; 13:39:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

quote:

quote:

o zaman oyunu silerim

buna koptum yaa

yalanmı ama ya silmiyimde ne yapim bi eşyayı bırakamamak kadar saçma bişey olabilirmi ya. evet oyunda kontroller zor ama oyun hoşuma gitti bide AA olsaydı çok güzel olurdu alıştım sayılır oyuna.. güzel yani...

• quote:

dediğini yaptım drop yazıyor hatta ama olmuyor hiç bişey soldaki ceplere geliyorum ama olmuyor ya ben bişeyimi eksik yapamıyorum yada benim mouse mi kafayı yedi...

orta tekere basıp sol maus da yapıyorsan olması lazım başka yapacak bişey yok o zaman
  • arkadaşlar bu oyundan zevk almak için joypad kullanmanızı öneririm yoksa klavyeden oynanacak bir oyun değil bu inanın...joypad seçimi içinde xbox türü joypad'ler kullanmanız gerekir yoksa oyun ps2 türevi joypad'leri tanımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselgok -- 29 Ağustos 2008; 14:27:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

orta tekere basıp sol maus da yapıyorsan olması lazım başka yapacak bişey yok o zaman

akşama deniyecem teşekkürler yardımcı olduğun için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokselgok

arkadaşlar bu oyundan zevk almak için joypad kullanmanızı öneririm yoksa klavyeden oynanacak bir oyun değil bu inanın...joypad seçimi içinde xbox türü joypad'ler kullanmanız gerekir yoksa oyun ps2 türevi joypad'leri tanımıyor.

bende xboxda var hatta pc uyumlu gamepad'de var ama bu oyunu çoğunlukla fps modunda oynuyorum ve xbox'da oynadığımdan daha çok zevk alıyorum...
  • Oyunu alacam biri berbat diyor biri güzel diyor, hergün fikir değiştiriyorum.

En iyi alıp denemek böyle olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokselgok

arkadaşlar bu oyundan zevk almak için joypad kullanmanızı öneririm yoksa klavyeden oynanacak bir oyun değil bu inanın...joypad seçimi içinde xbox türü joypad'ler kullanmanız gerekir yoksa oyun ps2 türevi joypad'leri tanımıyor.

Oho işimiz var o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

Oyunu alacam biri berbat diyor biri güzel diyor, hergün fikir değiştiriyorum.

En iyi alıp denemek böyle olmayacak.

şimdi zevkler farklıdır oyun çok çok ahım şahım hit bir oyun değil ama zevkli bir oyun daha başlarındayım evet bazen kontroller canını sıkıyor ama alışabiliyorsun sonra ileride tekrar canını sıkabiliyor ama oyunun güzel yanlarıda yok değil mesela action var oyunda çoğu zaman birde bu silah kombinasyonları çok zevkli. bir çakmak buluyorsun birde parfüm tarzı bi sprey al sana silah yada bir tane gaz ve benzin tarzı dolu olan ufak bir pet şişe buluyorsun bunu yaratıklara doğru atıp havada vurabiliyorsun ve ağır çekimde yada oda olmadı üzerine bant yapıştırıyorsun duvara fırlatıyorsun oraya yapışıyor sende uzaktan ona bir ateş ediyorsun offf gümmmm.... mesela yaralanıyorsun ne yapman gerektiğini bilemiyorsun yoldan geçen ambulansları durdurmaya çalışıyorsun olmuyor bi telefon bulup 911 i arıyorsun ve oradan sana neler yapacağını söylüyor şunu bul bunu bul gibisinden yani değişik bir oyun ve sadece kontrolleri yüzünden berbat demek bence haksızlık olur bu oyuna...

• Oyunda ki fizik etkileşimini daha önce hiç bir oyunda görmedim. Bir önceki sayfada fizik örnekleri koymuştum, bakın bi. Nesneler vurduğunuz yerden kırılıp parçalanıyor. Yangın tüm bir odaya dağılabiliyor.
  • Ne zamandır sallıyordum dün oynamaya başladım , ilk başlar güzel geldi , sonra sıkmaya başladı oynanabilirlik berbat geldi,kontroller kötü geldi.
  • Beyler ilaç çıkmış deneyeyim dedim, oyun xp de loading ekranında kalıyor, yaklaşık 5 dk. bekledim ama nafile, açılmıyor..
    Vista64 de denedim oyun açılıyor fakat takılma çok fazla, grafikleri low a çektim ama aynı, değişen bir şey yok ((fps düşüklüğü değil, 2 sn. de bir duraklama oluyor!!))

Çözüm nedir, bir el atın.
  • lan bi oyun bu kadar mükemmel olurda
    kontrolleri bu kadar kötümü olur
    vallahi beyler düz yolda karşında duran kapıya gitmek için 2 satta uğraşıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Beyler ilaç çıkmış deneyeyim dedim, oyun xp de loading ekranında kalıyor, yaklaşık 5 dk. bekledim ama nafile, açılmıyor..
    Vista64 de denedim oyun açılıyor fakat takılma çok fazla, grafikleri low a çektim ama aynı, değişen bir şey yok ((fps düşüklüğü değil, 2 sn. de bir duraklama oluyor!!))

Çözüm nedir, bir el atın.

Dostum bu oyunun ne yazık ki ati kartlarda problemli çalıştığını duydum, farklı sürücülerle dene istersen,şimdiden iyi oyunlar!
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.