Şimdi Ara

Alone in the Dark (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
24.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KAKÁ

5 olacak.

Aslında oyun içinde ve oyun kapağında sadece "Alone in the Dark" olarak geçiyor ama sıralamaya bakarsak 5 olacak.

Oyunun ismi Alone in the Dark: Central Park olarak geçiyormuş. Bu haberdeki isim hatası bana ait :)

Orjinalden alıntı: Speed-Step

quote:

5 olacak.

Aslında oyun içinde ve oyun kapağında sadece "Alone in the Dark" olarak geçiyor ama sıralamaya bakarsak 5 olacak.

Oyunun ismi Alone in the Dark: Central Park olarak geçiyormuş. Bu haberdeki isim hatası bana ait :)

[sizer=red]Alone in the Dark

• _____________________________
    Teknoloji ve hayata dair içerikler. Gir, izle, abone ol!
    https://youtube.com/mesutcevik
  • Valla bilmiyorum tüm oyun sitelerinde cover'da ve de oyunun içinde oyun başlarken sadece alone in the dark diye geçiyor.

Öyle birşey olsa yazarlardı oralarda.

Ne bileyim Call of duty 4: Modern Warfare,Ace Combat 6: Fire of Liberation gibi...
  • oyunun resmi sitesi bence en doğru kaynaktır :) sayfanın title'ına bakarsan orada da tam ismini görürsün. Google.com'da da Alone in the Dark 5 diye aratınca ilk sonuç bu site ve başlığında yine Central Parl yazıyor... Belki kutulamasında farklı bir yol seçmişlerdir...

Alone in The Dark: The Near Death Investigation olarak duyurulmuştu. Alone in The Dark olarak son karar oldu. Central Dark, oyunun Central Parkta geçtiğini gösteriyor tabii. Ama ismiyle alakası yok.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • İsim mevzusuna dalıp da konuyu raydan çıkartmanın bir anlamı yok sitesinde title'da ne yazıyorsa burada da o var :) gerisinde doğrusu sizin dediğiniz gibi olsun...
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • çok düşük almış.
  • Beklediğim oyunlardan biriydi Bu kadar düşük not alcağını hiç beklemiyordun gerçekten ama oyunu Kendim alıp deniyeceğim o zaman nasıl bir oyu olduğunu anlarız İncelem için Çok teşekkürler Emeğine sağlık

quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

arkadaş yine iyi not vermiş. Bu rezil oyun çöpün de çöpü, IGN den aldığı not tam hakettiği not. 3.5
    Sırf gaza gelip başladığım için oynuyorum, bence yeni başlayacaklar tekrar düşünsün. Bu arada inceleme için teşekkürler

Kaç vermişler videoda ? Şimdi izleyemem üşendim gerek de yok zaten izlemeye

5.8

geç oldu ama kusura bakma

• İsabetli ve güzel bir video olmuş kontrol yüzünden insan oyuna adapte olamıyor oynamayın birşey kaybetmezsiniz..

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

çok salak bi ouyn dmc4 ü bekleyecez mecbur

+1 oda bu sefer çıkar inşallah

Orjinalden alıntı: Kıdemli

ne tarz olacak bu oyun? daha önce bu seriden hiçbir oyun oynamadım. video da açılmıyor. teşekkürler

oyunun tarzi silent hill turu korku-gerilim ama oyun pek cok insani hayal kirikligina ugratti yalan oldu bu oyunda re5 en iyisi olacak

quote:

quote:

arkadaş yine iyi not vermiş. Bu rezil oyun çöpün de çöpü, IGN den aldığı not tam hakettiği not. 3.5
    Sırf gaza gelip başladığım için oynuyorum, bence yeni başlayacaklar tekrar düşünsün. Bu arada inceleme için teşekkürler

Kaç vermişler videoda ? Şimdi izleyemem üşendim gerek de yok zaten izlemeye

5.8

geç oldu ama kusura bakma

Eyvallah hocam :D

Şu .8 .7 .6 veya .9 gibi puanlara gıcığımdır hep ya, 5 ver ya da 5.5 ver bu nedir böyle 5.1 6.9 gibi puanlar da veriliyor Hey Alllahım

Neyse iyi puan almış burda ign de çok düşük vermiş bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Haziran 2008; 1:20:18 >

• Oyunun tam adı: Alone in the Dark: Near Death Investigation

Atari acele etmeseydi keşke böyle bir grafiğe böyle oynanabilirlik yakışmamış açıkçası, karakter animasyonlarıda sahiden mal gibi duruyor... Ama yinede oynanmazmı? Tabiki oynanır, ben oynanabilirlik vasat olsa bile tuttum oyunu...

Condemned 2 bin basar bu oyuna (türü değişikte olsa).

psn: AlanZ_7z

• bu kadar kötüyse yazık bu kadar bekleyenlere ,bende iyi bi oyun diye oyniyim diyodum yaw
    AMD FX 8320 3600 Mhz CPU (Akasa Nero 3 12CM Soğutucu )----Gigabyte 990X AM3+ Anakart---- 8 GB GSKİLL (1866Mhz) DDR3 RAM ---- SAMSUNG 1 TB (1000GB) SATA 2 HDD - Samsung 850Evo 250GB SSD ---- 22" AOC Full HD LCD LED MONİTÖR ---- FEEL HURRİCANE 2 KASA ---- 750WATT HİGH POWER PSU
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.