Şimdi Ara

alnımın akıyla csgo oynuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben valla oldum olası tüm oyunlarda hile kullanan biriyim, csgodada kaç tane account vac yemiştir sayamam yani zevkine alıp alıp oynuyordum, hiçbir zaman overwatchdan banlanmadım cünkü kaç senedir kullandıgım için izleseniz falan hiçbi wallhacki falan belli edecek hareketimi göremezsiniz o konuda da bayaa iyiyimdir övünmek gibi olmasın.

şimdi kendime yeni bir sayfa açtım hilesiz bir şekilde oynuyorum bayaa da zevk alıyorum. rankım DMG şuan, (MGE açtım 10 oyun sonrası) lan o kadar da kötü oyuncu değilmişim(zaten kötü oynuyorum falan diye kullanmıyordum) ama hile kullandıgım günleri de özlüyorum ne biliyim o da zevkliydi.

TLDR; hile kullanması zevkli (hileyi hile oldugu icin kullanıyorsanız, rankınızı yükseltmek için degil) ama alın akıyla oynamak 1 tık daha üst gibi.

teşekkürler arkadaşlar okudugunuz için bb

• Peki.
  • Allah akıl fikir versin.
  • XDXD
  • Dmg ne ya git botlarla oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

Dmg ne ya git botlarla oyna

sen oyuna global mi başladın?
  • motive edici mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. dark side ı bıraktım artık.. geri de dönmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    KÜTÜPHANEDE CS LOL OYNAMAK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • komik değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakaysa komik değil, şaka değilse hiç komik değil.
  • arkadaşlar neden şaka dediginizi anlayamadım. saf duygularımızla sizle bir şey de mi paylaşamayacağız...
  • sürüyle hesap banlattıysan salak falansın herhalde. 30 dk araştırmayla yıllarca vac yemeyecek hileler bulunur. oyunun zaten çivisi çıktığına göre hile önerebilirim
  • Çocukmuş, büyümüş işte gayet basit
  • -Eren- - kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bro bıraktım artık.. dedigim gibi dark side a dönmem bir daha..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilekullanmakzevkliydi

beyler ben valla oldum olası tüm oyunlarda hile kullanan biriyim, csgodada kaç tane account vac yemiştir sayamam yani zevkine alıp alıp oynuyordum, hiçbir zaman overwatchdan banlanmadım cünkü kaç senedir kullandıgım için izleseniz falan hiçbi wallhacki falan belli edecek hareketimi göremezsiniz o konuda da bayaa iyiyimdir övünmek gibi olmasın.

şimdi kendime yeni bir sayfa açtım hilesiz bir şekilde oynuyorum bayaa da zevk alıyorum. rankım DMG şuan, (MGE açtım 10 oyun sonrası) lan o kadar da kötü oyuncu değilmişim(zaten kötü oynuyorum falan diye kullanmıyordum) ama hile kullandıgım günleri de özlüyorum ne biliyim o da zevkliydi.

TLDR; hile kullanması zevkli (hileyi hile oldugu icin kullanıyorsanız, rankınızı yükseltmek için degil) ama alın akıyla oynamak 1 tık daha üst gibi.

teşekkürler arkadaşlar okudugunuz için bb

ağır blok hilecisin işte çık git cs godan lan

• yüzsüzlüğe bak herifteki, aferin mi diyelim
  • teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için.. Hile kullanmadıgım accountta Eagle olup tekrar DMG ye düştüm bunu da sizinle paylaşmak isterim.. bu arada hile kullanmayı düşünecek arkadaşlar varsa(hileyi hile oldugu için, emege saygı için) sizi 2-3 ay idare edecek free cheat önerebilirim. daha fazla da olabilir 4-5 ay 1 ay da olabilir :)
  • Yorum yazmayın allasen şu boş insanın konusuna, defolup gitsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakaysa komik, ciddiyse hiç komik değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.