Şimdi Ara

Almeida!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar adam hava toplarinda iyiydi sadece hava toplarinda etkisiz kafa vuruslari kotulesti uzaktan desen kaleyi bulmuyor bulanlar gol olmuyor topla kosamiyor bugun bi hava topunu iskaladi yakin mesafeden kontra ataklarda geride kaliyor besiktasin oyun anlayisina pek uydugunu dusunmuyorum kanatlari pek iyi kullanamiyoruz kafa toplarinin cogunu defansif adamlar atiyor oda frikik ve kornerlerden oluyor zaten bu adam yerine hizli bur adam bulsak daha iyi olcak en azindan alves falan oynasa yada mustafa daha iyi olcak ozellikle alves ve mustafa ayni anda oynasak cok iyi ikili olcani dusunuyorum bebe oynasa gol sorunu cozulur bence sizce?

• almeida'nın bu sezon ki görüntüsü için "şusu iyi, busu kötü" demek yanlış olur... almeida sakatlıktan çıktığından beri futbolcu değil; cüsseli bir adam sadece. geçen sene ise futbol topuna kafa vurabilen cüsseli bir adamdı; o da gidince boş bir adam oldu. "futbolcu" diyemiyorum... guiza boştaysa alalım ?
  • Ben bu adamı sezon başında destekliyordum, artık yetti. Bir oyuncu her maç daha kötüye gidermi birde carlos denilen tip gidip bu gereksiz adamı çıkartçağına gidip mustafayı çıkartınca, insan onu sahada gördükçe daha çok deliriyor.

• Guiza en azindan pozisyona giriyordu ara sira atiyordu sakatliktan cikti ama bu takimda oynuyorsan kendine iyi bakicaksin o kadar para aliyorsun hakediceksin israr edilmeside yanlis kenarda adamlarin var adam hava topu alamiyor kisa adamlardan cok hantallasti kosmasi yok vurmasi yok belki gol atar bundan sonra ama ger mac oynamayan bi mustafa daha fazla gol atiyorsa bi sorun vardir yani

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • belki de şu forumda almeida'dan en umutlu kişi bendim ama beni bile sinir ediyor artık.

bi triplerde; sanki barça'dan tek maçlığına zorla getirmişiz. kendi kendine küsüyo ediyo.

böyle olmaz aga bu iş. ya konuşulsun kendine gelsin ya da bye
    12 yıl önce açıldı
    Emenike & Wiel Kadro Dışı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

belki de şu forumda almeida'dan en umutlu kişi bendim ama beni bile sinir ediyor artık.

bi triplerde; sanki barça'dan tek maçlığına zorla getirmişiz. kendi kendine küsüyo ediyo.

he ya o bitkin, küskün surat ifadesi, sanki maça portekiz'den yürüyerek gelmiş gibi yorgun mimikler. ne nazlanıyosun balta ? henry, ronaldo falan sanıyo kendini herhalde odun.
  • Su halde almeidayi kimse almaz israr edilmemeli bu adamda cek kenera her mac 11 de attigi gol sayisi belli hava toplarinda kotu holosko oynasa daha iyi kosar en azindan guiza bile daha iyiydi iyi bi santrofor 17 macta 10 golu gecmeli bu takimda oynicaksa bjk gol kralliginda cok etkisiz ole etkili bi adam bulamadik bi kac senedir

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

belki de şu forumda almeida'dan en umutlu kişi bendim ama beni bile sinir ediyor artık.

he ya o bitkin, küskün surat ifadesi, sanki maça portekiz'den yürüyerek gelmiş gibi yorgun mimikler. ne nazlanıyosun balta ? henry, ronaldo falan sanıyo kendini herhalde odun.

Almeida daki o triplere guluorm zaten ama allah bi boy vermis o kadar insan macta kosar cabalar ama hirs yok karsi karsiya besiktasta oynayabilecek kapasitesi varsa atmali yani hep kaciriyor karsi karsiya atamiyorsan git baska takima zaten sonra trip atiyor

• Adam bi yerleriyle oynuyor.Görende sancak dünyanın en iyi futbolcusu bi triplere girmiş.Hatta bi pozisyonda kafasını bile uzatmadı.Uzatsa gol olcak o pozisyondan sonra delirdim valla.Carlos Ferdi gibi bunu da 5-6 hafta kessin aklı başına gelsin.
  • ne mustafa ne almeida ne edu hepsini topla 1 tane adamakıllı forvet yapmaz (şu anki form durumlarıyla tabi)

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Yorum yapmak bana düşermi bilmiyorum ama ben almeida ve hilbert i hiç beğenmiyorum...
  • BEBE geri dönecek mi? Şu anda ne durumda sakatlığı hiçbir bilgi yok. Bence Bebe sahalara dönse bile artık eskisi gibi olamaz. Bu kadar uzun süre sahalardan uzak kalan oyuncular eski formlarına dönmeleri çok uzun sürüyor, genelde birçoğu da dönemiyor tıpkı Nihat gibi. BJK takımı bu sene santraforsuz oynuyor aslında!
  • Almeida tarzında oyuncu alıyorsanız yanında çabuk , bitirici adam koyacaksınız.
    Almeida uzun zamandır formsuz bunu araştırmak lazım...

Orijinalden alıntı: rider30

Almeyda elimizde resmen patladı. Bu adamı satmaya kalksak kimse para vermez. Böyle transferler yapan Yıldırım Demirören kulübü borca sokup batırdı.

hocam yapma Allah aşkına ya Almeida haberleri çıktığında hangimiz gelsin demedik

Beşiktaş Olmak Böyle Bir Şey!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.