Almaya'da Nuhun Ankara makarnası 70 kuruş

-
-
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
tabi birkaç tane devlete de almak şartı ile
-
Yani? Ne öneriyorsun? Senin planın ne? Planlarının neresindesin?
Edit, okuduğunu anlayamayanlar, lütfen alıntı yapmayınız!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 2 Eylül 2020; 22:18:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bize ne avrupa' dan burası avrupa mı
maaşınızı makarnayla mı alıyorsunuz
-
e tr de daha ucuz. 6.12 tl yapıyor almanyada.
oynanan oyunu bozdum yine. başaramayacaksınız. susmaz. inmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 2 Eylül 2020; 18:17:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7e tr de daha ucuz. 6.12 tl yapıyor almanyada.
bak bak bir de bizi kandırmaya çalışmış, fedoncu mudur nedir
ezan ve bayrak ile.
-
Şindik yeğenim alamanya da 70 ise sen onu bi öyro ile çarp etti mi sana 5.60 tl yani bizde daha ucuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7e tr de daha ucuz. 6.12 tl yapıyor almanyada.
Tanrı aşkına dostum çok hızlısın yine
Makarna yoksa pasta ye
Yemeğin tadı kötü olmuş diyebilmek için aşçı olmaya gerek yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: strategenYemeğin tadı kötü olmuş diyebilmek için aşçı olmaya gerek yok.
yemeğin tadı hakkında yorumum varmı?
Benzetmeyi anlamamışsın.
Daha açık yazayım. Ekonominin kötü olduğunu, fiyatların pahalı olduğunu belirtebilmek için, o fiyatların düşmesine yönelik çalışmalar yapmak zorunda değilsin.
Daha da açık yazayım. Makarnaların pahalı olduğunu, daha ucuz olması gerektiğini iddia etmek için, makarna sektörüne girip daha ucuzunu üretmek zorunda değilsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: strategenBenzetmeyi anlamamışsın.
Daha açık yazayım. Ekonominin kötü olduğunu, fiyatların pahalı olduğunu belirtebilmek için, o fiyatların düşmesine yönelik çalışmalar yapmak zorunda değilsin.
Daha da açık yazayım. Makarnaların pahalı olduğunu, daha ucuz olması gerektiğini iddia etmek için, makarna sektörüne girip daha ucuzunu üretmek zorunda değilsin.
offff of. Herkesin iq500. Bak arkadaşım tane tane yazıyım, ben ucuz pahalı doğru yanlış demiyorum, demedim! Ben diyorumki, konuyu açan arkadaş, evet böyle bir gerçek var! Peki senin bu konudaki planın ne! bu durum karşısında ne yapacaksın!
Akepelilere bedava + kömür var.
Ayrıca makarnayla mı maaş alıyorsunuz?
-
Almanya'da Türk ürünlerini Türkiye'den daha ucuza yiyorlar. Bu nasıl iş?
-
Neden konuyu açan arkadaştan bunu çözmesini bekliyorsun? Bu ülkenin hükümeti yok mu? Ekonomi bakanı yok mu? Sanayi ve teknoloji; bayındırlık bakanlıkları yok mu? Bu görevliler, bu sorunları çözmek için, çatır çatır maaşlarını almıyorlar mı?
-
Eeey Nuh'un Ankara makarna lobisi!! Sen kimsin be
Bu arkadaş bilmek zorunda değil ki! Herkes işini yapacak. Ama nedense bizim ülkede herkes ülkeyi kendi başına kurtarmak zorunda...
Yapabileceği şey, en basitinden işi bilen kişilere oy vermektir. Daha fazlasını yapmak istiyorsa da, buraya yazıp bu konuyu bilmeyen insanları uyararak daha iyi yönetici seçmemizi sağlayabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burda yıllarca bedava makarna dağıtıldı. Nankörlük yapmayınız.
Bizde daha ucuz ama biz fakiriz gelirimiz az
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
e tr de daha ucuz. 6.12 tl yapıyor almanyada. oynanan oyunu bozdum yine. başaramayacaksınız. susmaz. inmez. |
Neden konuyu açan arkadaştan bunu çözmesini bekliyorsun? Bu ülkenin hükümeti yok mu? Ekonomi bakanı yok mu? Sanayi ve teknoloji; bayındırlık bakanlıkları yok mu? Bu görevliler, bu sorunları çözmek için, çatır çatır maaşlarını almıyorlar mı? |
Bu arkadaş bilmek zorunda değil ki! Herkes işini yapacak. Ama nedense bizim ülkede herkes ülkeyi kendi başına kurtarmak zorunda...
Yapabileceği şey, en basitinden işi bilen kişilere oy vermektir. Daha fazlasını yapmak istiyorsa da, buraya yazıp bu konuyu bilmeyen insanları uyararak daha iyi yönetici seçmemizi sağlayabilir. |
Yemeğin tadı kötü olmuş diyebilmek için aşçı olmaya gerek yok. |
bize ne avrupa' dan burası avrupa mı maaşınızı makarnayla mı alıyorsunuz |
Benzetmeyi anlamamışsın. Daha açık yazayım. Ekonominin kötü olduğunu, fiyatların pahalı olduğunu belirtebilmek için, o fiyatların düşmesine yönelik çalışmalar yapmak zorunda değilsin. Daha da açık yazayım. Makarnaların pahalı olduğunu, daha ucuz olması gerektiğini iddia etmek için, makarna sektörüne girip daha ucuzunu üretmek zorunda değilsin. |
Benzer içerikler
- elektrikli traktör ne oldu
- bankaya yatirilan para için nereden buldun sorusu
- yossi imamoğlu kimdir
- 25 yaşında hakim olunur mu
- suriye araba sitesi
- bimcell numara taşıma
- yurtdışı alışveriş limiti
- togg t10f ne zaman satışta
- reeder samsun
- bitcoin haram mı diyanet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X