Şimdi Ara

Almanyami Turkiyedemi Pc parcasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem Türü: Intel Core-i7 Sistemi, Quad-Core System / İşlemci Üreticisi: Intel / İşlemci Tipi: 4 / Saat Hızı: işlemci çekirdeklerinin Haswell / Numara kod adlı Intel Core i7-4770 / işlemci 3400 MHz / cache: 6 MB / Bellek (RAM): 16384 MB / RAM Türü: DDR3 / Bellek saat: 1128 GB / Topbegriffe: 32 GB / Sabit Disk Bellek kadar 1600 MHz / Bellek genişletme dört çekirdekli , 64-bit , HDMI , Windows 8 / Disk Türleri: SATA sabit disk, SSD (Solid State Disk) / sabit disk sürücüsü hızı: 7200 U / min / Anakart Chipset: Intel H87 / Portlar: 6 x USB 3.0, 4 x USB 2.0, 1 x LAN (RJ45) / Optik Sürücüler: DVD Burner / media formatları: CD-R, CD-ROM, CD-RW, DVD-RAM, R Çift Katman ± R, DVD ± DVD-ROM, DVD-ROM Dual Layer, DVD, DVD ± RW, RW Dual Layer DVD ± / Grafik Chipset: nVidia GeForce GTX 760 / Grafik Belleği: 2048 MB / Video Çıkışları: 2 x DVI, 1 x HDMI / Özellikler: SSD ile, kart okuyucu / veri iletişimi ile: 1 x LAN 10/100/1000 (Gbit-LAN) / İşletim Sistemi: Microsoft, Windows 8 64bit / Konut Tipi: Tower / Ön bağlantı noktaları: 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 1 x kart okuyucu, 1 x Kulaklık, 1 x mikrofon / İşlemci soketi: Socket 1150 / Genişlik: 20.5 cm / Yükseklik: 46 , 5 cm / Derinlik: 53.5 cm / Ağırlık: 14.4 kg / Özellikler: Microsoft System

Bu urun Almanyada 2600 geliyor yani 700 800 euro arasi bunun aynisi turkiyede 3 milayara denk geliyor ben burda 2 milyar aliyorum

orda ev tutuum ve Aylik esim 1200 ben 1200 alcaz Yani Benim o pc ayligim yarisinda alcam burda alsam 2 ayligimi vercem burdami bunlari alsam ordami daha mantikli?

orda sıkısmamak icin Onuda gectim Almanyada 2 el malzeme satan varmi

• hocam şu an euro fırlayışta oldugu için fiyat farkı var ama euro dolar düşsün almanya fiyatı daha ucuz gelicektir almanyadaysan ebay gibi sitelerden alıp adresine getirtedebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

hocam şu an euro fırlayışta oldugu için fiyat farkı var ama euro dolar düşsün almanya fiyatı daha ucuz gelicektir almanyadaysan ebay gibi sitelerden alıp adresine getirtedebilirsin

Hocam orada çok uygun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

quote:

hocam şu an euro fırlayışta oldugu için fiyat farkı var ama euro dolar düşsün almanya fiyatı daha ucuz gelicektir almanyadaysan ebay gibi sitelerden alıp adresine getirtedebilirsin

yani hocam demek istedigim euro düşsün türkiyeden daha uygun aldıgınızın farkında varıcaksınz malum türkiye burası arkadaş iphone 4 getirdi amcasıyla almanyadan 250 lira free simli 150 lirada türkiyeye kayıt masrafı tuttu 400 liraya iphone 4 daha ne istersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

quote:

yani hocam demek istedigim euro düşsün türkiyeden daha uygun aldıgınızın farkında varıcaksınz malum türkiye burası arkadaş iphone 4 getirdi amcasıyla almanyadan 250 lira free simli 150 lirada türkiyeye kayıt masrafı tuttu 400 liraya iphone 4 daha ne istersin

Hocam Ordan Alcam Mecbur Cunku Adam 960 islemcilere 1 milyar istiyor Buda 350 euroya denk geliyor Ona onu verecegime 300 euro ustune koyar 2011 soket yeni nesil islemci 16 gb ram ssdli sistem alirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.