Şimdi Ara

Almanyadan istediğiniz ürünler 17 Aralıkta getirilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar kıymetli forum ahalisi;

17 Aralık günü almanyadan türkiyeye kısa süreli bir dönüş yapacağım. Bu dönem için istediğiniz herhangi bir elektronik, cep telefonu, oyun konsolu, oyun, Ps 3 Super slim, apple ürünleri vb aklınıza gelebilecek her türlü ürünü getirebilirim.

Ps 3 Super slim, apple ürünleri vb

Ürün temini iki şekilde gerçekleşebilir. İlk olarak siz internet sitesinden alırsınız bana yollarsınız ben dönerken getiririm sizden anlaşacağımız bir komisyon alırım.

İkincisi ise ürünü söylersiniz ben satın alırım Ürünün fiyatına bağlı olarak kapora isterim veya istemem. Yine anlaşacağımız komisyonu alırım.

Teslimat ise istanbul içinden elden olması iki taraf için de çok daha makul olur. 17Aralık-9 Ocak arasında elden teslimat yapabiliriz.

Veya herhangi bir internet sitesi üzerinden alışverişi gerçekleştiririz ancak ozaman sitenin alacağı komisyonu da ödemeniz gerekir kargo ücretiyle birlikte.

İstediğiniz ürünle ilgili olarak özel mesaj atarsanız kontak kurabiliriz.

istekler en geç 13Aralık' a kadar yapılmalıdır.

Fiyatlara bakabileceğiniz siteler:

www.saturn.de

www.mediamarkt.de

www.amazon.de

www.billiger.de

www.idealo.de

İnternet üzerinden alıp adresime yollayacağınız ürünler için sadece %10 taşıma komisyonu alacağım en az 20€ olmak üzere.

Bu ikinci ilanımdır bu konudaki. Daha önce Kasımdaki ilanımdan referans: Helsloot.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Absinthe içki var. onun fiyatını öğrenebilir miyim kaça getirirsin herşey dahil ? büyük şişesi olsun 70lik

Edit : Djarum sigara var onu kaça getirirsin kartonuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeehee. -- 2 Aralık 2012; 23:54:16 >
  • 2 gündür pm ye cevap yok konuyu bu gün yenilemişsin pm ye neden cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone99 -- 6 Aralık 2012; 2:12:29 >

Orijinalden alıntı: alone99

2 gündür pm ye cevap yok konuyu bu gün yenilemişsin pm ye neden cevap yok

bnde beklemedeyım msj attım donus beklıyorum
  • Arkadaslar ilana fiyatlari bulabiliceginiz linkleri bosuna yazmadim istediginiz urun icin fiyatlara bakin uygun geliyorsa bana pm atin halledelim diye yazdim. Lutfen fiyatlara bakiP oyle mesaj atin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide kardeşim o sitelerin hepsinde fiyatlar aynımı bide verdiğin bazı sitelerde pahalı işte sana fiyat sordum pm deki amacım oydu veya yabancı sitelerden anlamayan olamazmı yani almanca çünkü siteler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone99 -- 7 Aralık 2012; 3:15:13 >
  • arkadasım ben buradan yazayım ılan sahıbı sıfır ılgı 3 msj attım okuyor cevap vermıyor.bır kısıyı referans dıye ısmını yazmıs sıfır alısverısı var.daha sıparıs asamasında bu kadar ılgısız cevap yok bır cevap yazmıs o de dedıklerıyle celıskılı.bu kadar saygısızlık oldugu ıcın bunları yazma geregı duydum bır msj saygı ıcın cevap verılır.ben vazgectım sıparısten verecek arkadaslara uzak durması ıcın bılgılendıreyım.bıze almanca sıte verıyor burdan bul ole msj at dıyor.almancamız yok bu bılınmeyecek bır sey degıl okdar komısyon verıcez herseyı bızmı yapıcaz.
  • hocam almancan nasıl bişey sorucam?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.