Şimdi Ara

Almanya' dan istediğiniz ürünler getirilir! Sipariş geçebilirsiniz! 08.11.2019 Hemen teslim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

08.11.2019 Münih' ten İzmir' e uçacağım. İstediğiniz ürün varsa belirteceğim adrese kargolarsanız 08.11.2019 günü İzmir' de elden teslim edebilirim veya istediğiniz adrese gönderebilirim. ( Elektronik malzeme, saat vs. )

Siparişinizi amazon.de üzerinden oluşturup gönderebilirsiniz. Ya da kapora alarak siparişi ben oluşturup size teslim edebilirim.

Ürün almadan önce danışırsanız sevinirim malum gümrük süreçleri vs yasal hakkımız neyse ona göre hareket etmem gerekiyor.

Komisyon olarak da toplam fatura bedelinin yüzde 5' i olarak hesaplama yaptım.

DM ile iletişime geçebilirsiniz,

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozigo34 -- 2 Kasım 2019; 15:15:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

faktimur(samsung x210)-pugulli61(samsung x210)-NoVaRiX(samsung x210<->siemens al21)-mahapurusha(nokia 6670)

• Neredeyse 1 yıl geçmiş üstünden ama tekrar böyle bir imkan var mı yakın zaman içinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar, pm attım bakabilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.