Şimdi Ara

Yurtdışından sipariş alınır (Hollanda) Kasım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
7
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Disk Boyutu #2.5 inç Arabirim #SATA
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Çok kısa kalacağım için almak istediğiniz siparişi olabildiğince erken den vermemiz gerekecek.

Duruma göre her hafta yada iki hafta da bir şeklinde Hollanda'da 2 günlük kısa seyehatlerim olacak. İnternet üzerinden uygun fiyata bulduğunuz ürünleri stok tükenmeden vereceğim adrese siparişinizi verebilirsiniz. Daha öncede forumdan siparişler alınıp sorunsuz teslim edilmiştir.

Minimum getirme ücreti €25, bunu koymak durumundayım zira bu işlerin takibi, riski ve sorumluluğu bulunmaktadır. Buna istinaden sınırlı tutarda ürünü getirebilirim.

İşleyiş Nasıl Olacak?

- Size adresi ileteceğim

- Eğer alacağınız ürün siteden ise siz alışveriş yapıp direkt olarak adresime göndereceksiniz. ( Siparişleri bende kendi hazır hesabımdan verebilirim.)

Tavsiye ettiğim siteler üzerinden aradığınız ürünlere bakabilirsiniz.

Amazon.nl
    Amazon.es
    Amazon.de
    Amazon.fr
    Coolblue.nl
    Bol.com

Laptop €90-150 - - - -
    Tablet €30-60
    DSLR Body €50-100
    Lens €15-50
    Bilgisayar parçaları (ekran kartı hariç) €55-100
    Cep Telefonu €100-150

Mont: €25-45
    Giyim Ürünleri €25-60
    Ayakkabı-Bot: €25-50
    Parfüm: €25- 40
    Saat: €50-75
    Çanta: €25-45(boyutuna göre)

Ürünler çoğunlukla kutusuz, korumalı getirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _traveler_88 -- 25 Ekim 2022; 17:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tahmini ne kadar bir komisyondan bahsediyorsunuz ?
    SYS 1 ** ROG Z790-E Wifi II / 14700KF / Corsair Titanium DDR5 2 x 32GB 6400 C32 - ROG RTX 4080 - WD SN850X 1TB - Crucial P3 PLUS 2TB ( 2X RAID ) - iFi Zen Dac V2 - Alienware AW3423DWF - AX1000 Ttn. - Lian Li V3000+ - Rog Claymore II Wireless - Aquaero CUSTOM Loop ( 2x Nemesis GTS 360 , Aquaero 6 Pro Controller , Aquacomp D5 , Heatkiller IV Pro Nickel , 16/13 Soft Flow )

SYS 2 ** Rog B860i / Core Ultra 265KF / 2x 32GB G.SKILL TridentZ 6400 C32/ Quadro T1000 / SF750 Pltnm / 970 Evo Plus 500 GB
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    Alacağınız ürünün kilosu ve çapına göre fark ücretini konuşuruz hocam. Özelden yazarsanız yardımcı olabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corsairin bir riser kablosu için konuşacaktım ama hallettim buradan , sağolasın.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Listede ekran kartı şimdilik yok ancak almak isteyene yardımcı olurum😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _traveler_88 -- 6 Ekim 2020; 22:12:38 >
    Yunanistandan sipariş alınır
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msty53 M kullanıcısına yanıt
    Hocam alacağınız ürünü elden yada kargo ile vereceğim adres üzerinden teslim alarak getirebilirim. Amazon dan verilen siparişler askıya alınıp hesap geçici olarak kapanabiliyor. Coolblue sitesinden bakın orası daha sağlam mağazadan teslimat seçeneği de var istediğiniz ürün ağırlığı çok değilse alabilirim.

İstanbul Ümraniyedeyim İstanbul dışındaysanız kargo ilede gönderim sağlayabilirim.

Sorun olurmu bilgim yok sipariş onaylanır bence ama 15 ine kadar gelmesi gerekiyor o süre içinde gelirse sorun yok.

Cevapladım

• Hocam merhaba, şöyle bir profesyonel crt monitör lazım bana. Adam unnecessary yazmış para falan istemeyecek büyük ihtimal ama 30 kilo hacmi var heybetlinin, ne kadara patlar sizce? Özelden yazarsanız sevinirim

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Merhaba malesef şu an ki aldığım siparişler le birlikte limitim baya azaldı laptop veya 4-5 kg yi aşmayan ürünleri getirebilirim. Kasımda tekrar gideceğim o zaman isterseniz konuşalım

MSI MEG X570S ACE MAX WiFi, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF Keyboard--Bilgisayar 2--
    Asrock X570 Taichi, AMD Ryzen 3700x, G.Skill 128 GB 3600 MHZ RAM, MSI GeForce GTX1080 ARMOR 8GB OC, EVGA SuperNOVA 1300 G2 80 GOLD, Corsair Graphite 780T,ST8000DM005 Seagate 8TB 7200RPM,WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM,ADATA SX6000PNP 256 GB,KINGSTON SA2000M8500G NVMe 500 GB, Logitech G700s, Logitech G230, Monster Aryond 32 v1.1, Corsair K70 Keyboard
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Amazon.nl- coolblue.com- bol.com olabilir

• Pm attım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.