Şimdi Ara

Almanyada üniversite okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk olarak orada üniversitede okumak için ön şartlar nelerdir, nasıl bir okul başarısı istiyorlar

aylık ne kadar gideriniz oluyor üniversite, konaklama ve bir sürü ıvır zıvır adına

Almanya'nın ekonomisi nasıl bir mühendis ne kadar kazanıyor ortalama olarak, yada türkiyedeki bir mesleğe oranla kazançlı mı yoksa gelir seviyesi düşük mü

iyi forumlar diliyorum

Edit: Birde oradaki kızlar nasıl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 7 Eylül 2014; 13:07:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanyada taksiler mercedes kardesim ayrica gelir seviyesi iyi bir ulkedir deusth bank mercedes commerzbank auidi ww alman borsasi gibi dunyaca unlu kurum kurulus ve sirketleri var ulasim sehir duzeni olarak adamlar muhtesemdir frankfurttaki havalimaninin altindan hizli tren var.her noktaya ulasilabiliyor ve euro birimi kullanildigindan bizr gore cok avantajli.

• Butwhoan kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, üniversite ile ilgili bir bilginiz var mı?

• almanyada 4 senelik üniversite okumak herşey içinde 50 bin euro diye okumuştum ve ygs lys girip burda mesela van üniversitesi işletme kazandın ya almanyada dünyanın en iyi üniversitelerindden birilerinde girip aynı bölümü okuma şansını elde ediyorsun yani üniversite önemli değil sadece bölümü kazanmış olman lazım.

Bu arada 4 senelik herşey içinde 50 bin euro diye duymuştum yemen içmen sçman gezmen okul masrafın vsvs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

almanyada 4 senelik üniversite okumak herşey içinde 50 bin euro diye okumuştum ve ygs lys girip burda mesela van üniversitesi işletme kazandın ya almanyada dünyanın en iyi üniversitelerindden birilerinde girip aynı bölümü okuma şansını elde ediyorsun yani üniversite önemli değil sadece bölümü kazanmış olman lazım.

Bu arada 4 senelik herşey içinde 50 bin euro diye duymuştum yemen içmen sçman gezmen okul masrafın vsvs vs

hocam yurtların fiyatı tek odalı ev kiralarında dahamı uygun oluyor?
  • Butwhoan kullanıcısına yanıt
    50bin euro kredi çeksem 4 yılda faizi bindirirler, birde 3yıl diye biliyorum orada üniversite

• dostum zaten orda okumak için burdan kredi çekmeyeceksin.ordan daha mantıklı olur okuyan öğrenciler için böyle imkanlar vardı ertelemeli falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dostum zaten orda okumak için burdan kredi çekmeyeceksin.ordan daha mantıklı olur okuyan öğrenciler için böyle imkanlar vardı ertelemeli falan.

erteleme olayı varsa bir araştırıyım, sağolasın yorumların için

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Black.

quote:

dostum zaten orda okumak için burdan kredi çekmeyeceksin.ordan daha mantıklı olur okuyan öğrenciler için böyle imkanlar vardı ertelemeli falan.

erteleme olayı varsa bir araştırıyım, sağolasın yorumların için

Dostum olay akademik basari zaten bir tanidik oglunu yurtdisina yolladi annesi para bulamadi altindaki evi satti kiraya cikti cocuk uni bitirdi annesine 2 daire 1 yazlik aldi.kendine aldigi araba bilmem ne saymiyorum peki yas kac soyliyim mi. 28

• Aylık her şey içinde yurt vs 600 euro gibi bir tutar tutuyor. Bende seneye gideceğim Almanyaya. Bu sene son sınıfım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.