Şimdi Ara

Almanyada ırkçılık varmış diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şurada almanya cennet değil diye konu açtım bana neler neler dediler yok ülkene geri dönde almanyayı haketmiyoesunda ula bunu bana bir alman bile dememiştir onu geçtim sabah akşam ekşide Türk erkeğine söven kezbanlar ve meriçler Türk erkeği öküz diyenler bunlar ırkçılık değilmi?

asıl ırkçı bizdekiler bide ateistleri gayrimüslimleri tehdit edenler var bunlar varken avrupalılara almanlara ırkçı demek komik oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 23 Temmuz 2018; 0:45:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanya ile Almanlar kelimesini ayırt ettiğin gün görüşelim.

• Almanlar ırkçıdır. Türklere karşı sürekli suç işlenmektedir biraz haberlere bakın. Mesut Özil'in Almanya Milli Takımından ayrılma sebebi de Türklüğüne saygı gösterilmemesidir. İyi günler dilerim. Bir milletin iyisini de kötüsünü de söylemeyi bilin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3CCF3EC

Almanlar ırkçıdır. Türklere karşı sürekli suç işlenmektedir biraz haberlere bakın. Mesut Özil'in Almanya Milli Takımından ayrılma sebebi de Türklüğüne saygı gösterilmemesidir. İyi günler dilerim. Bir milletin iyisini de kötüsünü de söylemeyi bilin.
    Onlar siyasi olaylar medya birini hedef gösterince ortaya böyle bir durum çıkıyor malesef

Alman hayranı falanda asla değilim konularımı bilenler bunu iyi bilie

• Bilgilenenüye34 kullanıcısına yanıt
    Hocam haberlere bakın lütfen. Türklere ait yerler kurşunlanıyor. Türkler orada güvenli bir yaşam sürmüyor ve pkk sempatizanı çok var orada.
  • Turklerin almanya da burdaki suriyeliden farki yok ne bekliyodunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyaya gittiğimde ordaki türklerin davranışlarını gördüm. almanlara hak verdim. iğneyi değil çuvaldızı kendinize önce batırmalısınız. şimdi burada ne söylesem türk düşmanı diye lafa tutulcam o yüzden hiç tez üretmiyorum. sadece yaşayan anlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergenim

Almanlar ırkçıdır. Türklere karşı sürekli suç işlenmektedir biraz haberlere bakın. Mesut Özil'in Almanya Milli Takımından ayrılma sebebi de Türklüğüne saygı gösterilmemesidir. İyi günler dilerim. Bir milletin iyisini de kötüsünü de söylemeyi bilin.

Hocam Türkler kadar şiddete dayalı suç işlemiyorlar ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkçılık dünyanın her yerinde olan bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgilenenüye34

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    gel yüzüne de söyleyeyim...sen kimsin ki kime pay veriyorsun...o yazdıkların senden başkası da olamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavakspor -- 24 Temmuz 2018; 17:7:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.