Şimdi Ara

Almanya 'EGM Mobil Uygulaması'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://tr.sputniknews.com/avrupa/201811141036151781-almanya-turk-polisinin-egm-mobil-uygulamasi/

Almanya'da yaşayan bazı Türk vatandaşlarının EGM Mobil uygulamasını cep telefonlarına indirdikleri, burada yaşayan ve muhalif görüşleriyle bilinenleri bu yolla ihbar ettikleri yönündeki iddialar geçen aylarda Alman medyasına yansımış, muhalefet partileri bunun üzerine Merkel hükümetini bu konuda adım atmaya çağırmıştı. Hür Demokrat Partili (FDP) iki milletvekili de EGM Mobil uygulamasıyla "casusluk" yapıldığı şüphesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde "Saçma" diyeceğim bir haber. Ama Ergenekon, Balyoz ve Kumpas gibi davalarla bu toplumun içindeki yozluğu, sonrasında ise iktidardan nemalanmak isteyenler binlerce insanın nasıl da diğer insanları "FETÖ'cü" diyerek ispiyonlama sırasına girdiğini görünce, olma ihtimali çok yüksek bir durum olarak değerlendiriyorum.

Hatta, geçenlerde buradaki bir emlakçı da beni CİMER'e şikayet etmiş ve bu şekilde iktidara olan sevgisini göstermeye çalışmıştı.

Ve üstlerindeki insanlari tatmin etme isteği ile dolup taşan beyinleri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.