Şimdi Ara

Almanya'da Lise Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar.İstanbul'da ortalam bir lisede 2.sınıf öğrencisiyim.Almanya'da akrabalarım var.Bu yaz turistik olarak gidecektim fakat istersen burada okumana yardımcı olabilirim dediler.Prosedür falan nasıl işliyor ? 1 Yıllık devlet okulu için cebimden ne kadar para çıkar ? Sizce lise son sınıfta mı gitmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

İyi geceler arkadaşlar.İstanbul'da ortalam bir lisede 2.sınıf öğrencisiyim.Almanya'da akrabalarım var.Bu yaz turistik olarak gidecektim fakat istersen burada okumana yardımcı olabilirim dediler.Prosedür falan nasıl işliyor ? 1 Yıllık devlet okulu için cebimden ne kadar para çıkar ? Sizce lise son sınıfta mı gitmeliyim ?

Daha bunlari arastiramiyorsan, hic kalkisma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece.98

quote:

İyi geceler arkadaşlar.İstanbul'da ortalam bir lisede 2.sınıf öğrencisiyim.Almanya'da akrabalarım var.Bu yaz turistik olarak gidecektim fakat istersen burada okumana yardımcı olabilirim dediler.Prosedür falan nasıl işliyor ? 1 Yıllık devlet okulu için cebimden ne kadar para çıkar ? Sizce lise son sınıfta mı gitmeliyim ?

İnternette sadece danışmanlık firmalarının bilgileri var.Ben akrabamın yanında kalacağım için onlar da beni ilgilendirmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ece.98

quote:

İnternette sadece danışmanlık firmalarının bilgileri var.Ben akrabamın yanında kalacağım için onlar da beni ilgilendirmiyor.

Akrabalarinin yaninda kalsanda ayni prosedurden gecip ayni ucreti odemen gerekiyor.

• Sonuçta konaklamaya para vermeyeceğim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.