Şimdi Ara

ALMANYA'DA LG G2 32GB NEREDE BULABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konuda yazdım, ancak kalabalığa geldiğinden cevap veren olmadı.

Almanya'da LG G2 32 nerede bulabilirim, tax free de alınacağından tax free belgesi düzenleyecek büyük ve güvenli bir firma olması şart. Mediamarkt ve Saturn'un sitelerine baktım, sadece 16 GB olan model satılıyor.

Bir de LG G2 16 modeli Almanya'da 499 Avro'ya satılıyor. 32 GB fiyatı ne kadardır acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Eylül 2013; 13:40:47 >

• Satis stratejisi olarak turkiyede fiyatlar daha uygun. G2 icin yurtdisindan getirseniz bile kendini amorti eder 100lira kayit parasi ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MultiCore kullanıcısına yanıt
    115 lira kayıt parası artı tax free bile alsa arkadaş buraya getirince %18 vergi ödeme ihtimali de var. Dediğiniz gibi neredeyse aynı fiyata çıkar.

Zaten arkadaş 500 avro demiş sadece kayıt parası bile ödese 1450-1500 arası bir fiyata çıkıyor ki değmez bence kdv falan öderse hiç kurtarmaz. Artı tax free öyle herkese tanınan bir hak değil turist olması lazım orada yerleşik olanlara kolay kolay vermezler hele hele Almanya gibi bir ülkede.

Bence 2 yıl garantili Türkiye'den alman daha mantıklı olur... Tabii sen değil hocam diğer arkadaş cevabı sana yazdım kurura bakma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.