Şimdi Ara

Almanya da İstediğim Üniversitede İstediğim Bölümü Okuyacağım [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya ve yurtdışında eğitimle ilgili birkaç sorum olacak.Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

-Almanca ne kadar sürede tam olarak öğrenilir?
    -Almanyada tüm ihtiyaçlar dahil sigara alkol kullanmayan birinin masrafı kaç € olur?
    -Hangi şehirler ve hangi üniversiteler tavsiye olunur?
    -Ek olarak tavsiyeleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) Bu sana bağlı eğer lisans için gidiyorsan almancayı zaten istiyor okul onuda öğrenmen (yani okulun istediği seviyeye gelmek) 1 yılını alır. Zaten kursa gidersin büyük ihtimal. Eğer master içinse zaten bazı bölümler direk ingilizceyle kabul ediyor
    2)Bu da kaldığın şehire bağlı eğer büyük bir şehirdeysen tabiki pahalı olur Örneğin kiralar ve diğer giderle falan ben küçük bir şehirdeyim kira olark 230 euro veriyorken arkadaşım Frankfurt da 520 euro kira veriyor. Benden tavisye pek büyük şehirlere yanaşma
    3)ne okumak isitorusun burda mühendislik mi mesela yoksa tıp eğitim yada hukuk mu? Mesela tıp için Heidelberg deki üniversite için çok iyi diyorlar mühendislik için Aachen üniverstesi bir numara Almanya'da
    4)Kesinlikle böyle bir fırsatın varsa kaçırma derim :)
    Eğer sorun olursa tekrar sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutella19

1) Bu sana bağlı eğer lisans için gidiyorsan almancayı zaten istiyor okul onuda öğrenmen (yani okulun istediği seviyeye gelmek) 1 yılını alır. Zaten kursa gidersin büyük ihtimal. Eğer master içinse zaten bazı bölümler direk ingilizceyle kabul ediyor
    2)Bu da kaldığın şehire bağlı eğer büyük bir şehirdeysen tabiki pahalı olur Örneğin kiralar ve diğer giderle falan ben küçük bir şehirdeyim kira olark 230 euro veriyorken arkadaşım Frankfurt da 520 euro kira veriyor. Benden tavisye pek büyük şehirlere yanaşma
    3)ne okumak isitorusun burda mühendislik mi mesela yoksa tıp eğitim yada hukuk mu? Mesela tıp için Heidelberg deki üniversite için çok iyi diyorlar mühendislik için Aachen üniverstesi bir numara Almanya'da
    4)Kesinlikle böyle bir fırsatın varsa kaçırma derim :)
    Eğer sorun olursa tekrar sorabilirsin

Lise mezunuyum aylık 200 euro karşılığı gerisi burslu bir kurum götürecek beni. Mühendislik düşünüyorum makine düşünüyorum ama farklı önereceğiniz bölümler varsa onlarıda araştırayım. İngilizce makine vs. okunabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.