Şimdi Ara

Almanya'da ilk 3 günüm ve izlenimlerim. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
70
Favori
60.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
339 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonyFun

2009 da Almanya’ya geldim. Benzin 1,35 ti. Biraz önce işten gelirken baktım 1,47. Söyleyeceklerim bu kadar.
    Dil seviyeniz nedir bu 10 yılda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herons kullanıcısına yanıt
    B2 - C1 arası diyebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

2009 da Almanya’ya geldim. Benzin 1,35 ti. Biraz önce işten gelirken baktım 1,47. Söyleyeceklerim bu kadar.
    11 senede 12 kuruşluk bir zam yemiş sadece benzin Almanya'da.. maaşlar gelirler artarken benzin yerinde saymış. Güçlü ekonomi bu olsa gerek. Teşekkürler

• Şahane konu, emeğinize sağlık. Merakla takip ediyorum.
  • Bu arada Almanya da artık elektrikli tırlar için resimde görüldüğü gibi ayrı bir yol yapıldı.

Almanya'da ilk 3 günüm ve izlenimlerim.

• Hocam devamini bekliyoruz...Takip ediyorum 6 gundur edit yapmamissin :(

• quote:

Bu arada Almanya da artık elektrikli tırlar için resimde görüldüğü gibi ayrı bir yol yapıldı.

Adamlar medeniyetin de medeniyeti oldular cok farkli bir dunyadalar

Almanyanin buraya sadece 3 saatlik ucak yolunda olmasi da ayri bir ironi bu kadar kisacik mesafede neler ne kadar degisiyor yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam senden haber bekliyoruz ara ara konuya gelip uğrar bilgi verirsen sevinirim.
    Benim de Alamanyadan bi taliplim var bakalim evlenip gelme durumum var ama planlı adım atmak istiyorum her yönden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

Hocam senden haber bekliyoruz ara ara konuya gelip uğrar bilgi verirsen sevinirim.
    Benim de Alamanyadan bi taliplim var bakalim evlenip gelme durumum var ama planlı adım atmak istiyorum her yönden
    Yeni edit şeklinde değil yeni konu şeklinde devamı olacak insallah

• Benim de hayalim avrupa’da yaşamak fakat görünen o ki legal yoldan gitmek bir hayli zor. Hoş, bi tanıdığınız varsa 27 yaşında okumuş etmiş delikanlıyız haberiniz olsun. Gerçi orada mesleğim geçerli sayılır mı bilmiyorum, inşaat sektörü avrupada ne durumda bilmiyorum.. ama bir şansım olsa değerlendireceğim. Dili problem edenler oluyor, en korkmadığım şey dil sanırım. Gideceğin ülke belli olduktan sonra hemen türkiyede a1 ve akabinde a2 seviyesini kasıp gidilebilir. Global diller zaten YouTube üzerinden bile öğrenilir sanırım.

• pm bakarmısın
    Hocam merhaba,Almanya da yaşayan bazı tanıdıklarım var.Orada direkt bana iş verseler çalışabilir miyim?

Çalışma izni bana çıkarmaları kolay mı?

Kendi işyerleri var orda.Henüz kendileri ile konuşmadım.

Hocam almanya da bir işletme bize çalışma izni çıkarabiliyor mu?

Prosedür çok mu karmaşık?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Negatif olan noktalarını yazar mısınız ? Zira ben 10 senedir göremedim de.

• SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Heyecani yok, hayat cok monoton. Birzaman sonra bikiyorsun. Insanlar robot gibi evden ise isten eve. Sosyalhayat pek yok, gencseniz arkadaslarla discoya akiyorsaniz hayat guzel ama birzaman sonra bunlardan bikiyorsunuz. Haftaici ogle saatlerinde carsiya cikin kendinizi ise gitmediginiz icin suclu gibi hissediyorsunuz Biray onceden gununuzun nasil gececegini bilirsiniz. Haftaici ise haftasonu alisverise . Sanirim tum bu monitonluk cok calismaktan belli zaman sonra ilk gordugunuzde robot gibi dediginiz insanlardan biri oluyorsunuz. Asiri duzenli olmakta en az asiri duzensiz olmak kadar kotu.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hocam o heyecanı yaratmak biraz da sizin elinizde. Eğer siz heyacanı diskolarda barlarda arıyorsanız zaten sıkılırsınız. Kendinize bir hedef belirleyip o hedefler doğrultusunda hareket ederseniz hayatınız da monotonluklar ortadan kalkıp düzene girecektir. 2009 da geldiğim Almanya’da. Önce güzel bir iş sahibi oldum. Sonrasında araba,ev ve bu sene de Allah uzun ömürler versin nur topu gibi bir bebeğim oldu. Daha ne isteyebilirim ki ? Bazen düşünmeli insan ,yaşadığımız hayat başkasının hayali olabilir.

• SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Koydugum tum hedeflere ulastim zaten. Mal ve parada mutluluk bulamiyorum. Hersey siradan geliyor.

• Mutluluklar hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda futbol seviyorlarmı ve siz hangi takımlısınız

• Hocam hepsini okudum. Ne güzel çok güzel. Eğer orada olursanız ben 2 sene sonra üniversite okurken misafir eder misiniz? Çalışırım bir yandan size de yardımcı olurum? Güvenilir birisi gibisiniz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.