|
Bildirim
almanya liraya mı geçti bro??
|
Almanın ürettiği 4000 tl değil senin paran Almanın parası karşısında 4 kat daha değersiz olduğu için kendi paranla hesap edince 4000 tl oluyor
|
katıldığımız konferansta fabrika sahiplerinden biri dediki
ülkemiz insanları, herşeyi daha iyi ve daha ucuz üretebiliyor ama bu ürettiklerini ülkemizde satacak yer bulamıyorlar. devam etti ben bir devlet kurumunun alman sirketten 4 tl ye aldigi ürünü 1.1 tl ye ürettim. ihalede alman firma fiyatini 1 tl ye çekti ve devlet kurumuda yerli uretici tesviginden dolayi benim ürunümü alması gerekirken beni degil alman firmayi tercih etti. dedi. |
Ulan birşeyi de tebrik edin takdir edin. Muhalefet olacaksınız diye yapmadığınız şaklabanlık kalmıyor.
Üretmeye bir yerden başlamak lazım. Helal olsun bunu düşünene de yapana da. |
850 euroluk parça 750 liraya üretilmiş. Bende bir şey sandım. Siz böyle 4 5 ile çarpıp haber yapmaya devam edin.
Ha bu arada Almanya'da ekmek 4 lira üretiyordu bizim fırıncılar devrim yaptı şimdi 1 lira üretiliyor. Almanya bizi kıskanıyor. Habere bak ya :( |
ülke ekonomisi 3 kat büyüdü diyor devlet büyüklerimiz.
neden asgari ücretten gelir vergisi alınıyor hala ? insanların vergi yükünü hafifletin kardeşim, sonra beyin göçünü engellememiz lazım diyorsunuz n.h engellersiniz. türkiyede nice mühendisler var hiç bir teşvik ve yardım yapılmıyor, tübitakın reddettiği projelerin çoğu ödül kazanıyor proje sahipleri yurtdışında ülkemizi temsil ediyorlar. devlet büyüklerimize burdan sesleniyorum, lütfen insanlara insan gibi davranın, bize bizden başka yardım edecek yok. hepimiz elimizi taşın altına koyacağız, ama siz yardımcı olup destek vereceksiniz, yoksa sürekli geriye gideriz. |
Ulan ben de 4,5 tl ye tramway a mı biniliri diyordum demekki bundanmış, heeeee, eee sonra fiyatlarda indirim olacak mı, tramway mı taxi mi belli değil, izmir de bir uç tan bir uç a 2,5 tl, 90 dakika içinde tekrar kullanırsan ücretsiz, samsun belediyesi biraz halka hizmet etsin, soymasın..
|
Tavsiye: Boş bir duvara yaklaşarak kendini amuda kaldır. Böylece daha mantıklı düşünebilirsin.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiprens -- 24 Aralık 2017; 18:41:46 > |
|
|
|
|
|
|
|