Şimdi Ara

Almanya araba satışını Türklere yasaklar mı? silah tank yasaklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bekleyin siz avrupalılar bekleyin 2023te bor bi çıksın hepiniz köpek olucaksınız kapımızda bor çıkcak bor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nato üyesi iki ülke?? ve o parcalara ihtiyacımız var..tanklar suriyede aktif olarak çalışıyor...birilerinin canı sıkılıyor bu duruma?
  • Kötü komşu insanı mal sahibi edermiş. Almanlara muhtaç değiliz. Başka bir sürü seçenek var. Hatta yerli araba projemiz hız bile kazanabilir almanlar böyle bir adım atarsa.

    Sonuçta ülkemizde alman arabaları çok satılıyor kaybeden Almanya olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların en büyük gelirlerinden biri otomobil yapmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccecy C kullanıcısına yanıt
    Ortaya bir iddia attınız, ispatlamanız gerekirdi. Mention'ı buraya kadar okudum burada tıkanmış bir konuşmayla karşılaştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty

    Yasaklamazlar. En iyi parayi bizden kazaniyorlar.



    size katılıyorum

    ilave olarak hükümetin yanlışları.

    almanyanın tavrı ve içyüzü belli iken..her daim

    tutupta kabadayı vali hareket ve söylemler neyi yaşamak ve neyin kafasıdır..

    bunları söylerken ülkenizin silah ve otomotiv sanayisi almış başını ilerlemiş kendi markalarını yaratmıştır eyvallah..

    ülkesinde otomobil markası olmayan yönetici atıp tutarsa

    adamların cevabı..
  • Bu daha başlangıç bir çok ülke Türkiye yasağını destekleyecek akp iktidarı ile dosttan çok düsman edindik durmak yok yola devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutankenshta

    akit çöpünden iyidir troll efendi....

    Önünden ye önünden.





    Trollmüş. Ben senelerdir bu forumda sayisiz begeni alan paylasimlar yaptim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke yasaklasalar, hökümetteki yeyicilere en güzel yaptırım olur.. o değerli totoları mersedes audi harici araba görme tehdidiyle karşılaşırsa yeri göğü inletirler..
  • Yav ebesini seveyim çok mu zor ?u halasını dayısını sevdiminin ulkesinde bir seyler uretmek. Bu zamana kadar ne yaptiniz ulan. Hadi cok eskileri gectim kibris cikarmasi yaptigimiz zaman ambargo yemistik o zaman niye ulan bunlar bize ilerde yine yapar biz en iyisi caktirmadan onlarda olan butun teknolojiyi çalalım (bu soysuzlara karsi bence çalmak olmaz o da neyse) uretelim ayni çin gibi isleri rayina oturtana kadar kendimize yatacek kadar yapalim ve kalitesini gelistirip o teknolojilerin ustune koyup onlardan ucuza yayalim dunyaya demeleri lazimdi ama o vizyon nerede o vizyona sahip adam nerde...

    Her zaman dedigim gibi ilk once tarimda disa bagimliligi kesmeliyiz eskisi gibi kendi yagimizda kavrulacak hale gelmeliyiz ki sira teknolojiye, bilime gelsin.

    Yav arkadasim senin ulkende her sey yetisiyor ama sen israrla disaridan almaya calisiyorsun. Niye? Niye yav niye?

    Dis ticari iliskilerini kuvvetlendirdigini sanip onlarin da bizden bir seyler almasi icin mi? Bu dusuncedeyseniz cok buyuk hata yapiyorsunuz. En basitinden Rusya'ya 500 milyon tl degerinde domates ihrac ediyoruz ama onlar bize 1.1 milyar dolarlik bugday ihrac ediyor. Daha niceleri var yazardim da rakamlarini net bildigim bunlardi.

    Neyse ya ne yazsak cizsek ne soylesek degistiremeyecegiz bu ulkede bu sigirlar, çomarlar oldugu muddetce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hükümet ve CB özür dileyene kadar yaptırımlar sürer.CB Almanya için olan kırmızı çizgiyi aştı.Burada birisine nazi demek bile başlı başına suç iken, komple Almanya'yı propaganda yaptırmıyor diye(Kurallara uymadan propaganda yapmak isteyen Türkiye)nazi ile suçlutorsun.Unutmayyn Almanya yaptırım uygularsa diğer ülkelerde yaptırıma katılır.Almanya endüstride en önde olan 2-3 ülkeden biri.Batıda hiçbir ülke Türkiye için Almanya ile karşı karşıya gelmez.Ama zamanla sakinleşir ortalık, rte ve tayfası özür diler konu kapanır.Çünkü batı da bizim gibi az üreten 80 milyonluk pazarı kaybetmek istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayengec kullanıcısına yanıt
    evet ironiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitler bdsm faşitliği tutmuş bu almanları,, bazı avrupalı yönetimler, Türkiye' ye karşı otcu ergenler gibi davranıyor,, dünyayı daha yaşanabilir kılma gayretimiz olmasa sizlerle uğraşırdık ama değmezsiniz,, ölümle tehdit ediyorlar,, biz sizlerin ünvanını, Çanakkale'den kaçarken tanıdık,, utanmasalar rövanş isteyecekler,, utanma değilde korku desek cuk oturur,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEŞKE YASAKLASA.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    dhde senden daha az troll mü var beğenmesin ki...
  • bir ülkede 10 tane tanktan önce 10 tane jölesiz akıllı adamının olması daha önemli..
  • Yıh yıh yıh! Kısıtlamalar arttıkça girişimcilere gün doğar. Bana uyar yani, son tüketici ürünlerine kadar bu gerilim sirayet etse fena olmaz.

    Ancak tabi hayal kurmayalım. Olmaz öyle şeyler. Sonuçta bizimkiler yediği naneyi biliyor. Alman bizimkinin o naneyi neden yediğini biliyor. Referandum evet ya da hayır, bitsin, bizimkiler çaktırmadan çark edip havayı yumuşatır. Alman da bizimkilerin bunu yapacağını bilir. O yüzden aslen kimsenin gergin olduğu da yok. Olan zavallı ara bürokratlara oluyor.

    Örneği de çoktur bu artizliklerin. İsrail, Rusya, ABD, Çin... İsrail'de halkını elinle İsrailli'ye öldürtmüş olmak ise paha biçilemez. Kendi insanına patates çuvalı kadar değer veren biri bunu yapmazdı da, neyse... Ha Çin'i hiç duymamış olabilirsiniz. Doğu Türkistan olaylarında halkın tepkisinden değil de, bizim hükümetin bir iki lafından işkillenen Çin, bir iki ortamı geren adım attı. Biz çirkefsek, Çin daha beter bu işte. Çin'de Türk iş adamlarına çeşitli zorluklar çıkardılar falan. Mala el koymak, fuardan alıp sınırdışı etmek, alıkoymak falan. Ciddi işler. Haberiniz oldu mu? Olmaz. Çünkü onu haber edip mağduriyete oynasa ve karşı tarafa haklı olarak atar yapsa yapar; ama bu sefer iş ciddiye biner. Çin'e karşı o ayaklara çıkmıyor. Enteresan...

    Azıcık çevresini okuyan insanlar için bu işler sıkış işler özetle. Populist hükümetleri sallayan ciddi yönetim olmaz. Ciddi yönetim populist hükümetin rüzgara göre hareket ettiğini, gerilimden çıkarı bittiği an gelip tıpış tıpış özür dileyeceğini bilir. O yüzden sallamaz. O yüzden siz de sallamayın derim.




  • myz1453 kullanıcısına yanıt
    Oyle konusuyorsun ki sanki cumhuriyet geldiginde ulkede muthis sanayi vardi ama biz 90 yildir bisey uretmedik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şimdi sciroccom ile rezil mi olacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naltay23

    İmkanım olsun Türkiye de yasıyım,cok meraklı değilim burda yasamaya..okul hayatım bittkten sonra Türkiye de yasamayı dusunuyorum zaten..Yalan yok buranın imkanları daha iyi,hayat sartları vs ama ne olursa olsun sadece Türkiye dusmanıysan Almanya sana kucak acar,degilse burda sevilmeyen adamsın..bunu sende benim gibi biliyosun burda yasayan biri olarak..İnsallah gunun birinde ülkemde yasarım,bunuda diyorum..

    Türkiye de şuan nerede terör propagandası atılabiliyor? Geçmişi bırakın,şuanda bu mümkün değil..Belki doğuda ufak tefek Terörist cenazelernde ufak çapta oluyodur onada engel olmak cok zor zaten..Onun dısında açılım vs vs eskide kaldı hadi şimdi cıksınlar meydanlarda terör propagandası yapsınlar,asla..ayrıca tüm bunlr Almanyanın hain oldugu gercegini degistirmez..yıllardan beri PKK ya her turlu yardımı yapan Almanya..Binlerce PKK lıyı ulkesinde barındıran ve iade etmeyen Almanya..Butun fetöcülere kucak acan Almanya..kısaca sen Türkiye ye düsmansan buyur gel kapım sana acık diyor..batı seviciligini bırakıp gercekleri gormek lazım..

    Elbetteki mevcut duzende sadece cıkarlar soz konusu ama bu diger ulkelere karsı sana hainlik yap anlamına gelmiyor..Türkiye kimseye hainlik yapmıyo,kimsenin teroristini gecip desteklemiyoruz,barındırmıyoruz..Bunlar cıkardan ziyade serefsiz zihniyetin,batının alcaklıgının gostergesi..Osmanlıdan kalma dusmanlıkları var..Esadın ulkesini dagıtmak ne alaka? Bizi yağmacı Batıyla bir tutmayın kimsenin topragında gozumuz yok..Sadece öyle bir katilin safında olamazdık,bu..he bu konularda hatalar yapılmıstır elbet ama onlar ayrı mesele..Elbette biz guclu olur dısa bagımlı olmassak bize karsı davranısları degisicektir ama sorunda burda zaten..bizim ayaga kalkmamızı istemiyorlar..Sürekli engeller..Kıskanıyo vs dalga gecmenin anlamı yok,bu ulke ne zaman ayaga kalksa birileri tekme attı..en basitinden devrim arabalarını arastırın..30 lu yıllarda yaptıgımız ucagı arastırın..birileri hep onumuzu kesti..sen otur,sen hep bagımlı kal diyolar..bas kaldırırsanda boyle ugrasıyolar iste..kolay degil yani..

    Almanya ya karsıda gayet boykot yapılabilir..elimiz guclu..Adamların cok ciddi arac satısı var..bu konuda bir boykot yapsak biz hic birsey kaybetmeyiz,Ölmeyiz Alman arabasına binmessek..Alternatif cok ama onlar cok para kaybeder..Hee bizim devletinde baya vergi kaybı olur,bunu goze alırmı bastakiler bilmiyorum ama serefleri vicdanları varsa yaprlar..baskada sozum yok..

    Hocam bence siz biraz gündemi takip edin. Daha şurada birkaç gün önce nevruz ayağına bebek katili flamaları, terörist posterleri ile halay çekildi bu ülkede. Biz kendi ülkemizde bu saçmalığın önünü alamıyoruz. Elin Avrupası fırsatı bulunca bırakır mı?

    Tabii ki kimse güçsüze hainlik yap demiyor ama mevcut dünya düzeni bu. Suriye olayını bilerek örnek verdim, çünkü kardeşim Esad diyenle, 2 gün sonra dönüp diktatör Esad diyen bizde aynı kişi. Esad 2 senede diktatör olmadı ki, hep diktatördü. Biz kardeşim derken de diktatördü, biz diktatör derken de.
    Ama gördüğünüz gibi çıkarlar değişince, kardeş oluyor düşman. Diğer bir örnek Rusya. Rusya ile bir günde kanlı bıçaklı olup, bir günde dost oluyoruz.

    Kim bizi nasıl engellemiş hocam? Şu engel olayını bence bahane olarak sunmayın. Bu milletin varlığını tehdit eden en büyük olay Kurtuluş Savaşı'dır.
    Siz bu savaşı kazanmış bir milletin torunu olarak bugün buradasınız. Düşünün zamanında dedeleriniz çıkıp yaa bizi çok engelliyorlar diyip savaşmasa mıydı?

    Engel olmayan bir şey gösterin. Kendi hayatınıza bakın, hiç mi bir engelle karşılaşmadınız? Engel olacak, hayatın kanunu bu.
    Bir Türk olarak Almanya'da kendiniz mutlaka engellerle karşılaşmışsınızdır.

    Almanya'yı boykot edebilirsiniz ama ben diyorum ki, geçmişten elimizde örnekler var. Bu millet zamanında, başka ülkeleri de güyya boykot etmeye kalktı.
    Rezil olduğumuzla kaldık.

    Hiçbir şey üretmeyen, tamamen dışa bağımlı ülkeler boykot falan yapamaz. Bugün Almanla bozuşup, onların arabalarını boykot edersiniz, yarın Fransız'ı, öbür gün İtalyan'ı, sonra bir bakmışsınız binecek arabanız kalmamış. Ondan sonra da tükürdüğümüzü yalamak zorunda kalırız her zaman olduğu gibi.
    Boykotla falan zaman kaybetmek yerine, üretmemiz lazım. Zaten çok geç ama ileride daha da geç olacak.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.