Şimdi Ara

Almanya Aile birlesimi Hakkinda Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar Simdi Gene sizi Cagiriyorum ama Sizden baska kimse yardim edemez tecrubeli adamsiniz Allah Var Simdi Sorum Su

Ben gecen ay randevu aldim bu ayin 21 ne vede babalik Tanimi Yapmadigim icin Onuda bua rada Halediyordum ve onun Randevusunuda 27 sine verdiler simdi ben burda ne yapacagim

Ayin 21 gitsem normal randevu ma ve Aile birlesimi icin basvurdum 5 gun sonrada o var desem Sorun Olurmu?

Yani 21 normal vize randevum var 27 sindede babalik tanimim Yani bu Buyuk Sorun Teskil edermi Cunku

27 sinde babalik tanimim var soylesem randevumu2 hafta sonraya atarlarmi yoksa bisey soylemeyeyim Onlar halletsin

• Veysel sanıyorum ki işin biraz daha uzar ama sorun olmaz.
    Önce alırlar tüm dosyaları senden 21 inde , sonrada 27 de tanıma sen Babalık tanımasını yaptıktan sonra ekstra evrak isterler o kadar.
    Yani 21 inde seni almama durumu olmaz diye düşünüyorum.

Ha bu arada 21 inde giderken randevuya , (2 adet Doldurduğun başvuru forumları hariç) tüm belgelerin 2 adet fotokopisini hazırla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Veysel sanıyorum ki işin biraz daha uzar ama sorun olmaz.
    Önce alırlar tüm dosyaları senden 21 inde , sonrada 27 de tanıma sen Babalık tanımasını yaptıktan sonra ekstra evrak isterler o kadar.
    Yani 21 inde seni almama durumu olmaz diye düşünüyorum.

Ha bu arada 21 inde giderken randevuya , (2 adet Doldurduğun başvuru forumları hariç) tüm belgelerin 2 adet fotokopisini hazırla.

Yok bak 21 randevum var ama 27 sinde babalik tanima ama bende çocuk üzerinden yapicam Esim belgeyi imzalatmis bi ben imzalamadim onlarmi istiyor 2 adet fotokopi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaslar up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.