Şimdi Ara

Almanların Favorisi Hangisi (ADAC oylaması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen gibi dünyanın önde gelen otomobil markalarının anavatanı Almanya'da hangi araç daha çok beğeniliyor?

Otomobil kulübü ADAC, üyelerine Almanya genelinde yaptırdığı oylamada en çok beğenilen arabayı seçtirdi. ADAC'ın verdiği bilgilere göre üyeler “Golf” model Volkswagen arabasını seçti.

Süddeutsche Zeitung gazetesi ise oylamanın manipüle edildiğini iddia etti. ADAC Başkanı Karl Obermair, iddiaları geri çevirirken, oylamaya kaç kişinin katıldığı açıklanmadı.

Toplamında dokuz dalda ödül verildi. VW ayrıca "aile arabası" ve "eco araba" kategorisinde de ödül sahibi oldu. Smart markaları otomobil ise "şehir içi" kategorisinde birinci oldu.

kaynak

• Golf ve 4 serisini yan yana koyup sonra da golfe oy vereni dogru goz doktoruna sevk etsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi bmw mercedes yaninda vw araçlarının yeri yok. Zaten vw mercedes ve bmw rakibi olarak audi üretiyor. Saçma sapan fanatikliğe gerek yok.

• Ahanda burası japonya olur gençler. "tok kapı sesi" diye esprilerde dört döner
  • Bugün sürekli Golf'ün aldığı ödül konuları açılıyor hayırdır İnş
    Seçime gelince en iyi araba değil , favori araba demişler.
    Ortalama bi vatandaşa avrupada golf daha fazla hitap ediyor , satış rakamlarından da anlaşılacağı üzere..
  • Sonuç normal. Golf çok başarılı bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret C Sınıfında Volvo V40 varken, neden Golf'ü seçmişler acaba?

Volvo çok kaliteli(!), C segmentinin en iyisi(!) ama.

Üstelik Almanlar varlıklı ve zengin bir toplum, Volvo V40 çerez parasına onlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu forum bazı şeyleri hâlâ öğrenemedi gerçekten. Bu tip ödüller ulaşılabilirlik, fiyat/fayda olarak değerlendiriliyor asıl.

Yoksa yılın otomobili sadece F segmenti araçlardan oluşurdu. Dikkat ettiyseniz Fiat Panda gibi bir araç yılın otomobili oldu. Acaba niye?
  • Munihte uzun sure vw kullandim. Oradaki vw nin mercedes veya bmw den donanim olarak bir eksigi yok. Yani almanyada bir golfun donanim olarak d segmenti bir mercedes veya bnw den eksigi yok.

Sorun turkiyede basliyor. Buradaki insanlar vw ye golfe falan bindigini dusunuyor ki cc bile opsiyonel. Almanyadaki golf golf ise buradakiler golfcuk.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Sen bayağı sorunlu bir tipsin,V40 ı beğenmiyor olabilirsin ama kalitesine laf edebileceğini sanmıyorum çünkü gayet kaliteli hatta sınıfına göre über kalitede bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Munihte uzun sure vw kullandim. Oradaki vw nin mercedes veya bmw den donanim olarak bir eksigi yok. Yani almanyada bir golfun donanim olarak d segmenti bir mercedes veya bnw den eksigi yok.

Sorun turkiyede basliyor. Buradaki insanlar vw ye golfe falan bindigini dusunuyor ki cc bile opsiyonel. Almanyadaki golf golf ise buradakiler golfcuk.

+1
  • ADAC'ın yine Almanyada yaptığı bir müşteri memnuniyeti anketi vardı. Japon firmalar ilk sıralardaydı yanlış hatırlamıyorsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Sen bayağı sorunlu bir tipsin,V40 ı beğenmiyor olabilirsin ama kalitesine laf edebileceğini sanmıyorum çünkü gayet kaliteli hatta sınıfına göre über kalitede bir araç

"über" derken neyi "über"??? hachback araçlar içinde belkide en uzun araç ve en darlarından biri... Arka koltuğa 1.80 cm lik adam kafayı eğmeden sığamıyor. Yanlardaki bütün plastikler leğen plastiği... Birkaç daha sıkıntı yazarımda asıl sıkıntı sende... Sorunlu tip sensin aslında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bu forum bazı şeyleri hâlâ öğrenemedi gerçekten. Bu tip ödüller ulaşılabilirlik, fiyat/fayda olarak değerlendiriliyor asıl.

Yoksa yılın otomobili sadece F segmenti araçlardan oluşurdu. Dikkat ettiyseniz Fiat Panda gibi bir araç yılın otomobili oldu. Acaba niye?

Hiç Bir zamanda öğrenemeyecekler. 80 li modellerinden beri bütün kasa golfleri kullandım. Bütün kasalarıda segmentinin referans arabasıdır. Kim ne derse desin otomobil tarihi açısından golf çok önemli bir mihenk taşıdır.(en azından Avrupa için böyledir) bu gün babada sorsalar bende aynı cevabı veririm. Bu demek değildir ki golf dünyanın en iyi en ustun arabasıdır. Aradaki farkı bilmek ve anlamak gerekir. Şimdi tanıyan tanımayan bilen bilmeyen var şunu da belirteyim şu ana kadar hiç vw arabam olmadı bundan sonrada aklımdaki arabalar arasında hiç bir vw yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Munihte uzun sure vw kullandim. Oradaki vw nin mercedes veya bmw den donanim olarak bir eksigi yok. Yani almanyada bir golfun donanim olarak d segmenti bir mercedes veya bnw den eksigi yok.

Aslında muhtemelen bildiğiniz üzere orada araç aslında "boşline" olarak standart. Fakat opsiyon çeşitleri bize göre daha ulaşılabilir durumda. Burada hem daha maliyetli oluyor, hem de bekleme süresi daha da uzuyor.

Yoksa opsiyon listesi oldukça geniş tabi ki.
  • Subjektif olarak Golf'ü sevmem.

Ancak bu kadar başarısı ortadayken, uzun yıllardır her neslin bildiği, referans aldığı bir modelken hakkını teslim etmemek de olmaz. mazisi yeter.

Dipnot: sener kardeşimiz yine Volvo V40'a laf atmış. Çok merak ediyorum bir kere bile olsun içine oturmuş mu? Nedir bu Volvo düşmanlığı yahu. Güvenlik konusunda referans markadır Volvo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanseloth

quote:

"über" derken neyi "über"??? hachback araçlar içinde belkide en uzun araç ve en darlarından biri... Arka koltuğa 1.80 cm lik adam kafayı eğmeden sığamıyor. Yanlardaki bütün plastikler leğen plastiği... Birkaç daha sıkıntı yazarımda asıl sıkıntı sende... Sorunlu tip sensin aslında...

Mobileden girdiğim için imzanı görememiştim,şimdi anlaşıldı GOLF 7 sahibi bir üye ve arabasını sınıfının lideri sanıyor,V40 yerine Cherry'ye felan bindin galiba sen,V40 ın yandaki plastikleri leğen plastiğiyse Golf'ün ki tuvalet maşrapasıdır.Dar olması o aracın dandik olduğu anlamına gelmiyor,Doğuş Oto'da bayağı havaya sokmuşlar sizi anlaşılan,aracınızı ilah sanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Subjektif olarak Golf'ü sevmem.

Ancak bu kadar başarısı ortadayken, uzun yıllardır her neslin bildiği, referans aldığı bir modelken hakkını teslim etmemek de olmaz. mazisi yeter.

Dipnot: sener kardeşimiz yine Volvo V40'a laf atmış. Çok merak ediyorum bir kere bile olsun içine oturmuş mu? Nedir bu Volvo düşmanlığı yahu. Güvenlik konusunda referans markadır Volvo.

Hocam Golfu sevmemeniz subjektif ama yorumlarınız objektif, helal olsun

V40 gerçekten bu sınıfta üstlerde ama benşm eleştirim çok dar ve kalite olarak beklentşmşn altında olması...

S60 dedikmi ama Passattan bır tık önde. 320 alamassam s60 peşindeyim...

• golf te golf Japonya da golf seçilmiş almanyada golf seçilmiş, şu otomobilinizdende forumdan da sogudum, bu konular için ne veriyorlarsa iki katını verelimde susun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL-D -- 18 Ocak 2014; 0:22:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lanseloth

quote:

Mobileden girdiğim için imzanı görememiştim,şimdi anlaşıldı GOLF 7 sahibi bir üye ve arabasını sınıfının lideri sanıyor,V40 yerine Cherry'ye felan bindin galiba sen,V40 ın yandaki plastikleri leğen plastiğiyse Golf'ün ki tuvalet maşrapasıdır.Dar olması o aracın dandik olduğu anlamına gelmiyor,Doğuş Oto'da bayağı havaya sokmuşlar sizi anlaşılan,aracınızı ilah sanıyorsunuz

Ben aracı doğuş otodan almadım:) Altur' dan aldım:) V40 a da 7-8 kere binmişliğim var. Binmek için herhangibir bayiye gitmen yeterli sende dene git bir bak... Cherry diye küçümsediğin arabadan bir tık üstte:)

Senin bindiğin v40 farklıysa getir bende imzamdaki arabamı getirim canlı canlı karşılaştırıp buraya resimleri koyalım istersen:)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.