Bu kadar ruhsuz oynayan bir milli takım hatırlamıyorum, Fatih Terim'i eleştirirken adamın ahını almışız ben bunu anladım. Böyle rezillik olamaz.
sorun fatih terim hiddink o bu şu değil ... sorun saha içinde dolaşan artistler topluluğudur ! adamların umrunda değil kazanmışız kaybetmişiz biz ne zaman paramızı alırız hangi arabayı alayım, hangi evi alayımın derdine düşmüşler...
Hocam takımında oynamayan adamların milli takımda ne işi var? Tuncay Stoke City denilen adi İngiliz takımının rezervlerinde bile oynamıyormuş, adam 11 çıkıyor düşün. 2 aydır oynamayan Semih ve Özer olayı var, Arda'nın sakatlanması, burnu kırık Servet'in savunmada oynaması vs. Bunların nedeni hep o kadroyu yapan adamın veya adamların (!) işidir. İşin teknik boyutu bu ama dediğin gibi dikkat ettim 92. dakikada Azerilere top yaptırdık, adamlar biraz yetenekli olsalar gole boğarlardı bizi, o defansı gören herkes bunu düşünür, Avusturya bu takıma fark yapar bu anlayışla. Yazıklar olsun, olanlar bize oluyor, sinirimden yine tansiyonum yükseldi.
hiddink maçları izlemiyor..maçları izlese hakan baltanın formsuz olduğunu , ibrahim üzülmezin formda olduğunu bilirdi..
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan35
hiddink maçları izlemiyor..maçları izlese hakan baltanın formsuz olduğunu , ibrahim üzülmezin formda olduğunu bilirdi..
Nihat nerdeyse 1 aydır oynamıyor. kurtarıcı diye oyuna sürülüyor.
Sadece oğuz suçlu değil.Hiddinkte onun kadar suçludur.Bir adam bu kadar mı kötü kadro sürer ve bu kadar kötü değişiklikler mi yapar.Üzgünüm ama Terimi bile özleyeceğiz bu gidişte.
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan35
Nihat nerdeyse 1 aydır oynamıyor. kurtarıcı diye oyuna sürülüyor.
O yine de iyi, 2 aydır oynamayan Tuncay, Semih, Özer ilk 11.