Şimdi Ara

Almanlara maçı vermenin bahanesi hazırdı, ya bu maçın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar ruhsuz oynayan bir milli takım hatırlamıyorum, Fatih Terim'i eleştirirken adamın ahını almışız ben bunu anladım. Böyle rezillik olamaz.

• sorun fatih terim hiddink o bu şu değil ... sorun saha içinde dolaşan artistler topluluğudur ! adamların umrunda değil kazanmışız kaybetmişiz biz ne zaman paramızı alırız hangi arabayı alayım, hangi evi alayımın derdine düşmüşler...
  • Hocam takımında oynamayan adamların milli takımda ne işi var? Tuncay Stoke City denilen adi İngiliz takımının rezervlerinde bile oynamıyormuş, adam 11 çıkıyor düşün. 2 aydır oynamayan Semih ve Özer olayı var, Arda'nın sakatlanması, burnu kırık Servet'in savunmada oynaması vs. Bunların nedeni hep o kadroyu yapan adamın veya adamların (!) işidir. İşin teknik boyutu bu ama dediğin gibi dikkat ettim 92. dakikada Azerilere top yaptırdık, adamlar biraz yetenekli olsalar gole boğarlardı bizi, o defansı gören herkes bunu düşünür, Avusturya bu takıma fark yapar bu anlayışla. Yazıklar olsun, olanlar bize oluyor, sinirimden yine tansiyonum yükseldi.

• hiddink maçları izlemiyor..maçları izlese hakan baltanın formsuz olduğunu , ibrahim üzülmezin formda olduğunu bilirdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

hiddink maçları izlemiyor..maçları izlese hakan baltanın formsuz olduğunu , ibrahim üzülmezin formda olduğunu bilirdi..

Nihat nerdeyse 1 aydır oynamıyor. kurtarıcı diye oyuna sürülüyor.
  • Sadece oğuz suçlu değil.Hiddinkte onun kadar suçludur.Bir adam bu kadar mı kötü kadro sürer ve bu kadar kötü değişiklikler mi yapar.Üzgünüm ama Terimi bile özleyeceğiz bu gidişte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

hiddink maçları izlemiyor..maçları izlese hakan baltanın formsuz olduğunu , ibrahim üzülmezin formda olduğunu bilirdi..

Nihat nerdeyse 1 aydır oynamıyor. kurtarıcı diye oyuna sürülüyor.

O yine de iyi, 2 aydır oynamayan Tuncay, Semih, Özer ilk 11.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zemin çok kötüydü
  • sanki dünya 1.siyizde almanyaya yenildik diye kahroluyosunuz diyen bi hoca ne açıklama yapcak merak ediyorum
  • evet çok eleştirdik diye millete kızdılar.

şimdi ne yapacaklar bende merak ediyorum.
  • şunu izlemiş olsa zaten en azından berabere bitirmiş olurduk

http://www.youtube.com/watch?v=XoTM7HaGr30
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

şunu izlemiş olsa zaten en azından berabere bitirmiş olurduk

http://www.youtube.com/watch?v=XoTM7HaGr30

yeminediyorum videoyu ilk açtığımda bugünkü yediğimiz gol zannettim,tıpatıp aynısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.