Şimdi Ara

almanca kaç kurdan oluşur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ara almanca öğrenmeye karar verdim ama kaç kurdan oluştuğu hakkında hiçbir fikrim yok ingilizce gibi üç ana 9 ara kurdan mı oluşuyor yoksa farklımı?

• ben de bu konu altında bir şey sormak istiyorum.

Arkadaşlar A1 dediğimiz kura ulaşmak için ne kadar bilgiye sahip olmalıyız, yani şunlara hakimsen A1 olabilirsin diyebileceğiniz bir şey var mı?
  • Dil seviyeleri her dilde sabittir.A1 A2 B1 B2 C1 C2 dir.A duzeyi temel duzey,B duzeyi orta duzey,C1 ileri duzey C2 ise dilde yetkinliktir.Her seviye 4 kurdan olusur.2.arkadasimin sorusuna gelince A1 duzeyinde almanca icin 4ay hafta sonlari 6 ders veya hafta ici 4 gun 12 ders ile 2 ay kursa gitmelisin.Ben A2.1im ama konusma kulubunda b2 leri solluyom konusmada :D ve dili tam anlamiyla ogrenmen icin kursun verdikleriyle sinirli kalmaman,kendinde kendine birseyler katman ve ölümune kelime ezberlemen lazim :)
    Umarim yardimci olmusumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liselim8

Dil seviyeleri her dilde sabittir.A1 A2 B1 B2 C1 C2 dir.A duzeyi temel duzey,B duzeyi orta duzey,C1 ileri duzey C2 ise dilde yetkinliktir.Her seviye 4 kurdan olusur.2.arkadasimin sorusuna gelince A1 duzeyinde almanca icin 4ay hafta sonlari 6 ders veya hafta ici 4 gun 12 ders ile 2 ay kursa gitmelisin.Ben A2.1im ama konusma kulubunda b2 leri solluyom konusmada :D ve dili tam anlamiyla ogrenmen icin kursun verdikleriyle sinirli kalmaman,kendinde kendine birseyler katman ve ölümune kelime ezberlemen lazim :)
    Umarim yardimci olmusumdur.

Avrupa Birliği çerçevesinde dil seviyeleri yukarıdaki gibi 6'ya ayrıldı. Ancak kur sistemi kurstan kursa değişmekte, tabii ki ders sayılarıyla. Biri 2 kur biri 4 kur diyebiliyor ancak ders saati de buna göre değişiyor, göz önüne almakta fayda var.
    Ayrıca bazı kursların sadece düşük ücrete müşteri çekmek için az kur ve ücretle bir seviyeyi bitirtebileceği iddialarına da şüpheyle yaklaşmanızı öneririm, çünkü o sürede konuları bitirmek için ya aşırı hızlı geçiyorlar ya da çok sayıda konu atlıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.