Bildirim
Almanca Eğitim Seti Tavsiye !!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayar başında çok vakit geçiriyosanız Rosetta stone yada eLLC Setlerini tavsiye ederim, her ikiside interkatif yabancı dil öğreten eğitim yazılımı, sizinde dahil olduğunuz bir almanca eğimi içeriyor. Rosetta stone almancada ses tanıma sistemi var, yani almancayı telaffuzuyla birlikte öğretiyor, eLLC Almanca ise türkçe destekli öğretlen kelime ve cümlelerin türkçe karşılıklarını görebiliyorsun. dediğim gibi her ikiside interaktif kolaydan zora doğru ilerliyor. sesli olarakta pimsleur almanca setini tavsiye ederim,dünyaca ünlü dil uzmanı dr. pimleur tarafından geliştirilmiş bir sistem, gerçekten çok başarılı. asla tavsiye etmeyeceğim setler sınıf ortamında öğretmenin ders olarak anlattığı videolu eğitim setleridir. yabancı dil ancak pratik yaparak öğrenilebilir, ders izleyerek dil öğrenemezsiniz., öğrenilebilse liseden mezun olan her öğrencinin şaşır şakır ingilizce konuşması gerekir, lütfen dil öğrenirken en kolay yöntemleri değil sizi zorlayacak yöntemleri seçin. önerdiğim setler sizi her aşamada zorlayacaktır ama belli bir süre sonra ne kadar ilerlediğinizi farkedeceksiniz. başarılar....
Bu arada önerdiğim setleri incelemek isterseniz:https://www.egitimsetleri.com/almanca-setler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantar35 -- 28 Ağustos 2016; 23:21:48 >
-
Nein, erste will ich das sagen. Man kann mit der Zeit alles machen. Es hängt sein von der Entschlossenheit der Menschen ab. Ich fand die Antwort in Dursun Zengins Buch. Dieses Buch ist ein bisschen schwer, aber es ist besser als andere Bücher. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 29 Ağustos 2016; 0:36:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ferit34
Arkadaşlar şöyle iyi öğrenebileceğim, gerçekten parasının hakkını veren güzel anlatan, seti bitirdiğimde bayağı yol kat edeceğim kullanıp memnun kaldığınız bir eğitim seti var mı ? Mir almanca eğitim seti nasıl sizce ?
Düzeltme:Gerek yokmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 29 Ağustos 2016; 17:18:42 > -
Dursun Hocanın kitabı iyiymiş başka şeyr gerek yok, birde çocuk hikayeleri okuyorum, dinliyorum yetiyor zaten
Madem başka şeye gerek yok yetiyorsa niye konu açıp soru soruyorsunuz? -
Konuyu nezaman açmışım bak bakalım !
quote:
Konuyu nezaman açmışım bak bakalım !
Konunun açılış tarihi önemli değil ki.
Siz hem yardım isteyip hem de verdiğiniz cevapla yardıma ihtiyacınız yokmuş havası yarattığınız için bu cevabı verdim. -
Tamam fikirlere açığım ama arayan arkadaşlar olursa fikir edinsin diye yazdım sadece boşuna eğitim setlerine falan para harcamasınlar !
quote:
Tamam fikirlere açığım ama arayan arkadaşlar olursa fikir edinsin diye yazdım sadece boşuna eğitim setlerine falan para harcamasınlar !
Hocam tamam da ben de arkadaşlara ve size eğitim seti önermedim ki.Reklam da yapmadım.Sadece ücretsiz olarak şuradan öğrenebilirsiniz dedim. -
Tamam üstad bişe demedim zaten, bu dursun hocanın kitabıda internette dolaşıyor onuda telefona attım ve kitabın kendisinide aldım ama internete yükleyen arkadaş biraz yatay çekmiş fotoları okutken biraz sıkıntı oluyor, tekrar yapacağım zaman telefondan bakıyorum sadece hem testler falanda var kitapta, zaten 30-40 lira bişey
quote:
Tamam üstad bişe demedim zaten, bu dursun hocanın kitabıda internette dolaşıyor onuda telefona attım ve kitabın kendisinide aldım ama internete yükleyen arkadaş biraz yatay çekmiş fotoları okutken biraz sıkıntı oluyor, tekrar yapacağım zaman telefondan bakıyorum sadece hem testler falanda var kitapta, zaten 30-40 lira bişey
Soy ismi nedir?
Bakıp bende inceleyeyim. -
Dursun Zengin Heryönüyle Modern Almanca (Harbiden Heryönüyle)
quote:
Dursun Zengin Heryönüyle Modern Almanca (Harbiden Heryönüyle)
bu kitaplami 40 gunde almanca ogrendin. nasil calistin hele bir anlat bizde ogrenelim. -
Şimdi öncelikle şunu söyliyeyim; Konuşurken düşünerek konuşuyorum yani akıcı değilim hemüz, bunun oturması için sürekli konuşmak lazım. 1'nci de düşünerek söylersin, 2'ncide biraz daha az düşünerek söylersin aynı cümleyi, 3'ncüde biraz daha az düşünürsün ama, 4'ncüde artık o beynine yer etmiştir hiç düşünmeden söylersin rahatlıkla. Bu kitaba başlamadan önce almancanın çoğu konusu hakkında biraz bilgi sahibi olun ! Çünki bu kitap biraz ağır ve örnekler üzerinde fazla durmuyor, ama verdiği örnekler, eğer kelime, sıfat vs... bilginiz varsa hemen anlaşılıyor yani kavrayabiliyorsunuz hemen, bir konuyu anlayana kadar okuyun ! Gerek 30, gerek 40, ne zaman anlarsanız ozaman geçin öteki konuya. Ama mutlaka not alın, sabah kalkınca dün işlediğiniz konuları tekrar yapın (Anlayarak, düşünerek ve yavaşca), 15 günde 1 bütün konuları gözden geçirin Mutlaka ! Kitaptaki; Kelimeleri, Sıfatları, artık o derste ne verildiyse Appstore'da veya Google
Play'de CAPS YAPMA UYGULAMALARI var, bunlardan birini indirin ve o derste verilen kelimeleri anlamlarına yakın resimlerin altına yazın (BEYİN RESİMLER İLE KAYIT YAPAR) ve telefonunuza atın, boş kaldıkça bakın artikelleri ile ezberleyin. Mesela "Verzeihen" "Affetmek" anlamıma geliyor. Google'a bu kelimeyi yazdım, bir adam kız arkadaşına sarılıyor bkz.http://www.zeitzuleben.de/zzlwp1892/wp-content/uploads/2012/02/verzeihen.png bunun altına yazın, 1 kere, en fazla 3 kere bakın bu resime ! 40 yıl geçse bile unutmazsınız (Konsantre olarak tabi) Artikelleri "der, die, das" olan nesnelerin asını bu yöntem ile aklımızda tutabiliriz ama, artikelini hatırlayamaya biliriz ! Bunun içinde şöyle birley yaptım ; Artikeli "Der" olanlan bir nesne için şöyle yapıyorum; Mesela " Der Kaffee " Kahve resminin altına önce ne anlama geldiğini yazıyorum, kahve resminin yanınada biraz ufak bi Ferdi tayfur resmi koyuyorum. Neden Ferdi Tayfur ? Çünki kahvenin artikeli "Der" ferdi tayfur "Derbeder" buradan aklıma geliyor hemen, artikeli "Die" olanlar için, Soğuk çay "Didi" resmi koyabilirsiniz, "Das" olanlar için, "Tas" resmi koyabilirsiniz. O derste verilen kelimeleri ezberlemeden, sonraki derse geçmeyin !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 5 Aralık 2016; 9:23:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
HER YÖNÜYLE MODERN ALMANCA kitabının pdf sini nereden bulabilirim.Örnek bi kaç sayfaya da baksam olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X