Şimdi Ara

Alman teknik direktör istemiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik direktör seçme işini işbilmez Kalliye vermişler, umarım bizim yöneticiler Kalli kadar işbilmez çıkmaz da yeni teknik direktör belirleniken Kalliye kulak asmazlar, ne götz ne de toppmöller Galatasarayımıza yakışır adamlar değiller!!

• peki bu adamlar neden galatasaraya yakışmıyorlar?
    ve galatasaraya yakışan adamlar kimlerdir?
    teknik direktör olarak kimi görmek istersin ve neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boynuz

peki bu adamlar neden galatasaraya yakışmıyorlar?
    ve galatasaraya yakışan adamlar kimlerdir?
    teknik direktör olarak kimi görmek istersin ve neden?

İstediğin sorudan başlayabilirsin. Süren 40 dakikadır. Başarılar..
  • galatasaray yönetimiin kalli ye böyle bir yetki vermesi saçmalıktan öteye gidemez , kallinin kendisi gibi futbol ve taktikten nasibini alamamış
    bir teknik adam secme olasılıgı %90'dır , GS yönetiminin en kısa zamanda bu konuyu düzeltmesi cami adına en iyi karar olur
  • Bu karar en basit haliyle KAlli'nin kalan haftalarda takım üzerindeki otoritesini kaybetmesini engeller. Gerçekte teknik direktör ile ilgili verilecek kararı kimin vereceğini Adnan Polat bilir ama gerçekleri basına olduğu gibi yansıtmasını beklemeyin.
  • kalli gs'ye Klaus Toppmöller'i önermiş Toppmöller, şu anda Almanya İkinci Ligi’nde mücadele eden puan cetvelinde 15. sırada bulunan Kaiserslautern’i çalıştırıyor.

veya falco götz
  • Bence bu isimler basının uydurması . sezon sonuna kadar ne kadar alman teknik direktör varsa yazarlar artık. bugün de fb nin eski hocası löw ü yazmışlar.

bence gelmesi gereken teknik direktör lippi , van gaal , lucescu veya mustafa denizli olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hagi gelsin isterdim. hakan da giderse neler olur düşünemiyorum.coşar takım.
  • Kalliyi gordukten sonra Bobby Robson gelse sasirmam...75 yasinda ve 3-4 yildir takim calistirmiyor sanirim...

Isin sakasi GS neden Lucescuyu ve Hagiyi gonderdi bu zamana kadar anlayabilmis degilim...

Her sene teknik direktor degistirerek nereye kadar...

• lucescu gönderildi, tarihin en kötü kararlarından biriydi
  • hagi gelsin yardımcılarıda popescu ve taffarel olsun...
  • Kalli is bilmiyorda sen cok biliyorsun ne komik kisilersiniz ya.
    2 ci ligden bilmem nerden gelen adamlarla takimin durumu ortada yabancin yok kalli is bilmezmis sen ve sen gibi dusunenler cok biliyor
  • Eğer gelicek t.d Ottmar Hitzfeld ise ben kabulum...
  • Bu milletin ilerlemesi mucize arkadaş.Futboldan ne kadar anladığı gayet kuşkulu olan 15 yaşında bebe bile gelmiş,geçmişte efsane kadro yaratmış ve bir senede ne kadar kupa varsa almış, şimdi de aynı sona giden adama ''futbolla alakası yok'' diyor.Helal olsun sen çok biliyorsun bu işleri ama daha süper lig puan cetvelinden haberin yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.